Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Negykor felebredtem es kimentem pisilni 36.7 volt.Most ebredeskor meg 36.9
Melyiket irjam be?
Dalma14
2019-03-22 23:08:08
Andi: az e vitamint a ciklus elejétől szedtem, 2*400 mg naponta és úgy emlékszem ovuig szedtem
Vivukha
2019-03-22 22:55:15
Andi 8 honapja, tudom hogy ez nem olyan sok ido hisz vannak boven akiknek ennel sokkal tobbet kell varni de ezt a bizonytalansagot hogy mivan ha.. nagyon rosszul viselem, nem tudok mit csinalni egyszeruen rettegek attol hogy nem lehet gyerekem. A sima nogyogyaszati vizsgalaton voltam csal a 6. honap utan az orvos mondta hogy szedjek Inofolicot 1x egy nap de egy ev elott nem kuldenek semmilyen vizsgalatra.Azon kivul terhesvitamint szedek meg d vitamint egyebkent ovutesztet is probalok mar hasznalni de egyertelmu pozitivat nem is kaptam ha igy belegondolok. Ne erts felre nem akarok rinyalni vagy ilyesmi hiszen elvileg egeszseges vagyok es tenyleg nincs okom a panaszkodasra csak ahogy telnek a honapok egyre tobbszor merul fel a kerdes bennem hogy mit csinalok rosszul, egeszsegesen eszek mozgok inofolicot iszom de eddig meg semmi.
Ami veled tortent azt en fel sem foghatom rettenetesen sajnalom hogy keresztul kellett menned ezen. Kivanom neked hogy minel hamarabb sikeruljon, egeszseges babad szulessen es nagyon boldog legyel. Es hogy feldolgozd ezt a tragediat :(
Andi198729
2019-03-22 21:51:59
Vivukha ti mióta próbálkoztok? Gondolom nálad is az a helyzet, hogy próbálkoztok, tudod, hogy jókor vagytok együtt, és mégsem sikerül, ismerős, én is keresem a hibákat, miért nem jön össze. Az IR-en kívül más probléma nincs nálam, most azonban én is keresem a hibákat, hogy mi van ha a férjem spermáival van gond, mi van ha nem megfelelő a progim, vagy nem megfelelő a luteálisom, vagy nem megfelelő a peteérés (persze ezügyben voltam már dokinál, és minden rendben e téren) de mégis bennem van, hogy mi van ha mégis, valami oknak csak kell lennie, ha nem jön össze. Hiába voltam már terhes egyszer( aminek rossz vége lett, mert 31 hetesen köldökzsinórcsavarodásban meghalt a kisbabám) nem sikerül újra teherbe esni :(
Andi198729
2019-03-22 21:45:05
Dalma, az e vitamint csak ovutól szedted, vagy folyamatosan? Én a D vitamint folyamatosan szedem 4000 mg-ot, endodoki tanácsolta, IR-eseknek sokkal több a D vitamin igényük, dupla adag kell, 2000 mg helyett a 4000-es. E vitamint nem merem folyamatosan. Gondolkodom hogy esetleg palástfű teát is igyak ovutól, csak félek, nehogy bekavarjon, mint anno a cickafark. Vagy megpróbálni a málnalevél+palástfű teát ha esetleg a mostani ciklus nem sikerül. Tanácstalan vagyok, iszom az inofolicot, szedem az ovant kapszulát, D vitamint, e vitamint, ligetszépe olajat, méhpempőt, fagyöngy tinktúrát, és ezidáig semmi eredmény :(
Andi198729
2019-03-22 21:39:17
Vica, nagyon sajnálom :( Tudom, mit érezhetsz most, de örülj a másik babának, vele minden rendben van, és rendben is lesz, meglátod :)
Vivukha
2019-03-22 21:38:38
Erikasz koszonom akkor nem parazok ezen. Csak mar elkezdtem keresni a hibakat vajon miert nem sikerul...
Vica nagyon sajnalom, de orulok hogy a masik picivel minden rendben van
Sziszi259
2019-03-22 19:16:35
Vica rettentően sajnálom... :(
Dalma14
2019-03-22 18:37:26
Inez: d és e vitamint szedtem+femibion 0
GőVica34
2019-03-22 18:14:18
Ineez nekem igen. Most a 2.havi kura.. Ikreknek indult. De csak 1 babq van most.
Negykor felebredtem es kimentem pisilni 36.7 volt.Most ebredeskor meg 36.9
Melyiket irjam be?