Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-03-16 06:58:47

Jó reggelt !
Leesett a hőm ez meg az ösztrogén szint miatt ...most vagy megjön vagy nem is tudom !
Méhnyak felment magasra , közepesen kemény ,félig nyitva tojcsi folyás !
Várok türelemmel ..mellem érzékeny lett ,de minimálisan reggel megszédültem !
Ki hogy áll ?
Maryanne
2019-03-15 23:22:37

Andi198729, persze, hogy fordulhatsz tanácsért, de remélem nem lesz rá szükséged, hogy lombik legyen a megoldás.
Várom a szerdát, próbálok addig nyugodt maradni, és arra koncentrálok, hogy eltűnjön a ciszta...
A hőmérőzést folytatom most is (bár most két nap nem tudtam mérni), kíváncsi vagyok az irányított hónap hogy alakul.
Egyébként a tejről már én is hallottam, hogy befolyásolhatja a hormonháztartást, mert a teheneket tejtermelést serkentő hormonnal kezelik, hogy minél több tejet adjanak.... én már néhány hónapja lecsökkentettem a tejivást, de teljesen azért nem lehet kiiktatni. Bár sajnos a húsok is tele vannak hormonnal, szóval lassan már minden "mérgező" amit eszünk iszunk... :(
erikasz
2019-03-15 18:34:23

Zsuzsa :Köszönöm ..... jól érzem magam !:)
Szerintem megjön ...mert néha megszédülök olyankor ,előtte való nap !:(
A méhnyak lejött magasról a krémes folyás meg van ,a hőm változatlan ..hát majd meglátjuk, várok türelmesen a 13 DPO vagyok nekem 11 -12 szokott lenni ritkán 13 nap !
Kicsit csodálkozok is !:)
De, se a mellem se a derekam nem fáj ...de a savanyú uborkára folyt a nyálam ,a levére ...ennyi volt ittam rögtön !:D

A te hőd ovut mutat !:)
Te hogy érzed magad ?
zsuzsi09
2019-03-15 18:07:33

sziasztok
erikasz- szokásos érték :) remélem ebben a hónapban lesz ovu, te hogy érzed magad??? nagyon szép a gorbéd :) kívánom, hogy sikeruljon
erikasz
2019-03-15 17:22:16

Zsuzsi,Lion ,Kira :Mennyit mértetek ?
GőVica34
2019-03-15 14:00:48

Dalma igazán nincs mit. És örülök, hogy segit valamennyire. Nálam napi egyszer jelentkezik hányás most már, remélem több nem lesz. Utána azért tudok egy keveset enni. De talán ez a viz segitség!
Meliko78
2019-03-15 12:45:14

Soha nem értettem , hogy milyen has szurkarol beszélnének a lányok és most mától én is érzem
Dalma14
2019-03-15 11:23:43

Vica: nagyon köszönöm a tippet a salvus vízről, tegnap óta iszom és sokat segít. Az ízével még baratkozok, de bármit megteszek csak ne émelyegjek annyit. Bár enni így sem tudok, csak muszájból. De tegnap este megkivantam egy pogácsát, ilyen már rég volt :)
erikasz
2019-03-15 11:10:37

Meliko78 :Igy 26 napra fog megjönni ....nagyon is jó helyre tette a rendszer nyugi !:D
Meliko78
2019-03-15 11:07:22

15 nap

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!