Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi igen 11.cnapon lehetett bár pont aznap nem tudtam mérni. De aznap volt pozitiv az ovu teszt. Másnap már negativ. Digitálisat használtam. 2naponta voltunk együtt. Pont pozitiv napra jött ki. Plusz a negativ napon is együtt voltunk. Azóta nem.. Szegényemet kinzom de most nem is menne.
Amugy a pindurkák közt 1hét különbség van és két petéjüek.
Dalma14
2019-03-11 15:41:03
És lemaradt, hogy a 12,15,16,19 ciklusnapon voltunk együtt
Dalma14
2019-03-11 15:39:17
Andi: a ciklusom 15,16 napján volt pozitív az ovuteszt, 17-en már negatív
Andi198729
2019-03-11 14:45:22
Dalma, Gővica, szeretnék kérdezni a görbétekkel kapcsolatban, ha nem veszitek tolakodásnak:
Dalma, neked mikor volt ténylegesen ovud? A ciklusod 15.napján ahogy a görbe mutatta? Használtál ovutesztet? Ha igen, mikor volt pozitív, és ,mikor újra negatív?
Gővica, a te görbéddel kapcsolatban ugyanez lenne a kérdésem: mikor volt ténylegesen ovu? A ciklusod 11. napján, ahogy a görbe mutatta? Csináltál ovutesztet, ha igen, mikor volt pozitív, és mikor újra negatív?
Ne haragudjatok érte, pusztán tapasztalatokat szeretnék kérni, azoktól, akiknek már sikerült, mert már annyira kétségbe vagyok esve, hogy mit hogyan kellene csinálnom, hogy végre sikerüljön, mert sehogysem jön össze, most legutóbb volt pozi ovuteszt, hőemelkedés, mégis megjött, ezen nagyon kiakadtam. :(
Dalma14
2019-03-11 13:53:55
Sziszi: nekem a 8 cn-on 4,1 volt a mehnyalkahartya és 10,4 a domináns tuszo és sikerült :)
Andi198729
2019-03-11 13:46:59
Meliko, borzalmas ami történt veled :( Nem is tudom hogy sikerült feldolgoznod a gyászt, borzalmas lehetett elveszíteni a 21 éves fiadat, azt, akit világra hoztál, felneveltél, az még az igazán fájdalmas gyász. Az én babám meg sem születhetett, nem ismerhettem, karomba sem vehettem, mégis nagyon megvisel, bele sem tudok gondolni, milyen lehet úgy elveszíteni egy gyermeket, egy szülő számára legnagyobb fájdalom a gyermekét temetni :(
Nashua34
2019-03-11 12:51:47
Maryanne, nálunk is pont így fordult. A sperma minta után, amiből kiderült, hogy kicsit kevés, emlékeztető nélkül szedi a vitaminokat. Ha fáradt, vagy nyűgös, azért még most is kell egy kis meggyőzés, de hálisten erősebb a vágya, hogy babánk legyen, szóval rávehető. Lehet, hogy néha én is eltúlzom a dolgokat, attól félek, hogy a túl sok igénybe vétel miatt nem fog kívánni, és emiatt erőszakosabb vagyok... Nem tudom. A ciklus második felében már nem szoktam annyit nyüstölni, ott ő választ, amikor neki kedve támad. És ha az délután 3kor van, avagy reggel 6-ko, r akkor akkor, így legalább döntetlen az állás, az ő kívánsága is teljesül :D
Nashua34
2019-03-11 12:43:47
Köszi csajok! Csütörtökre kaptam időpontot, ez pont a két nap közt van, szóval elvileg pont jó. Aztan jövő héten felhivom a dokim az eredmény miatt. Remélem minden rendben, és addigra a 12. Nap körül leszek, a görbém is fog már valamit mutatni.
Kitartást mindenkinek, hiszem, hogy eljön a mi időnk. Mindenki ideje. Aztán majd csak tompa emlék marad ez a hosszú várakozás :)
Maryanne
2019-03-11 12:41:39
Köszi Edit, közben voltam gyógyszertárban, de ilyen méretű tű és fecskendő se volt náluk, majd megyek máshova, még van két napra való.
