Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
A cigi témához: Az én férjem is cigizik,olyan napi 4-7 szálat szív el, ez már a csökkentett adag, de erről nem akar lemondani. Van, hogy én is dühös vagyok rá, mert úgy érzem, Ő nem tesz meg mindent a babáért.Én ezt sokszor felhozom neki, és néha úgy érzem dacból nem hajlandó ezen csökkenteni. Amikor egész nap itthon vagyok, akkor egyet sem szív, csak a munkahelyén. Én sosem dohányoztam. Szerintetek ez nem sok?
Lion: Ezt a TSH-jód dolgot nem értem, amit az orvosod mondott.Nekünk úgy tanították, hogy a pajzsmirigy alul működésnek két fajtája van: A kialakult alul működés hátterében nem gyulladás áll, ezt általában jódhiány okozza, és a másik, ami pajzsmirigy gyulladás miatt. Az utóbbira tilos jódot fogyasztani, mert fokozhatja a gyulladást. Ezt az állapotot jelzi a magas anti-TPO. Neked ez magas volt?
Sziszi: De jó,hogy így elindultatok a kivizsgálás útján! Szurkolok,hogy sikeres legyen ez a hónap :)
Nashua: Ez a prolactin még nem olyan vészesen magas.Ez egyébként amiatt is lehet emelkedettebb, mert izgultál vizsgálat előtt, vagy stresszesebbek a napjaid. Bromocriptin-t fogsz rá kapni, ami leviszi nagyon gyorsan, kb 1-2 hét, de vannak mellékhatásai, amik kellemetlenek lehetnek. Az emelkedett prolactin okozhat mellfájdalmat. Neked szokott lenni, ugye?
Ineez hogy vagy?
Erikasz: Még szorítok,hogy ne jöjjön meg!
Vivukha:Ezt azért csinálja,mert irreálisan magasnak tartja azt az értéket,mert a mai megint annyi,mint a tegnap előtti, így kiveszi mert mérési hiba.
Én így állok. Valamit összeszedhettem, mert két napja sok a savam, vagy az epém vacakol, nem tudom eldönteni, de valami nem okés a rendszerrel.
Vivukha
2019-03-16 11:02:15
Erdekes ha kiveszem a mai napi adatot akkor nincs baj es javitja a tegnapit, de ha beirom akkor megint visszaugrik a tegnapi adat is mintha nem irtam volna be. eleg erthetetlenul fogalmaztam.. :D
Vivukha
2019-03-16 10:59:06
Koszonom a valaszt, probaltam mar mindent sajnos :/ amikor rakattintok a napra be van mar irva a 36.6 de se a grafikonon se a naptarba nem javitja illetve olyan mintha nem vittem volna be adatot :O remelem megjavul valahogy mert igy az ovut is kivette :D
Nashua34
2019-03-16 10:56:40
Vivukha, nekem simán engedte javítani, amikor elrontottam, lépj ki meg vissza, hátha csak az oldalnak van gondja. És a mentést alul ne feledd, én volt hogy elhagytam aztán csodálkoztam, hogy nem jó :)
Vivukha
2019-03-16 10:53:43
Sziasztok,
A tegnapi napra veletlenul 36.1-et irtam be 36.6 helyett es hiaba javitom ki a grafikonon nem valtoztatja meg..
Tudja esetleg valaki hogy mit tudok ezzel csinalni?
Lion86
2019-03-16 10:52:45
Sziasztok!
Most csak 1 percem van, délután írok majd.
Angyal, a menopauza teszt a magas FSH alapján következtet a változó korra, de ez sem jelenti, hogy már nem sikerülhet, amíg van menstruáció, az esély mindig meg van. A többi hormont laborban tudod nézetni (kivéve az LH-t és HCG-t, mert ugye arra is van teszt).
A görbém. Hát nem tartom valószínűnek, hogy most csoda történt volna
Angyal88
2019-03-16 09:38:35
Jó reggelt mindenkinek!
Követni foglak benneteket! Úgy döntöttem ebben a hónapban nem mérek és nem jegyzetelek semmit, de semmit kicsit megnyugszom s lesz ami lesz. Elkezdem a szokásos vitaminbombáimat: Multivitamin 50 felett + B-komlex +
Erikasz mi a véleményed az A és E-vitaminról, szedjem azt is egyhuzamban? Tudom, hogy az E-vitamin a ciklust nyújtani fogja ahogy írtad és ezt tapasztaltam is most.
Mi a véleményetek a menopausa otthoni gyorstesztről, használta már valaki?
Szerintetek van otthoni általános hormon gyors teszt?
Meliko78
2019-03-16 08:46:19
Le maradt a görbe
Meliko78
2019-03-16 08:45:56
Sziasztok ! Én így állok
Nashua34
2019-03-16 08:31:49
Jó reggelt, kicsit nekem is lejjebb ment, de ez még nem vészes. Annyira fura, hogy itt csak a 8. Napon vagyok, FFen meg a 10., igy nehéz következtetni. Remélem nem indul meg lefele, múlt hónapban a 11.naptól kezdődött a csökkenés.
A cigi témához: Az én férjem is cigizik,olyan napi 4-7 szálat szív el, ez már a csökkentett adag, de erről nem akar lemondani. Van, hogy én is dühös vagyok rá, mert úgy érzem, Ő nem tesz meg mindent a babáért.Én ezt sokszor felhozom neki, és néha úgy érzem dacból nem hajlandó ezen csökkenteni. Amikor egész nap itthon vagyok, akkor egyet sem szív, csak a munkahelyén. Én sosem dohányoztam. Szerintetek ez nem sok?
Lion: Ezt a TSH-jód dolgot nem értem, amit az orvosod mondott.Nekünk úgy tanították, hogy a pajzsmirigy alul működésnek két fajtája van: A kialakult alul működés hátterében nem gyulladás áll, ezt általában jódhiány okozza, és a másik, ami pajzsmirigy gyulladás miatt. Az utóbbira tilos jódot fogyasztani, mert fokozhatja a gyulladást. Ezt az állapotot jelzi a magas anti-TPO. Neked ez magas volt?
Sziszi: De jó,hogy így elindultatok a kivizsgálás útján! Szurkolok,hogy sikeres legyen ez a hónap :)
Nashua: Ez a prolactin még nem olyan vészesen magas.Ez egyébként amiatt is lehet emelkedettebb, mert izgultál vizsgálat előtt, vagy stresszesebbek a napjaid. Bromocriptin-t fogsz rá kapni, ami leviszi nagyon gyorsan, kb 1-2 hét, de vannak mellékhatásai, amik kellemetlenek lehetnek. Az emelkedett prolactin okozhat mellfájdalmat. Neked szokott lenni, ugye?
Ineez hogy vagy?
Erikasz: Még szorítok,hogy ne jöjjön meg!
Vivukha:Ezt azért csinálja,mert irreálisan magasnak tartja azt az értéket,mert a mai megint annyi,mint a tegnap előtti, így kiveszi mert mérési hiba.
Én így állok. Valamit összeszedhettem, mert két napja sok a savam, vagy az epém vacakol, nem tudom eldönteni, de valami nem okés a rendszerrel.