Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt !
Jó pihenést Jozsa !:D
Az alkohol megdobja a hőt ...ez tény ...ma ne igyál ...holnap kiderül ovu volt e vagy sem !
A D ,B,vitaminok előrébb hozzák az ovu-t ..ez igaz !
Én ma igy :)
Száraz érzet... nincs semmilyen folyás ...a hüvelybemenet össze szűkülve ..!
Hőm emelkedett 0,1 tizedet !
Olyan mész szerű a bugyin ...nem tudom ezt mire véljem !
Anó én nem néztem a hüvelyt és a folyást terhesség előtt ...!:(
Azt tapasztaltam 2 év alatt ..menszi előtt vizes ...fehéres bő folyást ,de ilyet nem !
Többiek ,hogy álltok ?
Lion :Mit gondolsz ?
Nashua34
2019-03-17 07:28:12
Jó reggelt! Egyelőre nem csökkent a hő, ezt jo jelnek veszem. Az éjjel elég sokat forgolódtam, most már nagyon érzékeny mindkét mellem.
Jozsa85
2019-03-17 05:58:53
Van egy enyhe ovus fajdalmam is..Nem tudom.
Tegnap azert mar ugyeskedtunk, meg ma is megprobalom felkelteni a ferjem erdeklodeset..
Jozsa85
2019-03-17 05:55:22
Sziasztok!
Eloszor is udvozlet Mindenkinek Pragabol!
Segitsetek egy kicsit.Ma 3 tizedes emelkedest mertem, de csak 11 napon szokott ovum lenni.Lehet hogy az emelt D vitamin elorebb hozta?
Most 4000-et szedek 1 honapig, orvosi engedellyel.
Vagy az elfogyasztott alkohol ennyire megtudja dobni a homet?
Tegnap lecsuszott 4 sor kb.Egesz napra elosztva.
Nashua34
2019-03-16 22:17:53
Edit, a cigi téma lemaradt: igazából minden szál pont annyival több, mint amennyi kellene :) mondom én, a cigis. Viszont 4-7 szál az még fél doboz sincs, szóval annyira nem vészes. Vitaminok kellenek, a cigi miatt amúgy is több mint a normál szervezetnek. A párom a kevés spermaszám után se tette le a cigit, de ezen kivül mindent megtesz, mindent beszed, parancsra szexel, és csak néha morog miatta :D Persze jó lenne, ha abba hagyná, de így is stresszel, hogy nincs baba, nem kell még több. Volt vérvételen is, a hormonjaival minden rendben, minden vizsgálatra elment amire kértem. Még egy kicsit nem akarom ezzel piszkálni, ráér akkor, ha inszem lesz belőle, mert természetes úton nem jön össze.
Nashua34
2019-03-16 22:09:56
Edit: a vérvétel előtt nem igazán éreztem, hogy izgulok, szoktam vért adni is. Viszont a munkahelyem valóban stresszes, és elég hirtelen is vagyok, gyorsan felpörgök, aztán ott is maradok estig. Próbálom visszafogni, több kevesebb sikerrel. Mell fájdalom egész eddig mindig volt, ovutól kitartott egészen addig amíg meg nem jött, ez az első hónap, hogy még nem jelentkezett. Illetve ma mintha valami érzékenység lenne, de ez kb a tizede az eddigieknek. Nem tudom milyen gyógyszert kapok, majd csak hétfőn derül ki, de milyen mellékhatásokra számítsak?
Lion: tojást nem eszem, nem bírja a gyomrom, tejet mától cseréltem le növényire, a hús és a sajt viszont nagy kedvenc... emellett itt a lisztérzékenységem, olyan nehéz ennyi mindent elhagyni, de igyekszem. Stressz van, viszont egyelőre más vizsgálaton még nem voltam, pajzsmirigyre se néztek. Hétfőn arra is rákérdezek, hogyan tovább, meddig szedjem amit adnak, stb. Viszont az biztos, hogy megvárom vele, hogy megjöjjön, addig nem kezdem el.
Lion86
2019-03-16 21:31:58
Nem tudom szoktatok-e veszekedni. Nekem az előző férjemmel az volt az egyik baj, hogy mikor rossz kedve volt, akkor is rázúdítottam a problémáimat és ebből sokszor nagy veszekedés lett. A mostani férjem mellett viszont nagy önuralomra tettem szert, mikor valami baja van, akkor próbálom visszafogni magam és inkább máskor beszélek az enyémekről, vagy visszatartom, amit csak indulatból mondanék és egyre kevesebb a vita. Furcsa, mert általában fordítva szokott lenni, úgy vettem észre, hogy a párok az idő előrehaladtával egyre többet veszekszenek.
Lion86
2019-03-16 21:22:41
Andi, az borzasztó lehetett, hogy szegény ilyen korán elvesztette a szüleit, biztos életre szóló nyomot hagyott a lelkén :(
Az én férjem is ilyen, mindig erősnek, pozitívnak, néha meg szinte érdektelennek mutatkozik, nem nagyon beszél róla, mi nyomasztja, csak észreveszem rajta, amikor feszült, ingerült, hogy valami nem oké, de igyekszik, hogy én ne vegyem észre. Ilyenkor próbálok kicsit kevésbé magamra figyelni és többet törődni vele, kedvesnek, megértőnek lenni, akkor is, mikor nincs olyan nagy kedvem hozzá, de úgy látom jól esik neki, ha kicsit én vagyok az erős és ő kimorgolódhatja, kikeseregheti magát :)