Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jozsa, csak a hormonok szórakoznak veled. És ez is lehet egy jel! Nekem ugyanígy volt, fejfájás, aztán a 11. napon 1 órát bőgtem h biztos nem is sikerült mert csökkent egy tizedet a hőm... Ne add fel! Te vagy a legvidámabb köztünk, sokszor adtál erőt nekem is, és biztosan másnak is :) Nem tudom milyen az idő feléd, de itt esik, lehet ez is lehúzza a kedved. Tornázz egyet, valami youtube videóra, az hozza az adrenalint, már is jobb kedved lesz! A fórumozást te tudod, ha úgy érzed sok, pihentesd.
Meliko78
2019-03-25 15:46:00
Józsa ezt én is mindig el játszom nem vagy egyedül ki tartást
Jozsa85
2019-03-25 15:42:04
Van mas is ilyen depis hangulatban?Minden percben bogni tudnek.Egesz nap faj a fejem.Tegnap mar kitalaltam hogy nekem nem is kell gyerek.Megnyugtattam magam hogy felboritana az eletemet pedig nekem most igy milyen jo..Aztan meg gyozkodom magam hogy megis kell.Tiszta hulye vagyok.En mar ugy utalom magam.Utalom a testem is.Meghiztam a vitaminoktol.Szerintem befejezem a forumozast.
Jot fog tenni ha nem nyuglodok minden nap itt.
erikasz
2019-03-25 15:16:32
Maryanne :Ez nagyon jó, hogy a szervezeted igy reagált !:D
Leszívás után megtermékenyítés igaz .?
Maryanne
2019-03-25 14:22:57
Sziasztok! Voltam ma ismét a meddőségiben, megnézték hogy reagál a szervezetem a stimuláció indítására. Szerencsére jól, szépen növögetnek a tüszők! :) Péntek újra megnézik, és esélyes, hogy hétfőn már petesejtleszívás. :) Kicsit begyorsulnak az események végre! :)
Anitacool
2019-03-25 11:02:16
Vica sajnálom a picit. Szívből örülök viszont annak, hogy a másik veletek maradt! Nekem nem volt annak idején szerencsém. De most már minden rendben lesz drága, fel a fejjel!
mistimi
2019-03-25 10:51:31
Szia Andi, igen emlékszem rád és a tragédiátokra is. Sajnálom h azóta nem sikerült a baba, de talán nektek is szerencsét hoz hogy elindultok a meddőségi irányába, hátha aztán nem is lesz szükség rá.
Drukkolok!
Sziszi259
2019-03-25 10:51:09
Angyal, de édes :) nem baj az, ha ő figyel helyetted ;)
Angyal88
2019-03-25 10:37:04
Sziasztok!
GöVica: Nagyon sajnálom a babát, a másik szèpen fog fejlődni meglátod, vigyázz magatokra!
Nashua: Gratulálok babához és ne idegeskedj, minden rendben lesz veletek!
Meliko: Drukkolok neked!!
Még mindig nem figyelem magam, isszonyú nehéz megállni!
Helyettem a párom figyel amin meg is lepődtem :D
Kicsit furcsáltam a fáradtságra hivatkozva az együttlétek ritkulását 3 naponta, na ezt szóvá is tettem erre ő: majd holnap mert akkor lesz az ovum! Kérdezem tőle ezt ő honnan tudja mert még én sem tudom mivel nem mérek. A válasz az, hogy ő kiszámolta mert menszi után 4. vagy a 5. napon van általában a leesés. Na ennyit a nem foglalkozunk a baba projekttel.