Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-03-23 07:42:30

Zsuzsi ,Kira :Hogy álltok ?

Lion :Mi ujság veled ...jól vagy ?
erikasz
2019-03-23 07:36:24

Nashua :Bocsi ...nem is te Aviváztál !!:)
erikasz
2019-03-23 07:34:37

Meliko78 :Hogy állsz ?
erikasz
2019-03-23 07:32:54

Nashua34 :Hogy érzed magad ?
Nagyon boldog vagyok ...hogy babás lettél Aviva -királynő... lehet ennek is köszönheted !:D
Gratulálok ...jó egészséget kívánok ...vigyázzon rátok az Úr !
erikasz
2019-03-23 07:24:08

Jozsa :PMS -tünet akinek fáj !
De neked nem.... örülj neki ...nincs baj a hormonokkal az biztos !

Ovuláció előtt megemelkedik az ösztrogén szintje, ami miatt megduzzadnak a mell mirigyei, a progeszteronszint emelkedése amenzeszelőtt egy héttel pedig a tejmirigyek növekedését stimulálja. Az ilyenkor tapasztalható mellduzzadás és mellfájdalom kéz a kézben jár a PMS, vagyis a premenstruációs szindróma egyéb tüneteivel, amelyek sok nő számára különösen kellemetlenné teszik ezt az időszakot.
Jozsa85
2019-03-23 07:11:01

Jajj!
Mindig kitalalok vmit...Azt tudja esetleg valaki hogy miert faj a noknek a cicije mensi elott?
Nekem sose faj.Vmi hormonnal van ez is osszefuggesben?
Bocsi a buta kerdesert.De ez erdekel..
Jozsa85
2019-03-23 07:08:09

Erikasz beirtam.koszi!
Nashua34
2019-03-23 06:54:16

Jó reggelt! A hőm magasan, mivel túlórázom, megmértem, de szerintem holnaptól már nem fogom. Ma még teszteltem, illetve holnap is fogok, mert vettem egy olyan Clearblue-t, ami kiírja a heteket. Azt hiszem, most hozom egyensúlyba a negatív-pozitív teszt eredményeket, de utána leálltam :)

Andi, feltöltöttem az FF-es görbémet is, mert ott mindent pontosabban jelöltem, tüneteket, illetve az együttléteknél is látszik, hogy melyik reggeli vagy esti (AM/PM) De azért le is írom: A jónás naptár szerint (amit csak utólag néztem meg, kíváncsiságból) a 7-8-9 ciklusnap volt termékeny, itt a 7. és 9. napon együtt voltunk.
Ezen kívül minden olyan napon együtt voltunk, amikor termékeny nyák volt, ez 5 napot jelentett egymás után, az 5.-re rakta az FF az ovut. A tervezettbaba szerint rá két napra volt, be is jelöltem lila függőleges vonallal, aznap is együtt voltunk.
Ovu tesztet használtam, de elég rapszodikusan, csak halvány eredményeket láttam, amikor még nem, vagy már nem volt pozi, épp második hónapja határoztam el, hogy ezen nem idegeskedek annyira, nyák van, méhnyak felment, hő is felugrott. Ennyi :) Nem tudom azt mondani, hogy kevesebbet idegeskedtem, mert nemrég jött meg a magas prolaktin eredmény, a TSH is elvileg magas, (2,9) férjem spermaszámáról csak annyit tudtam, hogy szedi a Profertilt, de ugye a dokija másodszor is inszemet javasolt.

Kép a görbéről, plusz azért ide teszem az ittenit is:
https://kepkuldes.com/image/6rUILV
erikasz
2019-03-23 06:39:20

Józsa :Én is felébredtem 4 órakor előtte megmértem 36.3 volt vissza feküdtem megint csörgéskor mértem ugyan annyi volt !
Ird be a 36.9
erikasz
2019-03-23 06:35:08

Jó reggelt !
Nevetnem kell .....!:D
Ilyen nincs ...teljesen kihűlök... de menszi sehol!
Görcsöl a hasam fáj.... a petefészkem szurkál... méhnyak magasan lágy és krémszerű átlátszó bő folyás ...fáj a fejem nagyon ...a mellem meglágyult !
Mi lesz ebből .......?

Vica drága.... szívből sajnálom a másik babát !:(
De adj hálát az Úrnak ...a másik egészséges !

Itt a görbém

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!