Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok, en igy allok de nekem minden mensi elott napokkal mar egyetelmu erosodo PMS jelzi hogy meg fog jonni. Most varom hogy kezdodjon az uj honap :D az lesz a 9. Elsejen pedig uj munkat kezdek eloszor a szakmamban ugyhogy nem lesz idom ezen agyalni legalabbis remelem :P
Egyebkent jovo honaptol szeretnek Avivazni mar a konyv is megvan de vannak ketsegeim hogy egyedul el tudom-e ezt sajatitani. Kulfoldon elek es sajnos csak egy magyar Aviva oktato volt aki mar hazakoltozott. Valaki probalta segitseg nelku elkezdeni? Nagyon sok jot hallottam/olvastam rola remelem majd nalunk is hoz egy kis eredmenyt.
Andi198729
2019-03-24 15:30:07
Edit, nagyon sajnálom, hogy megjött :( Amikor láttam, hogy írtál, azt gondoltam, hogy jó híreket közölsz, hogy teszteltél, és pozi lett. Ez a fránya menzesz elrontotta a római utatokat :( Még jó, hogy utazás előtt nem teszteltél, a negatív teszt teljesen elrontotta volna a kedvedet. Tudom, hogy dühítő, és mélységes csalódással tölt el, hogy tudod azt, hogy jókor voltatok együtt, hiszen ovutesztelsz, és mégis megjön, amikor sikerülnie kellene. A magas TSH-val ez összefüggésben lehet, a gyógyszert mindenképp szedni kell rá, lehet hogy eddig is kellett volna, írt rá valamit a doki esetleg? Jó ötlet ha a férjed elmegy vizsgálatra, biztos ami biztos, mindent ki kell zárni. Ha nekünk sem jön össze, akkor következő hónapban el fogom küldeni. Így tervezem, hogy szeptemberig hagyok időt magunknak, májusban megyek endodokihoz vissza, remélem az IR javult, és elhagyhatom a mercformint. Aztán szeptemberig próbálkozunk, ha nem jön össze, akkor irány a meddőségi, vagy lehet még előbb, mert nem akarom az időt húzni, 32 vagyok, meg hát lelkileg is egyre nehezebben bírom már hogy minden hónapban átélem a csalódást, amikor megjön, és azt is nagyon nehezen bírom lelkileg, hogy azt látom, hogy a környezetemben szinte mindenkinek sikerül teherbe esni, csak nekem nem. Úton útfélen terhes nőket látok, olyankor könnybe lábad a szemem, 2 éve még én is az voltam, és olyan boldog voltam. Jelenleg így állok, behúzta az ovut, remélem tényleg megvolt, és az időzítés is jó volt, mérget nem veszek rá, mert eddig is álandóan megjött, és ezt már megszoktam, hogy mindig menzesz a vége.
Nashua34
2019-03-24 12:05:37
Edit, nagyon aranyos vagy, köszönöm :) viszont én hiszem, hogy a sikerhez kellett a sperma vizsgálat, és a vitaminok. Már majdnem 2 hónapja szedte, mikor sikerült, ennyi legalább kell, de ugye inkább 3 az újra termelődéshez. A többi lehet véletlenek sorozata. Vagy még az Elevit, azt ebben a hónapban kezdtem szedni.
Edit90
2019-03-24 10:47:34
Sziasztok!
Nashua: Gratulálok,úgy örülök nektek! Ne idegeskedni,minden okè lesz:)
GöVica: sajnálom a babát,ès örülök,hogy a másik szèpen fejlődik,vigyázz magatokra:)
Erikasz: nagyon furcsa a görbèd,lehet,hogy csak most volt ovu?!
