Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mensi elott elindulok mindig lefele.Ugy tunik ebben a honapban megint elojott a barnazasom.A mult honapban a pozi tesztnel ez nem volt.Lehet hogy nekem majd ebbol is latszik a terhesseg.Ha nincs potyi mensi elott akkor fog sikerulni. Mar jobb a kedvem.Du. elmegyek veszek vmit magamnak.J.heten meg irany Praga. ;)
Koszi a biztato szavakat.Jol esik. :*.
Kira84
2019-03-06 07:58:04
Jó reggelt lányok.
Látom vannak igéretes gőrbék.
Hát az enyém nem valami fényes.
Nashua34
2019-03-06 07:44:45
Erikasz, megpróbálom :) tényleg nehéz, mert nem vagyok éhes. Egy pohár vizet iszok reggelente, amivel beveszem a vitaminokat, vagy max egy teát. De rendszeresítek kekszet, ez jó ötlet!
erikasz
2019-03-06 07:41:29
Maryanne :Hogy állsz ..minden rendben veled ?
Lion :Kezded a mérést ...vagy még nem .!
Jól vagy ?
Kira hogy állsz ?
Anitacool :Ultrahangon voltál ...?
Jól vagy ?
Régen jelentkeztél !
erikasz
2019-03-06 07:28:26
Angyal :Nagyon szép a görbe ...ha ilyet éreztél... akkor már csinálhatol tesztet mint Vica ...a hőd is nagyot ugrott !:D
Nashua :Lehet hogy alacsony a vérnyomásod ...de viszont ha megreggelizel megszünik .,nem biztos hogy az ,lehet a cukrod leesik ..akkor mért nem eszel valamit felkelés után rögtön ..hogy érezd jól magad !
Próbáld meg ...erőltesd ...két keksz is elég ..tudom nehéz én sem ettem eddig ..de most muszáj a cukor miatt !
Angyal88
2019-03-06 07:09:47
Az lemaradt, a napokban kicsit megszédülgettem és fekve is egyszer
Nashua34
2019-03-06 07:09:42
Erikasz: Koleszterinemmel sosem volt gond, de pontos értéket nem tudok. A vasam a lisztérzékenység miatt elég gyakran ingadozik, de legutóbb az is normál értéken volt, a vérnyomásom viszont alacsony. Nem mértem, de holnap reggel meg fogom, kíváncsi vagyok. 6-ra járok dolgozni, negyed 8 körül reggelizek, addig simán kitart ez a kóválygós szédülés.
Angyal88
2019-03-06 07:07:52
Jó reggelt mindenkinek!
Szerintetek mennyivel számoljam a lutealis fázist?
Szept.04 volt missed ab. rá 25 napra megjött rendesen onnantól így alakult a lutealis 13, 13, 12, 15, 15, 16.
Kezdem kicsit érezni a melleimet, remélem nem premens.
Ma így állok
erikasz
2019-03-06 06:56:59
Nashua :Vérnyomásod rendben van ...vasad ...nem szabadna szédülnöd !
Ezek miatt van .
erikasz
2019-03-06 06:54:08
Jozsa :A stagnálás az jó ...ha még nem jött meg biztató ..most fogsz holnap emelkedni ...meglátod !:)
Babásnak néz ki a görbéd nagyon !:D
Nashua :Akkor mindjárt jön neked is az ovu ...de a szédülés az a magas koleszterin miatt is van !
Neked mennyi az érték ?
Az is neheziti a teherbeesést azt tudod ?
Én ma igy stagnálok ...abban bíztam magasat mérek ...hát nem !:(
Mensi elott elindulok mindig lefele.Ugy tunik ebben a honapban megint elojott a barnazasom.A mult honapban a pozi tesztnel ez nem volt.Lehet hogy nekem majd ebbol is latszik a terhesseg.Ha nincs potyi mensi elott akkor fog sikerulni. Mar jobb a kedvem.Du. elmegyek veszek vmit magamnak.J.heten meg irany Praga. ;)
Koszi a biztato szavakat.Jol esik. :*.