Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Meliko78
2019-03-18 07:11:23

Sziasztok! Én így állok
erikasz
2019-03-18 06:57:54

Angyal :Azért volt kevés vérzés mert a méhnyálkahártya vékony volt ..nem volt peteérésed és nem tudott felépülni !
Málnalevél tea a menszesztől ..még most is elkezdheted ..ovu után palástfű !

Megyek dolgozni szép napot nektek a szabinak vége !
Angyal88
2019-03-18 06:45:41

Jó reggelt mindenkinek!
Még mindig nem mérek. Viszont 2 volna kérdésem. Az utóbbi pár hónapban már csak 4 nap a mensim barnázás nélkül, most viszont az 5. napon csak barnáztam. Ez jelenthet valami problémát vagy csak egyszerűen ilyen ez a hónap?
Hormon egyensúlyra esetleg tudtok valamilyen gyógynövényeket?
zsuzsi09
2019-03-18 06:26:58

jó reggelt!
én ma így állok, tegnap megjelent a tojásfehérje nyák szerencsére :)
erikasz
2019-03-18 06:21:08

Jó reggelt !
Menszinek se híre se hava ,de szerintem idők kérdése !:(
Az alvás nem volt meg ...12 órakor feküdtem le ..a lányomnak szélgörcse volt ..nagyon beteg volt !
De már jól van ..hála az Úrnak !
Ha holnap magasabbat mérek.. akkor ki veszem ezt az értéket !
Jozsa85
2019-03-18 06:07:26

Sziasztok!

Vegul pucit emelkedett a tegnapihoz kepest.De meg nem tette be az ovut..
Nashua34
2019-03-18 06:00:33

Sziasztok! Én elindultam lefelé, mint a múlt hónapban is. Persze lehet holnap magasabbat mérek, de most eléggé elkeseredtem. Pedig tudom, hogy még nincs is minden rendben, de valahogy mégis bíztam ebben a hónapban... Na mindegy, még pár nap aztán kiderül.
Lion86
2019-03-17 14:22:25

Az is baj szerintem, hogy megpróbálunk mindent jól csinálni, hergeljük magunkat, ha valami nem úgy jön össze és ezzel még a párkapcsolatunknak is árthatunk. Türelmetlenek vagyunk, pedig akármennyire is megteszünk a dologért mindent és szeretnénk siettetni, a baba akkor is olyankor jön, amikor ő akarja. Csak ebbe nehéz beletörődni (itt persze nem arra gondolok, mikor valakinél súlyos fizikai akadály van). Már negyedannyira sem stresszelem magam, mint mondjuk fél éve, de talán még ez is sok.
Lion86
2019-03-17 14:16:21

Erikasz, nekem legutóbb ilyen volt mikor megjött. Nem nagyon tudtam méhnyakat nézni, mert olyan volt, mintha összeszűkült volna a hüvelyem és délután meg is jött. Nagyon remélem, hogy nálad nem ezt jelenti, szorítok :)

Nashua, Meliko, szépen haladtok :)

Jozsa, ez bármi lehet, az alkohol emeli a hőt, de ovu is lehetett, holnap kiderül :)

Andi, ma reggel én is így voltam vele, mondanom sem kellett mire gondolok, már felhúzta magát. Már kezdek azon gondolkodni, hogy tényleg abszolút abba kéne hagyni mindent, hőmérőzést meg önvizsgálatot is (tesztet már nem használok), még azt is, hogy egyáltalán azt figyeljem hanyadik ciklusnapon vagyok. A férjem is ezt mondja és talán igaza van, mert igaza volt akkor is, mikor azt mondta, hagyjam abba a Merckformint meg a hormonokat, ha annyira rosszul vagyok tőlük. Utána be is állt a ciklusom csak a diéta - inozitol - mozgás mellett.
Abban is lehet valami, hogy nem időzített együttlétből kéne foganni a babának, a nagyfiam másfél év próbálkozás után jött, egy mosolyszünet utáni békülés "következményeként". Pont mikor egyáltalán nem gondoltam a baba dologra.
A kicsi meg akkor, mikor hosszú ideig nagyon húzós volt a munkám és a férjem elcipelt egy kerti sütögetésre, volt egy kis ivászat is és abszolút nem gondoltam akkor a projektünkre, pedig már hosszú ideje rajta voltunk.
Andi198729
2019-03-17 10:35:45

Lion, sajnos állandóan veszekszünk a férjemmel, mindig valamin morgolódik, képes apróságokon felhúzni magát, legtöbbször a negatív gondolataim idegesítik, és baromi nehéz elcsábítanom, mert mindig mögöttes szándékot sejt. Sokszor megfogadom, hogy nem mutatom előtte, hogy mi bánt a lelkem mélyén, de nem tudom megjátszani magam, hogy túlvagyok a tragédián, ő sincs túl csak nem beszél róla. Neki nagyon hamar fel kellett nőnie, és azért lett kemény lelkű, mert szülők nélkül nőtt föl, ez nagyon mély nyomot hagyott benne, és a szívem szakad meg, hogy még a gyerekét is el kellett veszítenie. Minden szörnyű csapás érte, ami csak érhette az élete során.

Nashua, én a cigivel úgy állok, hogy se rendes cigi, se f-es cigi, csak pár slukk az e-cigiből, tudom, hogy az sem túl egészséges, és nem is tervezem hosszú ideig, csak amíg magát a cselekvést le nem sikerül győznöm, direkt nikotin menteset vettem, az megnyugtat, ellazít, maga a cselekvés. Max egy hónapig tervezem, aztán azt is elhagyom. És a szexet illetően én is sokszor úgy vagyok, ha tudom, hogy idő van, muszáj együtt lennünk, de tudom, hogy ez nem jó így, a parancsra szexelés, babagyártás, de mivel tudom, hogy nem folyamatos a házaséletünk, muszáj kiszámolgatnom az alkalmas időt az együttlétre, a férjem mindig azt mondogatja, hogy a baba szerelemből fogan, mikor megkívánjuk egymást, és nem úgy, hogy most szexelnünk kell, hogy gyerek legyen. Lehet benne valami, mert aki pl, nem tervezi, csal lazán együtt van, azoknak mindig sikerül, mert nem arra gondol. De aki szeretne babát, nehéz nem arra gondolni. Ti is gondolkodtok az inszemen, nekünk is az lesz a következő lépés. Adok még egy kis időt magunknak, mert csak jó lenne természetes úton, és nem nyomnának tele hormonokkal, meg nem tennének ki mindenféle megerőltető vizsgálatoknak.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!