Meliko: sajnálom,hogy neked is megjött:(
Róma fantasztikus,ha tehetitek,ès mèg nem voltatok menjetek el:)
Ma már dolgozom. Tegnap megjött,olyan görcsökkel,mint mèg sosem. Kètfajta fájdalom csillapítót után 2órás ágyban fetrengès magzatpózban,utána tudtam összeszedni magam ès így utaztunk haza. Nem èrtem mitől lehetett ez,megilyedtem. Rendesen jött időre,előtte estère már volt egy pici pecsètelès. Csalódott vagyok,ez volt a 9.hónap úgy hogy minden hónapban ovuteszttel bebiztosítva jó időpontban megvolt az együttlét. Ebben a ciklusban elküldöm a fèrjem andrológiára,bár úgy tűnik a spermaszám sem feltètlen jelent semmit,Nashua fèrjènek is inszemet javasolták,mègis babás lett... Èn megnèzetem újra a TSH-t,ès ha mèg mindig emelkedett,akkor elkezdem a gyógyszert. Holnap kèrek is időpontot vèrvètelre. Nem tudom,hogy folytassam e az avivát. Olyan jó,hogy vègre 28naposak a ciklusaim,de mi van ha attól gyötört most ennyire a görcs tegnap?! Szerintetek lehet összefüggés? Ilyen volt a görbèm
Nashua34
2019-03-24 09:51:23
Köszi, Erikasz, Andi, megnyugszom :) csak le kellett írnom. De már sokkal jobb :) és nem tesztelek többet.
erikasz
2019-03-24 09:34:21
Nashua34 :Tesztet ne csinálj többet ...ne idegesitsd magad a 25 X -epil nekem erőset... luteláris 23 napján mutatott ...írtam is !
erikasz
2019-03-24 09:31:53
Nashua34 :Kupidó 10 tesztet csináltam ,terhes nem lehetek ...vagy még most van ovu ...de ez az emelkedett hő.... gyulladást is jelenthet ..jó fájtak az izületeim kicsit... de ettől nem lehet ilyen a görbém leesés 0,5 tized emelkedett !
Kíváncsi vagyok a továbbiakra ..méhnyak felment krémes folyás lett !
Andi198729
2019-03-24 08:43:46
Nashua, kérlek ne idegeskedj, ne aggódj, az csak rossz, mert stresszelsz, minden rendben lesz, ne csinál több tesztet, mert csak idegesíted magad ha esetleg nem olyan erős, az nem jelent semmit, egy teszt nem határoz meg semmit.
Andi198729
2019-03-24 08:40:49
Erikasz, megy a drukk, terhesgörbének néz ki ;-)
Meliko, sajnálom :( Az ovuteszt, ami tegnap pozi lett, lehet a közelgő mensit jelezte, mert amikor ovu előtt az lh megemelkedik, az is ösztrogénlöket.
Józsa, sajnálom hogy ilyen az anyósodék hozzáállása, ahelyett, hogy biztatna, bátorítana, megkülönböztet, azért mert még nem szültél, majd fogsz te is ;-) Lesz még annyi unokája tőletek, meglátod ;-) Tudom mit érezhetsz, én kb. ugyanígy érzem magam a saját családomban, a nővéremnek van egy kisfia, és mindenki körülötte ugrál, olyan szar érzés, olyan mellőzöttnek érzem magam ilyenkor, hogy én nem tudtam unokát szülni. :( De ne foglalkozz ezzel, csak a férjedre és a házasságotokra koncentrálj, ne hagyd hogy ez befolyásolja. Sokszor nem értik meg, hogy az ember szeretne babát, mindent meg is tesz, de sokszor nem rajtunk múlik, miért kell ezért hibáztatni valakit, mert nem tud teherbe esni?
Egyebkent jovo honaptol szeretnek Avivazni mar a konyv is megvan de vannak ketsegeim hogy egyedul el tudom-e ezt sajatitani. Kulfoldon elek es sajnos csak egy magyar Aviva oktato volt aki mar hazakoltozott. Valaki probalta segitseg nelku elkezdeni? Nagyon sok jot hallottam/olvastam rola remelem majd nalunk is hoz egy kis eredmenyt.