Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz: Köszönöm kérdésed megbeszéltünk mindent a párommal. A mensimet még mindig furcsálom 1 nap alig volt valami, a 2.nap bőven, a 3. nap barnás az is épphogy s aznap este aktus után kicsi vérzés, a 4.nap szinte semmi. Igazából nem is tudom higy hány napot jelöljek. Mérni még mindig nem mérek, de a melleim már 3hete még mindig fájnak és a bal mellbimbóm folyamatosan viszket. Viszont a hüvelyem tegnap egész nap szúrkált és eszembe jutott te írtad neked is szokott ovu elött. Ma reggel megnéztem a méhszájt puha és nyílik.
erikasz
2019-04-12 12:29:58
Jashmine :Hogy állsz már ?
Andi198729
2019-04-12 12:29:04
Józsa, ne aggódj, biztosan megvolt az ovud, én úgy tippelném hogy a 11. ciklusnapon kb. Most már emelkedik a hőd, és szerintem még tovább fog. :)
Andi198729
2019-04-12 12:27:40
A hőm 36,2-36,3-36,4 körül mozgott a follikulárisban, a mostaniban 36,3-36,4 váltakozva, ma esett le 36,2-re. Ugyanazt a hőmérőt használom.
erikasz
2019-04-12 12:20:13
Andi :Ugy emlékszem a ciklusodra a hőid alacsonyabbak voltak a foolikulárisban ?
Vagy másik hőmérőt használsz ?
Andi198729
2019-04-12 12:10:41
Erikasz, örülök, hogy már jobban vagy, és csillapodott a vérzésed. Igen, te megmondtad előre, hogy esni fog a hőm, te mindig tudod, hogy mikor várható az ovu mindenki görbéjénél ;-) És ez olyan jó, hogy tudsz tanácsot adni :)
Mistimi, 30-as erősségű a tesztem, lehet, hogy még nem pozi, csak majdnem, a múltkorinál a 12. nap este volt ilyen erősségű, aztán más nap a 13. napon már full erős pozi, a 14.napon már negatív (ekkor emelkedett meg a hőm 2 tizedet, addig stagnált)
Ma délután vagy este megpróbálunk együtt lenni, hátha...
erikasz
2019-04-12 12:08:32
Jozsa :Nem minden ciklus egyforma ...az ovu sem ugyan arra a napra esik a hő emelkedések sem egyformák sőt a magasságok sem !:D
Ezt már megtanultam ....!
Nézd Anitacool példáját szerintem meg sem álmodta ...hogy ilyen hővel babás lesz sőt kettővel !:D
Mindig nagyon magas hői voltak !:D
De lehet babásodás szempontjából ...neked ez a hő emelkedés a tökéletes nem a 0,5 tizedes ugrás ...várd ki a végét ne idegeskedj ezen mert ártól magadnak ezzel !
Jozsa85
2019-04-12 11:55:38
De Erikasz tudod hogy én 5 tizedet is szoktam ugrani..Ahoz képest most furcsálom ezt.. Mindegy..Ugyse tudok vele semmit csinálni.
erikasz
2019-04-12 11:53:25
beababa23 :Köszönöm neked ...de majd írjál hányan vannak a bébik ?:D
Andi :
Tudtam hogy ma leesik a hőd és ovu lesz ...ma este még nem késő az együttlét a legjobb !:D
Már csillapodik a menszi ...de még sok van !:(
Tudtam hogy sok lesz ,ezért dupla C vitamint vettem be tegnap ,az csillapítja a vérzést ...és még imunerősítő is !:)
Jozsa :Dehogy gyatra a görbéd ez lesz a nyerő ....meglátod még talán javadra válik ...hogy fokozatosan emelkedik nem egyből !:)
Találka megvolt odabent és válogat a pete gondolkodik melyik katonát is válasszam...és ezért nem ugrik a hőd nagyot ...majd ha kiválassza !:D
Zsuzsi :Hát csak ámulok ...nagyon szép a görbéd... de ma a hőből azt látom ma vagy holnap ovu ... mivel 0,2 tizedet emelkedtél és stagnálsz !:D
mistimi :Nagyon örülök neki ...sikeres ciklus legyen azt kívánom neked !:D
Mileko :Ez szuper 0.3 tized ...na most fog ugrani holnap a sok ugrálás után ovu... igy szokott lenni ...most már nyugodni fog a hőd nem sokára !:D
mistimi
2019-04-12 11:48:17
Milyen erősségű az lh teszted Andi?
Ez még tényleg nem pozitív elvileg, de ha jól emlékszem akkor Jozsa is írta h neki se lesz sose erősebb.
Én ugyanilyen tesztből 20-asat használok, ha visszakeresel feltettem az enyém, és nekem tényleg erősebb volt a kontroll csík, utána nap reggel kb. Egyforma délutánra meg semmi.
Esetleg megvan az előző hónapi amikor tuti ovud volt és azzal össze tudod hasonlítani?
Beababa23 gratulálok!!
Erikasz: Köszönöm kérdésed megbeszéltünk mindent a párommal. A mensimet még mindig furcsálom 1 nap alig volt valami, a 2.nap bőven, a 3. nap barnás az is épphogy s aznap este aktus után kicsi vérzés, a 4.nap szinte semmi. Igazából nem is tudom higy hány napot jelöljek. Mérni még mindig nem mérek, de a melleim már 3hete még mindig fájnak és a bal mellbimbóm folyamatosan viszket. Viszont a hüvelyem tegnap egész nap szúrkált és eszembe jutott te írtad neked is szokott ovu elött. Ma reggel megnéztem a méhszájt puha és nyílik.