Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nashua34
2019-03-24 08:35:43

Meliko, úgy sajnálom! De nem tudom, azért a dokit ne hagyd ki. Barátnőm most 18 hetes, neki is megjött az első hónapban, bár hőt nem mért.
Nashua34
2019-03-24 08:34:22

Sziasztok! Azt hiszem túl parázom a dolgokat, de valahol ki kell adnom a félelmeim :) szóval ma is teszteltem, de nem igazán erősödnek a 25-ös tesztek. Ez baj? Nem akarok már többet csinálni, csak idegesít. X-epil volt, es emellett a heteket kimutató Clearblue, az pozitiv es 2-3 hetet írt ki. Szerintetek? Számít egyáltalán, h mennyire erős? A 10-es tesztek szépen látszódnak.
Jozsa: nagyon szép a görbéd, az anyósod meg mintha az enyém lenne.. Most elvileg a baba oke, de ha fiú lesz, újra el leszek átkozva.
Erikasz, nagyon érdekeseket mérsz, mi van ha tényleg csak most volt ovu?
Meliko78
2019-03-24 08:32:10

Igen le 36,4 re és rendesen meg jött
erikasz
2019-03-24 08:30:46

Meliko:Ez nem igaz .......! :(
Rendesen ?
Leesett a hőd ?
Meliko78
2019-03-24 08:28:48

Sziasztok! Nekem ma meg jött új hónap új remény
Jozsa85
2019-03-24 08:23:35

Koszi erikasz!

Csak nagyon belefaradtam az egeszbe mar..
erikasz
2019-03-24 08:14:57

Én ma igy ....érthetetlen ...ha csak nem volt meg az ovu ...menszi sehol tegnap tegnapelőtt szurkált a petefészkem mint ha kést vágtak volna bele !

Józsa : Ne foglalkozz vele meg sem érdemli ............!
Gyönyörű a görbéd ....ha száraz vagy az is jó !
Jozsa85
2019-03-24 06:03:42

Sziasztok!

Tegnap atmentem anyosomhoz, mert ott volt a sogornom az 1 eves fiaval.Mindenki a gyerek korul ugralt.Erre anyosom orditva megkerdezte tolem hogy elment e mar a ferjem a labor erdemenyeiert..Az egesz csalad elott! Hat mit mondjak, lefagytam.Ezzel megint a fejemhez lett vagva hogy en meg nem szultem.Nem tudtam teljesiteni a normat..
El is jottem.
Ez csak azert esik ilyen rosszul mert en voltam 10 evig a "kedvenc" menye.De eloleptettek a sogornomet mert szult egy unokat es ezt baromi latvanyosan csinaljak.
Felre ne ertsetek, anyosomhoz nem jarok at csak ugy,mert beleszol az eletunkbe.Ebbol volt mar vita, majdnem szetmentunk a ferjemmel.Es ezt nem tudom megbocsajtani.Beszelunk meg nem haragszok, de mar nem lesz olyan jo a kapcsolatom az anyosommal mint volt.
Az ilyen dolgok ugy ossze tudnak torni..Pedig en mar szerintem mindent megtettem.

Bocsi, de ki kellett irnom.
Hom stagnal, a kremes fokyasnak annyi.Kiszaradtam. ;(
GőVica34
2019-03-23 21:20:42

A fehér krémes folyás jó jelis lehet akar. Nekem ovu után kezdődött és a mai napig is tart..:)
Jozsa85
2019-03-23 17:05:34

Az elvileg jo.. ;)
En olyan jol aludtam du.Ebredeskor 37 volt a hom..Megint nem tudom letenni a nyomi homerot..
Szerintem hozzaragadt a kezemhez ;D
Feher tejes folyas van nalam is

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!