Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Meliko78
2019-03-28 08:55:56

Sziasztok! Az állapotom nem vissza fordítható ! El kezdődött és egyszer be fog felyezodni de amíg mestrualok addig lehetek terhes is ! Ez a kezdő állapot meg el tarthat 5 - 10 évet is csak azt nem tudom mikor kezdődött bár a rossz alvás és a hó hullám olyan közel 4 hónapja van nekem csak eddig nem figyeltem ra ! És eddig mindig pontosan járt de hétfőn beszélek endrkinologusal mert pont olyan szerencsés vagyok hogy az egyik vendégem belgyógyász- endrokinologus így nem is kell hónapokat várnom hogy be jusak
Andi198729
2019-03-28 08:25:02

Vica, nyugodj meg, teljesen normális ha az lh pozitív, mivel terhességnél hatalmas ösztrogéndömping van, nekem ezt a doki mondta, azért is alakul ki sok kismamánál mióma, mint pl .nekem is a terhességemnél, ezt akkor magyarázta el a doki. De persze nem ijesztgetni akarlak ezzel, hogy majd lesz miómád, félre ne érts, nem azért írtam le ezt, csak ezzel összefüggésben magyarázta el a doki, hogy ha valakinek ilyen kialakul terhességnél, az ezzel magyarázható.
Andi198729
2019-03-28 08:18:53

Sziszi, sajnálom, lehet hogy ovud kedd este, v. szerdán hajnalban volt, és a menzeszed ahhoz igazodik? Feltéve, ha megjön. Erikasz, nagyon úgy néz ki, hogy a második leesésnél volt ovud, a jelek is azt mutatják, szurkálódás, tojcsis nyák. De lehet előtte is volt egy ovud. Ha gyulladásod lenne, az hatalmas fájdalommal járna.
Józsa, miújság van veled, jobban vagy már lelkileg?
erikasz
2019-03-28 07:15:32

Sziszi :Köszönöm !
Vagy arra is gondolok ...mikor a menszesznek kellett volna megjönni ,akkor volt ovulációm ...nagyon nagyot zuhantam és minden jel, szurkálás méhnyak és a tojcsi meg volt !
Más nem is tudom ....de ha gyulladás lenne ...valamit csak éreznék !
Sziszi259
2019-03-28 07:04:30

Erikasz köszönöm! Kedves vagy! :) a te görbéd viszont tényleg hihetetlen. :D drukkolok!! :)
erikasz
2019-03-28 06:51:45

Ja ....csináltam még egy tesztet x- epilt negativ ....de a hő a tartományban 36.8 innen nem akar feljebb menni !:(
erikasz
2019-03-28 06:49:22

Sziszi :Nagyon sajnálom !:(

Én meg igy ..stagnálok ...érthetetlen !
Ebből a görbéből ...még én sem tudok kiigazodni !:(
Sziszi259
2019-03-28 06:42:15

*10-es teszt
Sziszi259
2019-03-28 06:41:52

Sziasztok!

A hőm leesett, a 0-es teszt negatív.... :( várom, hogy megjöjjön... :/
Következő hónapban jön az átjárhatósági vizsgálat
Maryanne
2019-03-27 22:49:54

Anitacool, a tervezett petesejt leszivas varhatoan hetfon lesz, de ez majd penteken derul ki biztosan az UH-n. Szoval tenyleg elobb jelzett a szervezetem, a tervezett is elobb lett volna ha a ciszta miatt nem varnak 1 hetet a stimulacioval

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!