Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Több mint 7 évem ment rá korábban is, hogy csak vártam ölbe tett kézzel :/
Lion86
2019-03-10 20:23:42
Erikasz, hát én is nagyon kíváncsi vagyok hogy alakul tovább a görbéd :)
Nashua, a férjem azt mondta, ne görcsöljek rá :D Majd jönni fog az a gyerek. Úgy érzem, itt nincs miről beszélni. Szerinte túlzásba viszem a dolgot (szerintem meg abszolút nem). Na hát ezután nem fogom, az biztos. Tegnap mondtam neki, hogy már semmilyen "babaelőkészítő" dolgot nem szedek, csak azt, amit amúgy is szednék az egészségem érdekében,erre ő azt mondta, hogy nagyon helyes. Hát nem tudom... Szerinte nem kéne foglalkozni a dologgal, csak várni, hogy a szánkba repüljön a sültgalamb. Azért ez nálam nem egészen így megy.
Nashua34
2019-03-10 20:12:34
Meliko, annyira sajnálom! De az, hogy itt vagy köztünk, azt jelenti, hogy nagyon erős vagy, ennek biztosan meg lesz az eredménye!
Lion, Andi, tartsatok ki. Talán egy nyugodt, hosszas beszélgetés a férjetekkel, amikor csak egymással foglalkoztok, segíthet. Néha a pasik nem is tudják, hogy mennyire fontos nekünk ez, azt hiszik, hogy ha kicsit jobb passzban vagyunk, akkor nem is kell már foglalkozni a dologgal. Tudatosítani kell bennük, hogy szükség van rájuk!
Angyal, akkor ha tegnap teszteltél, holnap fogsz megint? Vagy még vársz? Tényleg nagyon ígéretes görbe :)
erikasz
2019-03-10 20:01:42
Nashua34 :Szuper nagyon szép !!:D
Lion: A te görbéd igy, ámulatra méltó és határozott !:D
Velem nem tudom mi van ..méhnyak lement magasról és nyitva van ,lágy tojcsi folyás reggel hasmenés kétszer is ...ez ovu !
Nekem is megy a hasam olyankor ,erről tudom.... mint neked a derekam majd le szakad,reggel ugy keltem ,de szurkát nem éreztem egyszer sem .
De ,az eddigi hőm ovut mutat.szurkát is éreztem a 10 .12 cikl.napon olyat mintha kést vágtak volna a jobb petefészkembe ez a 12 napon volt ..a 10 napi enyhe bal oldali volt !
Kiváncsi leszek reggel ....mit is mérek !:)
Zsuzsi :Mi van veled ? -.jelentkezz !
Kira: Várj türelemmel ..mint én ..lehetnek meglepetések !
Angyal :Ez terhesgörbének nézem ....várj a tesztel még ..nagyon szép stagnálás !:D
Meliko78 :Sirva fakadtam olvasás közben ...eltudom képzelni mit érzel !:(:(
Lion86
2019-03-10 13:06:06
Meliko, borzasztó ami veled történt, nagyon sajnálom :( Nagyon szorítok neked, hogy legközelebb sikeres terhességed legyen.
Lion86
2019-03-10 13:02:59
A görbém
Lion86
2019-03-10 13:02:38
Jozsa, az szerintem már sok. Azért 300-400 mg-nál több nem nagyon ajánlott, és akkor, ha kifejezetten hiány van a szervezetben. Mivel zsírban oldódó, így tárolódik, úgyhogy nem érdemes túlzásba vinni. Én ovu után napi 200 mg-osat szedek, de a kórházban csak 2 naponta adtak 200 mg-osat.
Kira sajnálom, hogy megint így alakul, de szerintem jó úton vagy és ha sikerül tovább fogyni, javulni fog a helyzet. Az inozitolt nem próbáltad még?
Nashua az nagyon jó, ha nincs mellfeszülés. Nekem most például ovu után is feszült 2 napig a hüvelyem és szúrkált még az oldalam. Máskor is szokott még napokig.
Köszönöm Melyna, azóta rájöttem, hogy nem a gyógyszer volt. Jól vagytok?
Angyal, nagyon szép ez a görbe, babásnak tűnik, lehet hogy a teszt volt túl gyenge vagy később ágyazódott be (lehet a 7.,de akár a 12.napon is és akkor még nem mutatja a teszt).
