Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lányok fel a fel a fejjel nem szabad el veszteni a reményt mert az hal meg utoljára lesz megoldás a problémátok ra csak bizatok magatokba az utolsó erőrötökel is ! És mindig pozitívan várjatok az új ciklusra . Új ciklus új remény . És hidjetek el tapasztalatból mondom
Andi198729
2019-03-14 10:38:24
Angyal nagyon sajnálom :( Tudom milyen rossz ez minden hónapban, hogy alig várjuk, hogy elmúljon a mensi, hogy lehessen próbálkozni, megteszünk minden tőlünk telhetőt, aztán reményteli várakozás, majd kíméletlenül váratlanul lecsap a mensi, tudatva, hogy nem sikerült, nagy csalódást hagyva maga után. Aztán pár nap, és felocsúdunk, ismét reménykedés. Nekem már nagyon elegem van a mensiből, hogy állandóan megjön.
Angyal, én is sokat gondolkodom, hogy lehet hogy nem tudom majd megadni a férjemnek a babát, csak egy halva született gyermeket tudtam világra hozni, mélységes gyászt hagyva az életünkbe. Én is elengedném őt, de nem válással, hanem véget vetnék az életemnek, mert nem lenne értelme ha nem lehetnék anya. Minek is élnék? Jó magyarázat sokaknál, hogy beletemetkezem a munkába, meg egyéb elfoglaltságokba, de egyik sem tudja helyettesíteni a gyermeket, meg az anyaságot. És én ezek nélkül képtelen lennék élni. Jó, sikerélményem van a tanulásban, zenélésben, de nem játszhatom azt el, hogy na ez most pótolja a gyereket, meg az anyaságot. Tehát ha természetes úton nem sikerül, akkor minden követ meg fogok mozgatni, hogy sikerüljön akkor orvosi beavatkozással, mert elegem van abból, hogy másfél éve a gyász ami uralja a szívem, és a lelkem, és erre még rátetőznek a sikertelen próbálkozások, ha végre új babánk foganna, enyhítené a fájdalmamat, új értelmet nyernének a mindennapok, az egész életünk.
Angyal88
2019-03-14 09:23:10
Jó reggelt mindenkinek!
Sajna tegnap már rendesen véreztem ezért tesztet már nem is csináltam :(
A hőm még mindig fenn van, de ez nálam már megszokott viszont a melleim nem fájnak már , de a szédülgetések rajtam maradtak.
Valószínűsitem, hogy az E-vitamin volt a ludas a hosszabb ciklusért, amit Erikasz mondott csak ovu után kell szedni.
Számolgattam és a lutealis 15-16 nap nekem, az ovum volt később és így számolva akkor nem késett csak tolódott.
Azon gondolkodom, hogy nem mérek mert rágörcsöltem nagyon a babára,. Zavar nagyon, hogy nem tudom megadni a páromnak a vágyott babát mivel jóval idősebb vagyok nála, sokszor eszembe van hogy ez miatt elengedem. :(
Ma így állok
Lion86
2019-03-14 09:07:33
Nashua, ne izgulj, hogy most esett kicsit a hőd, valamelyik terhesgörbémen nekem is esett 2 tizedet a luteális közepén.
Lion86
2019-03-14 09:06:17
Sziszi, nagyszerű, akkor most már "csak" várni kell. A következő ciklus meg jövő ilyenkor legyen ;)
Azért gondolom, hogy nem sikerült, mert egyik zöld napon se voltunk együtt, de csodák azért történetnek.
Erikasz érzel valamit? Nagyon szép most a görbéd :)
Meliko, a tiéd is szép :)
Ineeeez, a predictor délután is kimutatja, ha már késik.
Meliko78
2019-03-14 08:54:57
Én ma így állok
Sziszi259
2019-03-14 08:53:12
Sziasztok!
Erikasz nagyon szép a görbéd :)
Lion ennyire ne legyél pozitív. :D
Ma voltam az utolsó uh-n. Azt mondta a doktornő h valószínűleg kedd délután/este volt ovu,mert már nincsen se tüsző, se folyadék. 10mm a nyálkahártya. Azt mondta, hogy ha most hónap végén megjön akkor a következő a petevezeték átjárhatósági. Addigra meglesz a cukor/inzulin terhelés, meg Csabinak a sperma/urológia vizsgálat.
erikasz
2019-03-14 08:03:40
Lion :Ez gyönyörű huuuuh !:D...mért ne sikerült volna ..ha Isten úgy akarja sikerül !:D
Lion86
2019-03-14 07:31:35
Sziasztok! Érthetetlen, hogy hova megy felfelé a hőm, kizártnak tartom, hogy sikerült volna.
ineeeez
2019-03-14 07:09:24
nincs.. még csak semmi jele,hogy megkellene jönnie, már ilyen mellfájás,görcsök barnázás minden van:-D
de most 2.napja késik
hát nem veszek többet ilyet az tuti.. ma este bemegyünk a városba és veszek másik fajtát..