Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Edit90
2019-04-09 16:58:26

Anyukám szerint az egész óvodás csoport volt bárányhimlős, csak én nem.A nődokim,és a háziorvosom szerint tuti átestem én is, csak nem jöttek ki a pöttyök, de ha nagyon zavar a kérdés nézessem meg a synlabban. Megnézettem,most kaptam meg az eredményt: Úgy tűnik nem voltam még bárányhimlős :( Azt írja a lelet, hogy az ellenanyag szintem negatív, tehát nem estem még át rajta, a pillanatnyi állapotban pedig az eredmény kétes, megismétlése javasolt.Tehát lehet, hogy jelenleg bennem van a vírus, de ezt meg kellene nézni még egyszer.(a patikában találkozhatok fertőző gyerekkel, és épp szezonja van) Ha most babás vagyok,és épp elkaptam a fertőzést az nagy baj.Ha negatív lesz az új vizsgálat, akkor védőoltás javasolt, ha most nem vagyok babás. Az oltás után 6 hétig tilos a próbálkozás. Nagyon elkeseredtem, és félek. :(
erikasz
2019-04-09 16:48:38

Anitacool :Örülök hogy jól vagy és enni tudsz..ez a lényeg !:D
A terhességi velejárói ....az csúcs !:(
...a hányinger az rettenetes én a lánnyal végig hánytam a fiukkal sohasem volt hányingerem és nem is hánytam !
Puffadni azért puffadsz mert lassubb az anyagcseréd, mivel progiszint magas ilyenkor nehéz a vécé is !:(
Várom a szerdát ..remélem írsz !:)
A hőm remélem vissza fordul ...nincs menszi jel !
Igen nekem később mutatja ki a teszt a luteláris 23 napján volt halvány legutóbbi terhességnél !:(

Anitacool
2019-04-09 15:08:00

Erikasz tényleg olyan a görbéd, nagyon remélem, hogy nem fog lejjebb zuhanni, hanem holnapra visszamegy. Neked később szokott + lenni a terhességi teszted? Köszi az érdeklődést, nem akarok panaszkodni, mert hála az égnek, de brutál hányingerem van szinte non-stop. Ha körforgalomba megyek szédülök és hányni tudnék. A legapróbb bűzre is öklendezek. De majd elmúlik... édességet nem kívánom, de amúgy nincsenek kívánósságaim (egyelőre). Csak nagyon puffadok mindenre, kaja után úgy nézek ki, mint a fiammal 20hetesen. Amúgy normál állásban még nem dudorodik semmi a pocimon, csak érzem, hogy “tele van” az alhasam, na meg nonstop pisilni kell, de azt a kedzetektől. Ilyenek vannak :-))) Szerdán megyek dokihoz, már várom nagyon :-)
erikasz
2019-04-09 14:31:05

Angyal :Reggel tesztelek !:D
Olvasd el ezt !
Mítoszirtó: a spontán peteérés mese habbal
Andi198729
2019-04-09 14:13:45

Ja, és az orgazmus általi tüszőrepedés az igaz, egyik kolléganőm így esett teherbe, tehát nem a megszokott ovus időszakban, hanem mensi után közvetlenül, orgazmus általi tüszőrepedésből.
Andi198729
2019-04-09 14:11:57

Angyal, átérzem teljesen, amiket írsz, én is sokszor éreztem így , sőt még érzek is, hogy akkor inkább legyen vége a házasságunknak, keressen egy olyan nőt, aki gyerekkel tudja megajándékozni, és nem kell tovább küzdeni a babáért, én csak egy halott babát tudtam szülni neki :( De ne magadban keresd a hibát feltétlenül, most már nekem is sikerült rávenni a férjemet, hogy menjen el spermavizsgálatra, végre, ki kell zárni minden lehetséges kizáró okot, ami miatt nem sikerül. Ha neki ez megvan, hátra van még az Ir kontroll, és meg fogom csináltatni az átjárhatóságit, + újabb hormonsor, és elsőkörben inszem. Lehet hogy nektek is érdemes lenne elmenni teljeskörű vizsgálatra, és esetleg belevágni az inszembe vagy a lombikba. Én ezzel úgy vagyok, hogy a próbálkozás max. 1 év, amit várok, és ez májusban telik le, mert ha több idő telik el, akkor lelkileg nagyon taccsra leszek vágva, a sok sikertelen hónap, azt az ember egyre nehezebben viseli, és egyre jobban idegeskedve görcsösen fogja akarni, és ha továbbra sem sikerül, egyre elkeseredettebb küzdelem lesz, tehát szerintem 1 év sikertelenség után irány a meddőségi, és orvosi segítséget kell kérni, hogy sikerüljön a vágyott baba. Igaz én már voltam terhes, azonban van másodlagos meddőség is, és sztem nálam pont ez van, vagy a férjemnél van gond, + IR-es lettem, ami megintcsak hátráltat. Kira, ezt neked is ajánlani tudom, mert ha jól emlékszem, már régóta próbálkoztok, a dokik mit mondanak, mi az oka? Van rendesen peteérés, mert sokszor panaszkodsz a görbédre, hogy nem mutat peteérést. Persze mindenkinek magánügye, mit dönt, én csak jótanácsként írom ezt le, én is meg akarom előzni, hogy ez tegye ki a mindennapjainkat, a kétségbeesett próbálkozás, idegeskedés, számolgatás, hogy jó időben van-e az együttlét, vajon összejött-e, aztán lelkileg összetörés, amikor megjön.
Angyal88
2019-04-09 13:11:38

