Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Sziszi259
2019-03-25 09:34:27

Anitacool szerintem is pozitív. :)
Meliko78
2019-03-25 09:32:31

Szia! Én pozi nak lattom megy adruk neki
Anitacool
2019-03-25 09:29:47

Lányok! Megszakértenétek nekem? Hugi küldte, 10. dpo-n van szerinte.
1éve próbálkoznak. 5 perces X-epil teszt.
Láttok valamit? Vagy szellemcsík?

https://kepkuldes.com/image/6XWlyY
mistimi
2019-03-25 08:58:00

Szisztok! 2016-2017be aktív tag voltam, amikor az első kisbabánkra vártunk. Aki nagyon nehezen jött össze 3,5 év után. Ennyi időbe telt mire minden bajom ki lett vizsgálva és be lettek állítva a gyógyszereim. Pco meg pm alulműködésem van. E vitamint, D vitamint, Normoxilt, letroxot, napi kettő Inofolicot ittam meg méhpempőt szedtem. Ovu teszeltem és mértem a hőmet mivel szabálytalanok voltam a ciklusaim. Ezeknek köszönhetően az első lombikos megbeszélésünk előtt 1 héttel lett pozi a tesztem. A kislányom január végén múlt 1 éves. Lassan aktuális a tesó téma. Ma reggel megjött, így újra elővettem a hőmérőt.
Csatolom a terhesgörbém, most az utolsó két ciklusban ittam megint az inofolicot és egy jó hosszú 48 napos ciklus után most 32-33 napra jött meg az utolsó két menzi ami nálam nagyon jónak mondtható.
Bízom benne h a tesóra nem kell annyit várni, mint Gréti babára...
Drukkolok mindenkinek, nagyon tudom h milyen az amikor minden menzikor padlóra kerül az ember, vagy h el tudná sírni magát minden egyes kosmama láttán. Nàlunk a családban sokan lettek anyukák amikor nekünk nagyon nem akart sikerülni, szóval volt lelkileg jópár mélypontom, amig fel tudtam dolgozni, h attól nekem nem lesz se jobb/ se rosszabb ha másnak könnyen sikerül.
Na bocsi jó hosszú lett, ha kérdésetek van esetleg akkor kérdezzetek nyugodtan.
Sziszi259
2019-03-25 08:27:45

Sziasztok!
Ma vagyok a 13.dpo-n. Reggel csináltam egy predit, de nem tudom eldönteni, hogy most dereng ott egy csík vagy nem... Azért ilyenkor már erősen kéne látszódnia,nem? :/
erikasz
2019-03-25 06:25:21

Vissza raktam a menszi hőm is... és a menszit ...mivel a multkor kivettem a két ciklus egybe néztem !

Józsa :Nagyon szép ..!:D
erikasz
2019-03-25 06:22:49

Jó reggelt !
Én ma igy ki is vette az ovut ...szerintem is most volt a leesésnél, három napja szurkált a petefészkem ...még igy soha !
De 1 órával hamarabb mértem ...mert vécére kellett mennem igy ennyi lett !
Jozsa85
2019-03-25 05:59:59

Sziasztok! ;)
Jozsa85
2019-03-24 18:43:16

Szia Vivukha!
En elkezdtem itthon az Avivat konybol es utana elmentem betanulasra.
Lenyegeben megtanulhato a konyvbol, az oran csak pontositottuk a mozdulatokat.

Szedem most a D vitaminbol az emelt adagot es ugy veszem eszre hogy magasabb a hom mint szokott lenni.Remelem tudja is tartani magat a progim a ciklus vegeigMost 37.3at mertem.Tudom hogy a du.i nem szamit csak kivancsi voltam.Szerintem ez mar tok jo eredmeny. ;)
Vivukha
2019-03-24 15:57:48

Pontositok csak egy Aviva oktato osszesen. sajnos itt nem ismerik nagyon ezt a modszert

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!