Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2019-03-09 10:01:21

Sajnos itt nem volt miről beszélni, mert elviharzott otthonról. Totál elegem van az egészből, ha őt nem érdekli, akkor én sem foglalkozom a dologgal. Már egy jó ideje nem görcsölök a dolgon, de amit teszek a sikerért, az akkor sem kis erőfeszítésbe kerül. Azt hiszi annyira ráérünk. Hát nem, a PCOS meg a PM alulműködés az idővel csak romlani fog, hiába vagyok csak 32 éves, nekem már nincs olyan sok időm.
Nashua34
2019-03-09 09:49:54

Lion, nagyon sajnálom, hogy így áll a dolgokhoz a párod. Érthető, ha fáradt, de nélküle nem fog összejönni. Így is elég stresszes ez az egész, állandóan figyelni, taktikázni hogy elcsipjük a jó időpontot, csábítani, hogy ne tűnjön kényszernek.. Én tegnap már bőgtem, mert az uram úgy jött haza, h kb a cserepes virágra is morgott, én meg elterveztem, hogy ha már este későn érünk haza, biztos nem lesz kedve, inkább legyünk együtt délután. Ehhez képest ne szóljak hozzá, meg kell nyugodnia, hagyjam kicsit magára... Aztan kijött belőlem, hogy nőnap van, valószínű ovu van, ugyhogy ne vonulgasson a másik szobába mert most itt szex lesz, ennyit csak kibír... Végül persze úgy lett, ahogy akartam, csak jó lenne ha néha ő is figyelne ezekre, vagy legalább kifogások nélkül tenné amikor kell. Szarul hangzik, de közös a célunk :)
Próbálj meg beszélni vele, nem kell másfél órás maraton, utána pihenhet, vagy kössetek alkut, kap cserébe egy jó masszázst, stb :)
Lion86
2019-03-09 09:33:27

Sziasztok!
Aki szed Letroxot (azok válaszát is szívesen fogadnám, akik eddig csak olvasói voltak a fórumnak), tapasztalt olyat, hogy emelné a hőt? Ma is magasat mértem, de nehezen tudom elhinni, hogy a 14. nap előtt lett volna ovum, pedig a görbe most azt mutatja.
Tegnap ráadásul össze is vesztünk a férjemmel, mert mondtam neki, hogy ha ovum volt tegnapelőtt, hátha még elcsípjük, de nagyon felmérgelte magát, hogy nem veszem tudomásul, hogy fáradt. Szerintem meg kicsit megerőlterhette volna magát, én mindent megteszek, diétázok, tesztelek, hőmérőzök, gyógyszereket, vitaminokat szedek és elég szarul esett, hogy ennyivel sem képes hozzájárulni a sikerhez. Ki tudja mikor lesz legközelebb ovum az előzményeket ismerve és nem akarok elszalasztani egy lehetőséget sem. De most arra jutottam, hogy akkor én is sz...ok bele. El akartam kezdeni az Aviva tornát is, de ezután én nem erőlködök. Nem izgatja, hogy másfél éve nem sikerül, hát akkor engem sem érdekel most már. Nem tudom mit fog szólni, ha majd 3-4 év után sem sikerül, de én nem erőltetem most már meg magam.
erikasz
2019-03-09 08:07:20

Vica :Szívből gratulálok !:D
Az Úr vigyázzon rátok !
Ez az ikerterhesség most folyamatos lesz ..szerintem ...még Dalmára leszek kíváncsi a második ultrahangon a görbéje azt mutatja !:D

Nashua34 :Nyugodtan beírhatod mivel az 5 óra meg volt !:D

Én ma igy nehezen megy felfelé ...:(
melyna
2019-03-09 07:00:09

Nem rakta be amit irtam...... Szoval probléma mentes terhesseget kívánok! Többieknek még egy kis kitartást. Sikerülni fog!
melyna
2019-03-09 06:58:29

Vica, Anita! Szívből gratulálok a kicsikhez
Nashua34
2019-03-09 06:10:01

Jó reggelt! Végre magasat mértem, öröm boldogság, de nem a megszokott alvásidőm volt. Szerintetek úgy is jó, ha éjfél után aludtam el, de megvolt az 5 óra? Ráadásul be se tette az ovut, de FF szerint mar 3 napja volt, 6-án. Tegnap csináltam LH tesztet, halvány volt nagyon, a tegnap előtti is, bár kicsit erősebb, mint tegnap. Nem tudom mit írjak be...
Sziszi259
2019-03-08 21:24:19

Vica hűha!!! Gratulálok!! :) iker dömping! Hajrá csajok! ;)
GőVica34
2019-03-08 18:14:45

Dalma én most vagyok a 7.ben.de már jó másfél hete kinoz..
Dalma14
2019-03-08 17:59:42

Lion: nehogy rászólj :D Elsőre megelégednék egy babával is :) Az a gond, hogy én baba előtt is képes voltam rengeteg édességet enni :) Mostanában a leveseket kívánom, pedig előtte nem annyira voltam leveses,meg a pomelot.
Vica: én csak remenykedek, hogy megúszom a rosszulleteket. Bár neten azt olvastam, hogy sokaknál a 6. héten kezdődött, és most vagyok az 5-en.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!