Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nashua34
2019-03-07 07:54:09

Erikasz, gyorsan rákerestem, 85 mg C vitamint ír. Tudtam, hogy keveselltem, és azért is gondoltam, hogy én szedek hozzá pluszban, csak nem emlékeztem, hogy mennyi :)
Angyal88
2019-03-07 07:33:06

Jó reggelt mindenkinek!
Nem vagyok tisztában a hő alakulásával az alvasási idő hosszához.
Ma csak 4 órát aludtam igaz így nem hiteles,de hőm 36,9 volt. A méhnyak szinte eltűnt és közepesen kemény krémes folyás.
erikasz
2019-03-07 07:24:10

Jozsa :Sajnálom ..hogy megjött !:(

Zsuzsi :Ezzel menj orvoshoz nyomtasd ki ..és a múlt ciklusod is valami gubanc van a hormonokkal ,mig nem késő ..hallgass rám !:(
Nagyon sajnálom :(

Kira :Az nem olyan vészes csak a 6 óra meglegyen !
Nagyon jó ...szép eddig a görbéd !:)

Nashua :Mindjárt itt a nagy nap !:D

Maryanne :Nagyon szép a görbéd eddig ....az Elevit -ben mennyi C vitamin van, nézd meg , lehet nem kell mellé plussz C vitamint szedni ...ha csak nem éri el a 500 -as értéket !

Én ma igy : Ilyen még nem volt nálam ..hogy 0,1 fok stagnálás kétszer... utána ugyan ugy kezdődik már harmadszor ..ha holnap is stagnálás utána emelkedés de csak 0,1 lesz ...akkor utána nézek nem e valami bajt jelent ez hormonálisan !:(

Maryanne
2019-03-07 07:17:39

Hát, nem tudom mikor teszteljek, félek a csalódástól.... :( Talán a hétvégén, ha addig nem jön meg.
Nashua34
2019-03-07 07:06:08

Maryanne:
pontosan így terveztem szedni, hogy plusz E vitamin ciklus második felében :) Remélem nekem is beválik.
Eddig nagyon szép a görbéd, 11. nap és felfelé megy, mikor tesztelsz?
Maryanne
2019-03-07 06:56:55

Nashua34, én is Elevit1et szedek + C és D vitamint (közben egy kis E vitamint, a ciklus 2. felében). Az elevitet kb 2 hete szedem, előtte más fajta terhesvitamint szedtem már egy ideje, gondoltam nem ártana váltani. Eddig működik :) , én is azt vettem észre, mióta szedem ezeket, szinte még egy nátha sincs, miközben körülöttem egész télen mindenki betegeskedett, pedig még a munkám során is sok emberrel találkozok.

Én jelenleg így állok, de még semmi jele a mensinek.
Nashua34
2019-03-07 06:50:13

Zsuzsi, Jozsa, sajnálom :( de kívánom hogy minél hamarabb új ciklust kezdjetek, a várakozás a legrosszabb.

Nálam semmi extra, szerintem még kell pár nap az ovunak.
Vettem tegnap Elevit 1-et, mert már unom, hogy 10 féle bogyót pattintgatok ki reggelente, félkómában, gyakorlatilag csukott szemmel, aztán meg vadászhatom hogy hova lőttem ki őket. Így most csak kettő van, ez meg a C+D, azt nem akarom abba hagyni, évek óta alig betegeskedem, szerintem sokat segít :)
Esetleg valakinek véleménye az Elevitről? Remélem nem nyúltam nagyon mellé amikor ezt választottam.
Kira84
2019-03-07 06:47:28

Jó reggelt mindenkinek.
Hát ma hamarabb mértem a párom miatt.mert korábban jár mostmár a munkába.le ment neki a téli szólgálat.így én is hamarabb kelek miatta.Végűlis 7:10 helyett 6:10 kor kelek.remélem nem kavar nagyon be a mérésbe.
zsuzsi09
2019-03-07 06:30:14

jozsa - csatlakozom hozzád, nekem a mai mérés után még az ovut is kivette :/ johetne már egy új ciklus nálam is
Jozsa85
2019-03-07 05:58:31

Jajj ez itt maradt:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!