Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm mistimi, aranyos vagy:) Nagyon szép nevet választottatok a tündérkéteknek :) Írtad, hogy ovuteszteltél a sikeres ciklusban, emlékszel rá esetleg, hogy mikor volt pozi, és mikor voltatok együtt? Be tudnád csatolni a görbédet? És hozzá a magyarázatot? Anno emlékszem, nekünk is úgy jött össze a baba, hogy ovuteszteltem, és a pozi napon voltunk együtt. Most is próbálom így. Azért a lassan egy évben volt jó párszor, hogy elkerültük az ovut, igazából 2 hónapja tesztelek megint, mire hát rájöttem, hogy a normál ovuteszt vált be nekem. Emlékszem, mennyit küzdöttél a babáért, de megérte mert a végén sikerült :) Annyi problémával, amit leírtál, mégis sikerült, a baba ha jönni akar jön bármi áron! Most is együtt izgulunk majd és biztatjuk egymást ;-) Bízzunk benne, hogy ismét egymás után lesz pozi a tesztünk ;) És természetesen ezt mindenkire értem, hogy akik babát szeretnének itt az oldalon, egymás után, vagy egyszerre, egyformán éljük át ezt az örömöt :)
Jozsa85
2019-03-26 14:30:12
Erikasz siman lehetett! ;)
mistimi
2019-03-26 14:12:18
Köszi Andi a gratulációt Grétinek! Azt kívánom, h minél előbb neked illetve mindenkinek aki szeretné adasson meg, h átélje az anyaság csodáját.
Biztos, h sikerülni fog nem szabad feladni! Picit elengedni és nem minden nap agyalni, majd talán ha jobban a vizsgákra esetleg a nyaralásra gondolsz akkor hátha pont akkor kopogtat be a baba.
De pl. én is úgy voltam anno h majdnem feladtam a mérést meg a tesztelést a sikeres hónap előtt, mert volt egy gyönyörű görbém 37,2 meg 37,3 as hőkkel és volt h a végén már aludni se bírtam annyira izgultam a reggeli hőmérőzéstől, aztán baromira pofára estem. De! Ha a következő hónapban nem ovuteszzteltem volna és mértem volna és lettünk így pont jókor együtt akkor most lehet h nem lenne a Gréti. Szóval baromi nehéz h el is engedje az ember, meg ne görcsöljön ugyanakkor tenni is kell érte, főleg h mint nekem nem szabályosak az ember ciklusai.
Én ma így, jó magasat mértem ahhoz képest h felkeltem és jövés-menés közbe mértem meg a hőm.
Andi198729
2019-03-26 13:18:54
Erikasz, előfordulhatott 2 peteérés is, vagy már ott van a baba ;-) Lehetett amiatt is a leesés, ösztrogénlöket. Az mindenképp jó, hogy nincs menzesz. Szívemből kívánom, hogy sikerüljön :-)
erikasz
2019-03-26 12:29:38
Olyan mintha két peteérésem lett volna ...nem ?
Stellanna
2019-03-26 12:14:52
Erikasz: Igen, beírtam szombatra a pozitív ovu tesztet :) Mégegyszer nagyon köszönöm! :) Ha valóban 18. CN, akkor reménykedem :) Holnap már okosabb leszek.
erikasz
2019-03-26 12:12:09
Ez mikor be van téve !
Mit gondoltok ?
erikasz
2019-03-26 12:09:17
Csajok !
Én még mindig nem hiszem el ...ezt a magas hőket ami nekem van !
Ezt a két leesést kiveszem a hőm megint a tartományban van ..reggel tesztelek az tuti ..fejem megint fáj megjönni érzés ...hasam görcsöl a mellem kezd fájni olyan nyilalgatást érzek mintha elnehezülne a cickóm !
Nézzétek a görbém két értéket kilöktem.. lehetett az ösztrogén löket is a végén !
erikasz
2019-03-26 12:03:14
Stellanna :DPO 3 napján vagy !:D
erikasz
2019-03-26 12:00:17
Stellanna :Amugy én is a 18 napra tenném.. nagyot csökkent a hőd magasról és emelkedett 0,5 tizedet a csökkenés utána az ösztrogén löket !
Még egyszer tanulmányoztam ..az ovu előtt nagyot emelkedett folyamatosan 36.4 ,36.5 36.6 ,36.7 ez is nagyon jó biztos vagyok a 18 napban mikor pozitiv volt a teszt akkor volt 100% !