Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Angyal88
2019-04-12 12:37:51

Sziasztok!

Beababa23 gratulálok!!

Erikasz: Köszönöm kérdésed megbeszéltünk mindent a párommal. A mensimet még mindig furcsálom 1 nap alig volt valami, a 2.nap bőven, a 3. nap barnás az is épphogy s aznap este aktus után kicsi vérzés, a 4.nap szinte semmi. Igazából nem is tudom higy hány napot jelöljek. Mérni még mindig nem mérek, de a melleim már 3hete még mindig fájnak és a bal mellbimbóm folyamatosan viszket. Viszont a hüvelyem tegnap egész nap szúrkált és eszembe jutott te írtad neked is szokott ovu elött. Ma reggel megnéztem a méhszájt puha és nyílik.
erikasz
2019-04-12 12:29:58

Jashmine :Hogy állsz már ?
Andi198729
2019-04-12 12:29:04

Józsa, ne aggódj, biztosan megvolt az ovud, én úgy tippelném hogy a 11. ciklusnapon kb. Most már emelkedik a hőd, és szerintem még tovább fog. :)
Andi198729
2019-04-12 12:27:40

A hőm 36,2-36,3-36,4 körül mozgott a follikulárisban, a mostaniban 36,3-36,4 váltakozva, ma esett le 36,2-re. Ugyanazt a hőmérőt használom.
erikasz
2019-04-12 12:20:13

Andi :Ugy emlékszem a ciklusodra a hőid alacsonyabbak voltak a foolikulárisban ?
Vagy másik hőmérőt használsz ?
Andi198729
2019-04-12 12:10:41

Erikasz, örülök, hogy már jobban vagy, és csillapodott a vérzésed. Igen, te megmondtad előre, hogy esni fog a hőm, te mindig tudod, hogy mikor várható az ovu mindenki görbéjénél ;-) És ez olyan jó, hogy tudsz tanácsot adni :)

Mistimi, 30-as erősségű a tesztem, lehet, hogy még nem pozi, csak majdnem, a múltkorinál a 12. nap este volt ilyen erősségű, aztán más nap a 13. napon már full erős pozi, a 14.napon már negatív (ekkor emelkedett meg a hőm 2 tizedet, addig stagnált)
Ma délután vagy este megpróbálunk együtt lenni, hátha...
erikasz
2019-04-12 12:08:32

Jozsa :Nem minden ciklus egyforma ...az ovu sem ugyan arra a napra esik a hő emelkedések sem egyformák sőt a magasságok sem !:D
Ezt már megtanultam ....!
Nézd Anitacool példáját szerintem meg sem álmodta ...hogy ilyen hővel babás lesz sőt kettővel !:D
Mindig nagyon magas hői voltak !:D
De lehet babásodás szempontjából ...neked ez a hő emelkedés a tökéletes nem a 0,5 tizedes ugrás ...várd ki a végét ne idegeskedj ezen mert ártól magadnak ezzel !
Jozsa85
2019-04-12 11:55:38

De Erikasz tudod hogy én 5 tizedet is szoktam ugrani..Ahoz képest most furcsálom ezt.. Mindegy..Ugyse tudok vele semmit csinálni.
erikasz
2019-04-12 11:53:25

beababa23 :Köszönöm neked ...de majd írjál hányan vannak a bébik ?:D

Andi :
Tudtam hogy ma leesik a hőd és ovu lesz ...ma este még nem késő az együttlét a legjobb !:D
Már csillapodik a menszi ...de még sok van !:(
Tudtam hogy sok lesz ,ezért dupla C vitamint vettem be tegnap ,az csillapítja a vérzést ...és még imunerősítő is !:)

Jozsa :Dehogy gyatra a görbéd ez lesz a nyerő ....meglátod még talán javadra válik ...hogy fokozatosan emelkedik nem egyből !:)
Találka megvolt odabent és válogat a pete gondolkodik melyik katonát is válasszam...és ezért nem ugrik a hőd nagyot ...majd ha kiválassza !:D

Zsuzsi :Hát csak ámulok ...nagyon szép a görbéd... de ma a hőből azt látom ma vagy holnap ovu ... mivel 0,2 tizedet emelkedtél és stagnálsz !:D

mistimi :Nagyon örülök neki ...sikeres ciklus legyen azt kívánom neked !:D

Mileko :Ez szuper 0.3 tized ...na most fog ugrani holnap a sok ugrálás után ovu... igy szokott lenni ...most már nyugodni fog a hőd nem sokára !:D

mistimi
2019-04-12 11:48:17

Milyen erősségű az lh teszted Andi?
Ez még tényleg nem pozitív elvileg, de ha jól emlékszem akkor Jozsa is írta h neki se lesz sose erősebb.
Én ugyanilyen tesztből 20-asat használok, ha visszakeresel feltettem az enyém, és nekem tényleg erősebb volt a kontroll csík, utána nap reggel kb. Egyforma délutánra meg semmi.
Esetleg megvan az előző hónapi amikor tuti ovud volt és azzal össze tudod hasonlítani?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!