Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziszi259 mindig ugyanakkor mérem, és inkább 7 8 óra alvás után :P hétvégén is felkelek a hétköznapi kelési időpontban, és megmérem, az első mozdulat a lázmérő. Ennyire azért utánanéztem a dolognak, már rutinná vált :)
Meliko78
2019-03-26 09:57:10
Sziasztok! Ma meg volt a ciklus hoz kötött vérvétel első része majd 21 napon lesz a Kovi ! Ennek már ma eredménye lesz de legekesobb holnap kíváncsian várom . A pajzsmirigy is meg lesz holnap és akkor meg a cukor- inzulin terhelés marad csak hatra amit meg kell csinálnom
Sziszi259
2019-03-26 09:51:34
Sziasztok!
Jozsa teljesen megértelek... én is elvagyok kenődve megint... tegnap csináltam egy tesztet ami negatív lett, ma már csak 36.7 volt a hőm, nem tudom, hogy holnapra megint leesik-e, de megyek dokihoz úgyis kiderül mi van. Nashuanak igaza van, egy olyan pozitív személyiség vagy, hogy nem szabad feladnod. Kicsit lehet csak depizni, de újult erővel kell felállni mindig ;) Drukkolok, hogy ne kelljen már sokat várnod a csodára!!! :)
Andi ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha így állsz az élethez akkor hogyan várhatod, hogy egy kisélet örömmel költözzön a testedbe? Tudom, hogy nehéz, de össze kell szedned magad, ne az új babától várd a boldogságod, hanem saját magadban teremtsd meg először a boldogságot, akkor várhatod az új életet. Biztos vagyok benne, hogy a párod és a családod sem élné túl, ha te nem lennél. Próbálj meg előre tekinteni az új jövevényre koncentrálni, a babádat természetesen nem kell elfelejtened, hiszen az életed része, meg kell gyászolni, de el is kell engedni... :(
Maryanne szurkolok, hogy csak egy beültetésed legyen! ;) Unokatesóm feleségének is csak egy volt, és most már 4 hónapos :)
Stellanna nagyon hullámzó a görbéd. Mindig ugyanakkor, legalább 6 óra alvás után kell mérni, még mielőtt felkelnél, megmozdulnál.
Én várom a holnapot, megyek megint a nőgyógyászhoz, és elvileg holnap nem kellene megjönnie.
Stellanna
2019-03-26 08:11:15
Andi198729, igen, pont úgy esett, hogy a férjem a hétvégén itthon volt, így próbálkoztunk, hátha :) remèljük, hogy összejött :)
Andi198729
2019-03-26 08:08:25
Stellana, akkor megnyugodhatsz, a doki a legbiztosabb :) Ezek szerint a hő nem mindig árulkodik arról, van-e ovu. Nekem mikor anno sikerült a baba, akkor csak ovuteszteltem, hőmérőzést befejeztem, mert idegesített.
A dokim nekem is mondta, hogy a hőmérő, és az ovuteszt nem fogja megmondani a szervezetem működését, segítség lehet néha. Voltatok együtt az esélyes napokon? ;-)
Stellanna
2019-03-26 07:51:24
Andi198729, volt ovum, ovu teszteltem, plusz pénteken a doki is mondta, h aznap, vagy másnap várható. Az ovu teszt szombaton volt pozitív :)
Andi198729
2019-03-26 07:31:23
Józsa, ne mondj le erről a hónapról, a 36,8 az teljesen jó, emelkedettnek számít, az nem nagy zuhanás, hiszen nem 36,3-ra vagy 4-re esett le. Az már esés. Bízz benne, hogy sikerült :) Ne add fel!
Stellanna én azt látom, hogy még nem volt ovud, bár nem akarlak elkeseríteni. De hol felmegy, hol lezuhan a hőd. Eddig volt rendesen ovud, pl előző hónapban? Lehet célszerű lenne esetleg ovutesztet is csinálnod emellett.
Stellanna
2019-03-26 07:21:01
Sziasztok!
Szeretném megmutatni nektek a görbémet.
Mit gondoltok róla? Ez a második hónap, hogy hőmérőzöm, de semmiben nem hasonlít az előző hónaphoz :) akkor szájban mértem, ebben a hónapban már inkább vaginálisan.