Erikasz:
Mikor tesztel legközelebb?

Megint nem mértem mert most baba projekt szünet van. Sajna nagyon rákattantam és ez a kapcsolatunkat mérgezte meg, el akartam hagyni ez miatt a párom, hogy esélyt adjak neki mással a vágyott babára!
Általában 36,6-7 fölött szokot lenni mensi alatt is, lassan esik vissza a hőm. Talán emlékszel, hogy a ciklus utolsó és a mensi első napjaiban is magasak voltak mindig a méréseim.

Egyébként mi a véleményed/ véleményetek az orgazmus által kiváltott tüszőrepedésről és azt esetleg a hőgörbe is mutatja?
erikasz
2019-04-09 12:44:40

Meliko78 :Az első érték a jó mérés .!
A cikl.13 14,15 napján stagnáltál ilyenkor vagy le vagy fel ...te leestél és megint stagnálsz 16,17, ciklus nap ...most kell jönni az ovunak !
Az az LH milyen erősségű ...mert nekünk a 25-30 ml az ideális ....kinek mi válik be ...mert van olyan hogy állandóan pozitív az a 10 erősségű ,ha jól tudom !
Csajok jól tudom ?

Kira :Most ugy lezuhantál... hogy csúcs ...minden értéket felül múltad ...ez lesz a nyerő ... 36.1 a leesések közül volt a legalacsonyabb most 36.05 ...36.35 ről az 0.3 tized ovulációhoz a legjobb !
Nagyon izgulok holnap mit mérsz !:D

Angyal:Nincs kizárva hogy a ciklus 4,5,napján nem lehet ovuláció ...az én példámból láthattátok ..nem is egyszer !:D
A vérezgetés 4 napján még természetes és a barnázás is és az is, hogy együttlét után vérzel !
A mell érzékenység is a másik ciklusból visszamaradt hormonoktól is fájhat ...meg fog az szűnni ....még csak a 4.5.nap jársz !
Menszi alatti hőid bizonyára magasak voltak ...igen ?
Köszönöm neked is a szurkolást !:D
Vettem Gabrielt a gyógyszertárban ez a legjobb én szerintem !

Maryanne: Már akkor ágyazódnak befelé ...!:D
Nem jól írtam én klip- nek a leesést "implantation dip", hívják bocsánat !:D

Kira84
2019-04-09 11:35:48

Üdv mindenkinek.
Hát ebből peteérés nyílván nem lesz lh teszt negatív..
Andi198729
2019-04-09 11:06:18

Oké, megnyugodtam, köszönöm Erikasz, hallgatok rád, te olyan jól tudod ezeket :) Csak a nyákot nem tudom hova tenni, mert emlékszem, amikor ez megjelent, mindig rá 14 napra jött meg a menzesz.. mindegy, elkezdjük ma az együttléteket. Lehet, hogy a nyák most csak azt jelzi, hogy termékeny napjaim kezdődtek, tegnap még sűrű volt a nyák, krémes. Vasárnap kezdtem az ovutesztezést, a 7. ciklusnapon, és még nem volt pozi, ma viszont elkezdett erősödni, jól látható, tegnap és tegnapelőtt full nega volt. A végén még igaza lesz a rendszer előrejelzésének, és a 12. nap lesz ovu? A görbét jó furán adja ki, a sok tizedes értékeket is feltünteti, pedig csak simán alapon van a hőm, 36,3- 36,4 között. A fertility egyenletesebben szemlélteti.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!