Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nna Csajok!!!Konnyek kozott irom, mert megvilagosodtam!!!
Ezzzt figyeeljetek!Hosszu lesz.(Bocsesz)
2017ben vendeglatoztam, ejjel doliztam nappal aludtam.Ekozben naggyon durva izuleti gyulladasok jelentkeztek a ket csuklomban es kezfejemben, vallaimban, derekamban es labfejemen.Volt hogy nem tudtam allni!!!De mivel minden ejjel egy etteremre foztem;vhol normalis volt.
Kedves haziorvosom beajanlott az ORFI-ba kivizsgalasra,mert letezik egy fiatalkori reumatoid arthritisz nevu autoimmun betegseg, ami az izuletek bedagadasaval, kivorosodesevel es kesobbiekben sulyos deformitasaval jar.Ezek az emberek 50 eves korukba toloszekbe kerulnek!!!!Mert hogy nekem ilyen tuneteim voltak.
Ennek az autoimmun betegsegnek a verbol kimutathato adatai vannak!!!
Nalam sosem volt 100 %-ban egyezes!!!
A gyulladasoknak nyilvan voltak nyomai.Sullyedes stb...
A D vitamin hianyom a meddosegi kivizsgalason most kiderult..Kivancsisagbol megneztem a lehet e osszefugges...
HAT VAN OSSZEFUGGES!!!!!A D vitamin hiany volt mar akkor is a problema.Sose neztek D vitamin szintet!!!A felajanlott kezeles a szteroid injekcio volt.(Aminek a mellekhatasa a folyamatos kohoges es hajhullas!!)Vmi megerzes miatt nem vallaltam, a mutetet sem!!!
Pedig az izuleti gyulladas es folyamatos kinzo es kegyetlen fajdalom mindennapos volt az eletemben.Volt hogy otthon fekudtem mozdulatlanul es a vallamban nem mulo gorcsos fajdalommal orakig fekudtem, mert tudtam hogy a balesetin nem latnak el a haziorvos meg csak 8kor kezd!!!
Flektoron es cataflamon eltem.
Aztan mikor lattam hogy nem megy tovabb atkepeztem magam.Nappal dolgoztam.A tuneteim enyhultek.Es csak most 2019ben derult ki a D vitamin hiany, ami a meddoseg oka is vszinuleg.Az Orfiba sose neztek D vitamin szintet!!!
ES CSAK AZERT IRTAM EZT LE, HOGY MAS EZT OLVASVA NEM SZENVED ENNYIT!
Mindenkinek szurkolok!Tenyleg!!
zsuzsi09
2019-03-28 19:22:33
erikasz - köszönöm, szerintem is hamarabb volt az ovu, legalább is minden jel arra mutat, már csak várni kell...bár ebben a hónapban nem volt sok eggyüttlét a vizsgálat miatt, én azért bizom benne, hogy az időzités jó volt. Lehet a torna is egy picit rásegitett, nem viszem ám túlzásba napi 10-15 perc, vagy a változatosabb étrend elválik....én már annak is örülök, hogy volt ovu, nem úgy mint a múlt hónapban :/ kitartást neked is
erikasz
2019-03-28 19:13:49
Jozsa :Nem a hő magasság a lényeg ....csak megfoganjon !:D
A méhnyálkahártya a lutelárisban naponta 2.5 ,3 ml nő ..ezen nem kell izgulni !
Zsuzsi :Gyönyörű a görbéd !:D
A mulkori és az az előtti ciklusodtól ez a legszebb,minden látszik benne ..de szerintem, nem jó helyen van az ovu...de az lényegtelen, csak a csoda a lényeg !
zsuzsi09
2019-03-28 18:47:20
sziasztok
én ma így állok: olyan nehéz ez a várakozós idoszak :/
Sziszi259
2019-03-28 15:50:48
Most meg elkezdtem barnázni....eddig azt sem tudtam mi az. De görcsölni nem görcsölök...
Jozsa85
2019-03-28 15:36:19
Nagyon kedvesek vagytok!
De az 51es D vitamin szinttel a petesejt vszinu nem tul jo minosegu, plusz ha vmi csoda folytan megtermekenyul akkor se tud beagyazodni mert a D vitamin hiany miatt vekony a mehnyalkahartyam.6 het alatt meg sztem nem nagyon valtozott a helyzet, azota szedem a D vitamint.