Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
GőVica34
2019-03-22 08:30:20

Jozsa igen. Az a baj hogy most magne b6 van itthon. De ezt nekem is mondta az orvos annak lassabb a felszivodása. Szedtem a magnerotot arra vissza fogok térni mindenképp! Ugyis megyek ma az orvoshoz, utba ejtem a gyogyszertarat is.
Dalma14
2019-03-22 08:09:23

Nashua: gratulálok, nagyon szép a teszt is és a görbéd is :)
Jozsa85
2019-03-22 08:00:58

erikasz!
Ugy legyen! :)

Vica!
A Magnerot a legjobb magnezium,patikában tudsz venni.Simán el kell ragni, a gyógyszertáros neni mondta nekem.
Kicsit édes,olyasmi ize van mint a szőlőcukornak..
Nekem szedni kell mert nagyon hátfájos vagyok,mindig be vannak állva az izmok na lapockámnál meg a derekamnál.
Kismamáknak napi 3 is simán mehet.

A Magne B6-nak minimális a felszivódása! Ezt is doki mondta nekem!
erikasz
2019-03-22 07:52:09

Meliko78 :Mi újság veled ...mennyit mértél ?
erikasz
2019-03-22 07:35:27

Vica :Magnézium B-6 vitamint szedni kell !
Nagyon sajnállak ...de ez evvel jár, nekem is mindig igy volt, sírtam a fájdalomtól !:(
A sav rendbe jött ?
Feszíteni kell a láb fejt ...és kimegy belőle ...ha még egyszer begörcsöl ..probáld meg !
GőVica34
2019-03-22 07:20:14

Jóreggelt.
Nashua gyönyörű Szép pozitiv. Gratulálok.
Légyszi nekem segitsetek.
Napok ota alig alszom. A jobb vádlim folyton begörcsöl és reggelig szenvedek vele. Mit csináljak?
erikasz
2019-03-22 06:46:38

Jozsa85 :Nagyon szép a görbéd ....!:)
Az E , B,C - vitaminok plussz az cink jód előrébb hozzák a peteérést ez tény !
De nincs neked korán a 10 nap tökéletes !:D
De most vagy a lutelárisban.... ne hagyd abba az E vitamint,csak ha megjön ...de szerintem neked sem fog 9 hónapig !:D
erikasz
2019-03-22 06:38:24

Nashua :Jújjjj ...de jó ez pozítiv ....hurrráááááááááááááá !
Neked is kettő van tudod e.... ilyen szép tesztet ilyen korán ritkán látni ?
erikasz
2019-03-22 06:33:54

Jó reggelt !
Nem tudom mi van ...olyan ovu fájdalmam van ..szurkál a petefészkem tegnap este óta !
Méhnyak leereszkedett vizes folyás és nyitva van ...menszi sehol !
Lion :Szerinted a cukor gyógyszer csinál ilyet ?
Mióta szedem össze vissza van ...de a cukrom átlag mérésnél 5,5 nagyon jó !
Vagy most áll be a ciklus ?
Nem tudom mi van ....tanácstalan vagyok a görbém értelmezésében ovu mintha meglett volna tojcsi is volt szurkált, hő is igazolta ...akkor most mi van ...megint ovu fájdalom ebben a ciklusban 4 alkalommal tojcsi folyás !
Már annyit tudok tenni várni ...mást nem !:(
Ha holnap felugrik... akkor most volt ovu mi volt az azelőtti vagy csak probálkozott és nem történt meg ...mért magas ennyire a hőm.. mert akkor ez átlag hő ...nekem ilyen magas nem volt soha !
Jó eddig digitálissal mértem ...most 0,3 tizeddel magasabb mint azzal és 10 percig mérem nem 7 perc.... mint írva van ....betartok mindent, beteg sem vagyok, rossz fogam sincs nődokinál minden rendben volt !
Puuuuuuuuuuuuuuu.....................
Itt a görbém
Nashua34
2019-03-22 06:28:41

És a lemaradt görbe

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!