Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Maryanne
2019-03-19 07:20:26

....holnap megyek vissza a központba, megnézik, hogy mi van a cisztával, remélem felszívódott és indulhat a tüszőserkentő injekció....
Maryanne
2019-03-19 07:12:21

ja, és az andrológus szintén javasolta a profertil szedését 3 hónapig, kérdeztük a nődokit, hogy érdemes e megvárni ezt a 3 hónapot, azt mondta szedje persze, de akkora "csodát" nem fog a profertil művelni, 10-ből nem lesz 15 millió.... :( Szóval mi belevágtunk a lombikba, persze a profertilt szedi, ártani nem árt, inkább csak javít, akár minőségileg is.
Maryanne
2019-03-19 07:09:35

Nashua34, a férjemnek 10 millió a spermaszám, és arra nekünk már a lombikot javasolta... A doki nekünk is a 15 milliós határt mondta normálisnak. Aztán hogy az alatt esetleg doki függő is, hogy milyen értéknél javasolnak inszemet, vagy már lombikot.
Nashua34
2019-03-19 07:08:45

Jó reggelt, ma így. Eddig biztató, de nem reménykedek nagyon, mert már érzek kis görcsöléseket.
Ineeez: elküldtem a menüt.
Edit: Jó utat, biztos szuper lesz, feltöltődsz, ne is méregess, lehet pont ez hozza meg a szerencsét :)
Erikasz: nagyon szép a görbéd, és csodálom a kitartásod, én biztosan nem bírnék várni addig!
Sziszi: ezt nem is tudtam, én meg voltam róla győződve, hogy határon belül vagyok, akkor az jó. És ez mit jelent? De persze mindjárt rá is keresek...
Sziszi259
2019-03-19 07:06:45

Edit de jó! Remélem jó időtök lesz! :) jo pihenést! :) és pozitívan zárul a hétvége. ;)
Sziszi259
2019-03-19 06:50:11

Jó reggelt!
Nashua34 a Prolactinre van gyógyszer ami lejjebb viszi, az Lh/Fsh arány annyira nem vészes szerintem, az is változik mindig én úgy tudom, a Tsh viszont babához magas, 1-1,5 kéne lennei... A többihez sajnos nem tudok hozzászólni... :) majd megírnád, hogy a férjednek használtak-e a vitaminok?

Andi szerintem ez nagyon nem jó hozzáállás, hogy teljesen elzárkózik... :(

Én egyenlőre várok, jövő hét szerdán nem kellene megjönnie... :/ ha mégis, akkor megyek a doktornőhöz, hogy egyeztessük az átjárhatósági időpontját. De előtte még megyek IR/cukor vizsgálatra, meg Csabi megy holnap urológushoz, meg spermavizsgalatra.

Erikasz én már tuti tesztelnék a 17. Dpo-n... :D
erikasz
2019-03-19 06:47:40

Edit90 :Nagyon biztató a görbéd !:D
Jó utat kívánok nektek ..kellemes pihenést ..ez az út hozza meg nektek a várva várt csodát...adja az Úr !:D

Edit90
2019-03-19 06:43:44

Sziasztok!
Ma így állok. Lehet,hogy holnap reggel mèg mèrek,de lehet,hogy már nem,mert keveset fogok aludni,majd kiderül. Ma este munka után pakolunk össze,ès holnap reggel indulunk Rómába:)nagyon várom,az elmúlt napjaimat a szervezès,az utolsó simítások tettèk ki. Nem is figyeltem most annyira a görbèt,ès úgy tűnik mèg ott kint nemkellene megjönnie. Szombaton este èrünk haza. Tesztet ès hőmèrőt nem viszek. Szorítsatok!:)
erikasz
2019-03-19 06:34:48

Jó reggelt!
Én ma igy ...vérzés sehol hőm 0,1 felment !:D
Ragacsos folyás méhnyak felment zárt ...nem értem DPO 17.
De tesztet csak hétvégén csinálok... ha addig sem jön meg.. ha törik ha szakad ..én sem akarok csalódni !
ineeeez
2019-03-18 21:18:02

holnap kell beutalót kérnem, és pénteken elmegyek a vérvételre..
ez ilyenkor,hogy működik? :(
ha megvannak az eredmények?? tanácstalan vagyok :\
megköszönném ha elküldenéd Nashua 34 : ineeeez@citromail.hu ez az email-em

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!