Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nna erre mondjak hogy a "banyasz beka segge alatt"..
Semmi panik!Uj ciklus uj remeny. Juppi
Lion86
2019-03-06 21:22:38
Edit, 1 hétig 25 mikrogramm (fél tabletta), utána 50. Az evéssel minimum fél órát várok utána. A szelénről nem mondott semmit, majd legközelebb rákérdezek mi a véleménye. Hirtelen nem is tudom miket sorolt fel, jó sok volt, pl. mellfeszülés, hajhullás, körömgyengeség (az az egy pont nincs nekem), izzadékonyság, hangulatingadozás, alvászavar, ok nélküli heves szívdobogás, fáradtság, bőrszárazság, menstruációs zavarok, gombóc érzés a torokban, gyakori puffadás, szemdagadás, ezek jutnak eszembe.
160 g-os diétát írt elő, eddig kicsit többet ettem.
zsuzsi09
2019-03-06 19:39:04
sziasztok
edit - igen nagyon kitolódott az ovu, nem tudom minek tudhatom ezt, minden esetre a hő stagnál jól érzem magam ez a lényeg, ilyenkor a ciklus utolsó napjaiban már egy ideg szoktam lenni, de most meglepően nyugodt vagyok :) esténként egy picit tornázgatok csak amennyi jól esik néhány gyakorlat és kész, úgy érzem ebben a ciklusban megtettünk mindent a többi nem rajtunk múlik :)
ime a görbém:
Edit90
2019-03-06 17:52:07
Sziasztok!
Zsuzsi: Most mennyit mértél? Eléggé kitolódik az ovud, de Mimikének is így volt előző hónapban,és meg is történt neki,csak sokkal később,mint szokott.
Józsa: Nagyon jók ezek a pozitív gondolatok,biztos,hogy sokat segít. Csinálod még az Avivát?
Erikasz: Eddig nagyon szép a görbéd, biztosan megvolt az ovu :)
Nashua: Jó ötlet a reggeli pár falat keksz, a szédülés tényleg lehet az alacsony cukortól.
Angyal: Én 15napra számítanék,ha az elmúlt hónapokban többnyire annyi volt. Szépen megy fel a hőd, ígéretes a görbe :)Szédülni én is szoktam egyszer-egyszer mostanság a luteálisban,amikor 37 fölött van a reggeli hőm.
Lion: Nem térek magamhoz,hogy miket mondott neked az új doki. Milyen erősségű Letroxot kaptál? Reggel éhgyomorra veszed be? A szelénről nem beszélt? Mit mondott,mik a pajzsmirigy alul működés tünetei? Most kell folytatnod az IR diétát?Nagyon örülök,hogy most már jó kezekben vagy :)
Sziszi: Mizujs veled? Jársz most az ultrahangokra?
Nekem a mai ovutesztem még negatív, kíváncsi vagyok a holnapi hőre, szerintem most még vissza fog esni,mert múlt hónapban is ilyen mintázatú volt. Vizes nyák már van, várunk. Nagyon örülök,hogy minden jel arra utal,hogy most is a 14.nap körül lesz ovum :)
Nashua34
2019-03-06 16:36:19
Angyal, en 15 nappal számolnék. Biztosan kellett idő, hogy rendeződjön a ciklusod, es az utóbbi hónapoknak már ez az átlaga.
Angyal88
2019-03-06 16:30:03
Szerintetek mennyivel számoljam a lutealis fázist?
Szept.04 volt missed ab. rá 25 napra megjött rendesen onnantól így alakult a lutealis
13, 13, 12, 15, 15, 16.
Jozsa85
2019-03-06 13:01:53
Meg egy hasznos dolog ami nekem segit:
Youtube: Thetakert pozitiv gondolatok.
Elso korben az Onbizalom, lelki egyensuly cimut hallgassatok meg.
Nagyon kellemes!Erdemes meghallgatni nap kozben is.En ugy konyvelek hogy kozben fulesen hallgatom...
Nagyon jot tesz a leleknek.Probaljatok ki.
erikasz
2019-03-06 12:26:58
Lion :Örülök hogy jól vagy !:D
Most igazán nyugodt a görbém ....szedem a cukor gyógyszert ..de csak felének a felét reggel és este ..a cukrom tökéletes tőle ...csak 250 +250 ..nem 500 +500 mert 3,2 re is lement .
Az álmosság ragályos ...én is az vagyok mindig ..de Tavaszi fáradság azt mondják ...vagy nálad nem a gyógyszer mellékhatás ?
mert én minden évben ilyen tájt !
Most szabin vagyok a héten pihizek !
Pihenj sokat te is !
Lion86
2019-03-06 11:06:29
Köszönöm Erikasz, megvagyok, csak állandóan el tudnék aludni :D Még nem tudom fogok-e mérni, a 12. ciklusnapon vagyok. A gyógyszert 2 napja szedem, eddig még nem érzek semmi mellékhatást.
Szép a görbéd, most egészen nyugodt, remélem megvolt az ovud, majdcsak megy feljebb is :)
erikasz
2019-03-06 08:21:28
Kira :Nagyon jó ..végre stagnálsz ez nekem biztató a te görbédben ..mert nagyon ritka !
Ha igy fog menni emelkedett után zuhanás utána emelkedett és stagnálás én ebben a görbében látok valamit !
Nashua :Látod ..holnaptól meg fog szűnni a szédülésed reméljük ....de a vitaminokat evés után vedd be !
Józsa :Sajnálom a barnázást ...de még ez nem menszi ?
Vagy az ?
De ha igy van, akkor fogod tudni ...ha nem barnázol terhes vagy ...jó vásárlást kívánok neked !
Kapcsolódj ki ..töltődj fel drága Józsa !
Nna erre mondjak hogy a "banyasz beka segge alatt"..
Semmi panik!Uj ciklus uj remeny. Juppi