Én is hozzászólnék a házasélet témához. Nálunk is megvoltak a nagy drámák, összeveszések, sírások, kibékülések, mert hogy most kellene, most van esély, jaj de most nagyon fáradt vagyok...de hogy ennyire nem vagy képes, hogy ezt megtedd a közös cél érdekében....és így sose lesz gyerekünk....stb.
Aztán valahogy fordult a helyzet, a férjem hozzáállása megváltozott, türelmesebb lett az egésszel kapcsolatban, talán elgondolkozott mélyebben a dologról, hogy nem lehet ezt csak úgy félvállról venni, meg hogy majd úgyis összejön. Pedig ő aztán nem éppen egy türelmes ember. Erre valószínűleg még az is rásegített nála, hogy közben kiderült nála is vannak problémák, így kezdte komolyabban venni a helyzetet. Korábban még csak egy kis mezei C vitaminra se lehetett rábeszélni, most meg úgy szedi a férfivitamint, mint egy kisangyal. :) Aztán kiderült, hogy akkor indul a lombik, én szurkálom magam, ő pedig mondta, hogy nagyon becsül engem ezért, hogy képes vagyok erre, hogy kiteszem magam ennek az egész eljárásnak, ami nem csak fizikailag, de lelkileg is megterhelő. Nagyon jól esett ez nekem, és erőt adott az egészhez.
Bocsi, nekem is hosszú lett egy kicsit... :)
Sziszi259
2019-03-11 12:03:49
Sziasztok!
Voltam a 8.cn uh-n. Látott egy 14 mm-es tüszőt és 5.5mm-es nyálkahártyát. Ez a 8.napon elég? Holnap reggel megyek megint azt mondta, hogy keddre valószínűleg megreped. Kíváncsi vagyok, hogy hány mm lesz a nyálkahártya... Én napi 100mg E vitamint szedek, bár nem tudom, hogy mennyi a szintje. Ezt is meg fogja nézni? Ill. Azt mondta, hogy azért kell a ciklus követés,mert a ciklus első fele mindig ugyanolyan hosszú, a második fele változó. De ezt nyilván tudom, hogy pont fordítva van. Remélem csak meg volt zavarodva, mert sietve, későn ért oda. És nem azért keverte össze,mert nem tudja... Szakorvos jelölt a doktornő. Remélem attól még érti a dolgát...
A házasélethez annyit tennék hozzá, hogy mi is pont tegnap beszéltünk róla. Mert az én párom meg fél, hogy nehogy elhagyjam azért, mert kevésszer csináljuk... Mondtam neki, hogy azt szeretném ami régen volt. Mert akkor "állandóan" megkívánt. Most úgy érzem csak azért csináljuk, mert én akarom... Azt mondta, hogy ő nem fog kezdeményezni, ha nem érzi tettre készen magát... Merthogy keveset alszik, sokat dolgozik, és fáradt estére. Mondjuk nem szokott probléma lenni, ha én kezdeményezek, szóval nem is igazán értem mitől fél...
Átértem a helyzeteteket. Mindenkinek más a problémája, de úgy látom sokunknak van...
Remélem mindenkinek megoldódik. :)
Az elvesztett babák hiányát ugyan nem tudom, de rettentő lehet... :( de hiszem, hogy azok a kis lelkek továbbra is veletek vannak, és segítenek megfoganni az új életnek. Biztosan nem lehet elengedni a hiányt, de gyászt meg kell élni és fel lehet dolgozni. Sokszor én sem tudok pozitívan állni a dolgokhoz,mert igaz, hogy még csak egy éve próbálkozunk,de félek, hogy nálunk is több év lesz belőle... Nem is hittem, hogy ennyi párnak évekig nem sikerül. De úgy gondolom, hogy mindannyian megérdemeljük a babát, és el is fog jönni a mi időnk. :)
Jön a tavasz, jobb kedve is van az embernek. Talán ez is jó hatással lesz mindenkire :)
Szép napot kívánok Mindenkinek! :)
(bocsi, hogy nekem is ilyen hosszúra sikeredett...)
Amugy a pindurkák közt 1hét különbség van és két petéjüek.