Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
GőVica34
2019-03-22 18:12:43

Sziasztok.
Sajnos már csak 1 baba van. A kisebbik leállt a fejlődésben. De a nagyobbik szépen nől, mozog kapálozik. Öröm és bánat is van bennem.
zsuzsi09
2019-03-22 17:12:34

sziasztok

Nashua - teljes szívből gratulálok :) szuper hir

jelenleg igy állok:
ineeeez
2019-03-22 16:36:35

Dalma14, gratulálok!!!
remélem nekünk is sikert hoz,plusz diétázom is. hát ha:-)
vitaminokat szedtél?
Dalma14
2019-03-22 16:29:33

Inez: mi november óta próbálkoztunk, februárban kezdtem el szedni a clostyt és sikerült :) Hogy ettől vagy nem ettől azt nem tudom :)
ineeeez
2019-03-22 16:00:08

Clostilbegyt-ről mi a véleményetek lányok? Van itt köztetek akinek ez hozta meg a sikert?
Andi198729
2019-03-22 13:54:57

Józsa, szerintem szuper az időzítés ;-) Mi meg a 13, 14 és 15 napokon voltunk együtt, 12-n este és 13-on délelőtt volt pozi az ovuteszt ;-) Hát bízom én is, de olyan sokszor csalódtam már, hogy nem veszek rá mérget, mi mindent megtettünk, hogy megadjuk az esélyét. A többi nem rajtunk múlik.
Jozsa85
2019-03-22 13:34:53

Andi

Igen 9., 10,11. Napokon voltunk egyutt.Az elvileg jo is.
Andi198729
2019-03-22 13:11:28

Józsa, ha jól emlékszem, ti is 3 napon keresztül együtt voltatok, ugye?Reggelenként. Bízom benne én is, hogy ez most beválik, és nem "túl sok". Ha így se sikerül, akkor el fogom küldeni a férjemet spermavizsgálatra, határozottan. Én is így voltam, hajnal 4kor csörgött az óra :D Amúgy is kb. 5-kor kelünk, de így én is tudtam még feküdni. A férjem most szerencsére nem ellenkezett, hogy fáradt, most őszintén elmondtam neki, hogy volt pozi ovutesztem, innentől megadhatjuk az esélyét annak, hogy esetleg összejöjjön. A múltkor pont azért morgott, hogy miért nem szóltam neki a pozi ovutesztről, mert meglátta a telómon a képet róla. Hát azért, mert nem szereti, ha számolgatok, meg agyalok. Az előző babánk is úgy fogant, hogy a pozi ovunapon voltunk együtt.
Jozsa85
2019-03-22 12:24:06

Most kellene holnapra egy leeses nekem, utana meg egy nagy ugras es kesz!!
;) Mar gondolatban le is vezettem. ;D
De jo lenne..Pragaba nagyon ragyurtunk.Minden reggel fel 6kor ebresztett az ora. ;D Igy meg tudtam fekudni egy orat legalabb utana.
Andi198729
2019-03-22 10:08:47

Nashua, szívből gratulálok, de jó hogy nektek sikerült természetes úton, és nem kell inszemre mennetek. Meg lehet kérdezni, mikor voltatok együtt, valamint csináltál-e ovutesztet? Én nagyon bízom benne, hogy megvolt az ovum, a 12. napon este már pozitív volt az ovuteszt, és a 13. napon délelőtt is még erős pozi, azt követő nap, vagyis tegnap már negatív, és ma is full nega. Ami fura volt a hőmet illetően, hogy napokig az alapon stagnált, 36,3. ma ugrott 2 tizedet, 36,5-re. Nagyon bízom benne, hogy megvolt, és hogy jókor voltunk együtt, a 10. napon reggel, a 13, 14. és a 15. vagyis ma hajnalban voltunk együtt. Jó lenne ha végre sikerülne, mert már mindenkinek lassan összejön a fórumon, aminek persze örülök, de a szívem mélyén nagyon elszomorodom, hogy nekünk miért nem akar sikerülni? Már mindenhogy próbálkozom, kétségbeesésemben, a hajnali együttlétek most újak, eddig este voltunk mindig együtt. Azt se tudom, mikor érdemes együtt lennünk, meg hogy hogy, pozi teszt napján, azt azt követő nega napon, nem baj-e ha több nap egymás után együtt vagyunk, nem hígulnak-e a spermák. Örülnék, ha végre nem menzesszel zárulna ez a ciklusom, hanem végre egy pozitív teszttel, mert már nagyon elegem van a menzeszből. Sokszor könnybe lábadt szemmel nézegetem a 2017-es pozitív terhességi tesztemet, hogy bárcsak most is a kezemben tarthatnék egyet. Ha most is menzesz lesz a vége, akkor kész, feladom, mert akkor már nem tudok többet tenni, akkor tényleg el kell mennünk inszemre, mert akkor tuti, hogy valami probléma van, ha így se jön össze.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!