Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Angyal :Az hogy pici leesés volt... nincs mit adni Vicának lement 36.6 ra is !
Az a fontos ne jöjjön meg ...drukkolok neked !!:D
Nem lesz semmi baj hidd el ..nyugi !
Dalma14
2019-03-11 07:19:43
Angyal: persze, itt van
Angyal88
2019-03-11 07:10:11
Anitacool, Dalma, Vica megmutatnátok az utolsó görbéteket? Kíváncsi lennék az utolsó pár napokra. Köszönöm
Angyal88
2019-03-11 07:05:54
Jó reggelt mindenkinek!
Köszönöm a drukkokat, de nem merek még tesztelni. Így is kibuktam a teszt miatt szombaton és a páromon csattant az ostor s jól össze is vesztünk :(
szegényem nem tudta az okát.
Aludtam 5 órát megint megébredtem 2kor így mértem 36,8-at. Ma vagyok a 27. ciklusnapon, mensi érzés ami eddig mindig volt most nincs vagy nem olyan. Tavaly midkét missed ab. utáni hónapban volt hosszabb ciklus egy 31 és 26 napos, ezeken kívül csak átlag 24-25 naposak ritkán ez alatti. Majd meglátjuk, mi alakul.
erikasz
2019-03-11 06:46:07
Jó reggelt ! :)
Hát Lion megragadtam a 36.7 -nél se le, se fel, még egy fél tizedet sem, kerek 36.7 !
Méhnyak felment a folyás ismét krémes, félig nyitva, tegnap délután leesett és nyitva volt teljesen tojcsi folyás .
Derék ugyan ugy fáj ..majd le szakad !:(
Többiek ?
Jozsa85
2019-03-11 06:39:11
Szia Zsuzsi!
Itt vagyok csak most nincs semmi erdekes..Mindenkinek szurkolok!
Lion86
2019-03-10 21:41:39
Már olyan disznó dolgok is eszembe jutottak, hogy tetetek fel spirált (fog.gátló, gumi úgysem jöhet szóba, a kúpot meg észrevenné) és nem szólok neki. Év vége körül kivetetném, így legalább teljesen mértékben le tudnám én is sz...ni a dolgot, kicsit pihennék lelkileg. Ő meg csak hadd kezdje izgatni magát, hogy már 2 évnél tartunk. De azt hiszem ez csak elképzelés marad :) Bár ha megint felidegesít, ki tudja :D
zsuzsi09
2019-03-10 20:43:58
sziasztok
csütörtökön új ciklust kezdtem szerencsére, kiváncsi vagyok hogy alakul ez a hónap lesz-e ovu. Próbáltam hivni a doktornőt pénteken, de nem jártam sikerrel, holnap ismét megpróbálom, mit szól ehhez az utolsó két ciklushoz kiváncsi vagyok...az vigasztal, hogy a hónap végén teljes vérkép + spermavizsgálat vár ránk, hátha mondanak valami okosságot :) csak a vizsgálat miatt az ovuról fogunk lekésni, ha lesz egyáltalán ovu, meg ha csak nem lesz hamarabb, meglátjuk...
Angyal - nagyon szép a görbéd, lehet korai volt még az a teszt, szoritok
Meliko, Lion - szoritok hogy sikerüljön mihamarabb
erikasz, nashua - igéretes görbék, drukkolok, hogy holnap magasabbat mérjetek
kira - kitartás, tudom milyen az amikor csak várod és várod és várod az ovut, bizz benne jönni fog az...
jozsa - mi meg együtt kezdtük a ciklust én most még a vitaminokkal is leálltam, max. C vitamin 1000 minden másnap
Meliko78
2019-03-10 20:30:56
Lion én már idegenektől sem fogadom el azt mikor azt mondjak ne gorcsőlj rá! A párom egyszer próbálta meg mondani nekem hogy ne gorcsoljőljek rá és szerintem az életben nem fogja többet mondani kicsit erős személyiség vagyok
Nashua34
2019-03-10 20:30:31
Lion, ez nem fair tőle. :( Nem ismerem őt, így okoskodni sem akarok, de ezzel nem segít. Csak dühöt gerjeszt a sikertelenség miatti elkeseredettség mellé, és ez a viselkedése az egyik legnagyobb stressz forrás neked. Én azt mondanám, hogy önző. Sajnálom, tényleg, remélem változik a hozzáállása...
Az a fontos ne jöjjön meg ...drukkolok neked !!:D
Nem lesz semmi baj hidd el ..nyugi !