Erikasz, kíváncsi leszek hogy alakul, mindenesetre eddig szép :)
Andi, ha mi is akkor lennék együtt, amikor úgy jön ki, sokszor lemaradtunk volna. Várhatnánk évekig szerintem, hogy pont úgy sikerüljön.
A másik dolog, hogy adj magadnak időt, amennyi csak kell, akármit is mondanak mások, ezzel neked egyedül kell megbírkózni, úgy és annyi idő alatt, ahogy "jól esik". Azt senki sem fogja érteni, érezni amit te, úgyhogy ezt kizárólag te tudod megoldani, ne siettesd magad.
Nálam úgy tűnik szokatlanul korán volt ovu, várhatott volna pár napot :/ Az 1.,10. és utána a 14.naptól mértem, kiegészítettem feltételezett adatokkal, hogy mutassa az ovut. Most már nem mérek, csak tudni akartam, hogy kb. mikor jön meg, meg hogy van-e pé. Ezután is kb. csak ennyit mérek, hogy azért nagyjából tudjam mi van. Ezt most lekéstük, ovu előtt 5 és 6 nappal voltunk együtt. Biztos hogy a 13. napon volt, akkor nagyon ment a hasam és nagyon durva szúrka volt, szokás szerint jobb oldalt. Pedig már majdnem mentőt hívtunk, annyira rosszul voltam, erre kiderül, hogy csak tüszőrepedés :D
Meliko78
2019-03-10 12:31:08
Sziasztok! röviden el mesélem az én történetem. 2017 okt 15 kén el vesztettem a 21 éves fiamat borzasztó volt/az aztán 2018 okt 15 kén ki derült hogy terhes vagyok nem is számitottam rá mert azelött voltam dokinál aki azt mondta hogy segitség nékül nekem már nem lesz babám mert öreg vagyok. igy nagyon meg lepődtem a pozitiv teszt láttán és azt hittem ,hogy velem marad mert ez egy égi jel biztos a már elhunyt fiam küldte! de nem igy lett csak kéthetet volt velem aztan ugyan ugy el vetéltem mint az elöző kettövel aki ami 10 illetve 6 héten következet be és ugyan ez történt most januárban is . néha azon gondolkozom hogy talán már nem is lesz nekem több gyerekem
Andi198729
2019-03-10 09:28:19
Lion, valószínű, igazad van, tudat alatt félek, hogy ismét bekövetkezik a tragédia, és lehet nem merek teherbeesni. A nőgyógyászom pontosan azért küldött el pszichológushoz, mert látta UH-n, hogy fizikai akadály nincs, és megállapította, hogy nem lehetséges, hogy rástresszelek, és félek az újabb terhességtől? Egyik páciense aki hozzám hasonlóan elveszítette a babáját, 7 évbe telt, míg újra teherbe tudott esni, amikor lelkileg helyrerázódott. A terhességhez testi és lelki egyensúly kell. Az endodoki szintén megállapította, hogy nincs semmi probléma hormonálisan sem, azt mondta: ön egy termékeny nő. Az IR-em enyhe, ami most már lassan 4. hónapja kezelve van. Biztosan van benne valami, hogy nem szabad rágörcsölni, mi lehet a magyarázata annak, hogy aki hipp hopp teherbeesik úgy, hogy nem is tervezte, hát valószínű az, hogy nem erre koncentrál. De nehéz nem arra koncentrálni, aki annyira szeretne már babát, nehéz elvonatkoztatni arról, hogy ne az járjon az ember fejében, hogy ne csússza le az ovut, jókor legyen együtt, sokan azt mondják, hogy úgy éljen az ember házaséletet, hogy amikor jólesik, hát ez mind szép és jó, de ha pont akkor esik jól, mikor az ember túl van az ovun, akkor úgy nem fog összejönni.
erikasz
2019-03-10 09:01:03
Jó reggelt !
Én ma igy .....stagnálok ,de a hőm fel nem megy ..méhnyak nagyon felment középről és puha lett mintha ovu lenne ..nyitottságát megnézni nem tudom olyan magasan van ,folyás krémes bőséges !
Már a 8 DPO vagyok ez a hő nagyon kevés :(
Átlag hőm 36.4 -36.5 ugy értem ...és csak 36.7 ig ment fel 1 alkalommal 36.8 ez csak 0,2 tized ösztrogén és progi hiány !
Meg várom a végét türelmesen mint szoktam ...lehet lesz meglepetés !:)