Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Angyal88 :Szerintem reggel hő mérés ...viszonyitási alap ...és ha magasabb mint az átlag hőd ...vegyél tesztet ..nekem is meg volt és terhes voltam !:D
A mell az nem stimmel nekem és a szurkálás az terhességnél szokott ...de ne éld bele magad !
Ha most a délutáni hőd 37.3 vagy attól feljebb van ,szájban mérve akkor lehet igazam van !
Mert aki terhes annak a délutáni is 37.2 től felfelé van ...de legalább 1 óra nyugvó állapot tévézés közben nem a házi munka teendő után rögtön !
Meliko78
2019-04-12 14:19:42
Sziasztok ! Ma megyek a nyogyogyaszhoz és kiváncsi vagyok hogy ő milyen véleményen van
Angyal88
2019-04-12 14:10:18
Erikasz: Ma a 7.cn vagyok. Nem is gondoltam a terhességre ezért nem csináltam tesztet sem, mert semmi tünetem nincs a mellfájdalmon és viszketésen kívül. Bár írtam, hogy a párom megjegyezte mensi elött 1-2 nappal édes volt a váladékom amin meg is lepődtem, mert ugy tudtam fémes ízű már akkor.
Andi198729
2019-04-12 14:01:00
Sajna amikor teherbeestem, nem mértem a hőmet, így nincs hőgörbém, pedig most nagyon tanulságos lenne... legközelebb lefotózom az akkori ovutesztjeimet. Eltettem őket, hogy legyen viszonyítási alapom, mikor megfelelő az időzítés, csak hát most nem akar sikerülni :( Hogy akkor hogy az ördögbe sikerült? Egyetlenegyszer voltunk együtt, azon a napon, amikor reggel pozi volt az ovuteszt, aznap késő este szinte éjfélbe nyúlóan voltunk együtt, másnap pedig nega. Akkor valahogy pont elcsíptük a megfelelő időt. Lehet hogy most is így kellene, csak elkerülni sem akarom az ovut, hogy csak egyszer vagyunk együtt. Valahogy nem bízom az ovutesztben, ezért nem hagyatkozhatok arra.
Andi198729
2019-04-12 13:51:45
Ez 2018. októberi görbém, peteérés figyelésen voltam akkor, a 13. ciklusnapon volt ott a domináns tüsző, akkor volt 11.mm.es, doktornőm azt mondta, hogy rá 3-v.4.v 5 napra fog megrepedni. Ovuteszt a 17. ciklusnapon volt pozitív, akkor esett a hő, másnapra emelkedett.
Andi198729
2019-04-12 13:45:42
Ez egy 2016. szeptemberi, itt 3 nap stagnálás volt megfigyelhető
Andi198729
2019-04-12 13:44:46
Erikasz, a korábbi görbéimet nézve mindig más napokon volt ovu, példának csatolok pár görbét
Íme a 2016. augusztusi görbém, amire akkor azt hittem, terhesgörbe, de sajna nem volt az, itt pl. berakta az ovut a 14. napra, holott a a 15. v. 16. napon volt, hő a 13. napon esett le, de ovu rá 2- vagy 3. napra volt -menzesz a 30.napra jött meg.
mistimi
2019-04-12 13:37:08
Képzeljétek mit olvastam most az egyik pcos csoportban.
Van olyan kütyü amit este kell felhelyezni a hüvelybe és méri és átlagolja az ember hőjét, reggel meg kiveszed csatlakoztatod az okostelefonhoz és feltölti a mért értéket a több mérés átlagát és ezalapján meg is mondja h mikor van ovud, bár ugye sajnos azt csak utólag.
Hallottatok már ilyenről? Pco ovulatiob monitort elvileg ha beírjátok a goggleba kidobja h milyen a kütyü.
erikasz
2019-04-12 12:46:37
Angyal88 :Hála az Úrnak hogy minden rendben van köztetek !:D
Vagy 3 napot írj be... mert a barnázást én sem szoktam csak a rendes vérzést !
De a 3 hét mellfájdalom aggaszt és a viszketés csináltál tesztet HCG -nem e terhes vagy ?
Legalább 1 reggel mérj hőt hanyadik cikl. nap jársz ?
erikasz
2019-04-12 12:38:51
Andi :Hát én emlékszem az egyik görbédre 36.2 után egyből ovu volt ,de ovu előtt vagy 4,5 alkalommal 36.2 stagnálás igaz ?
A mell az nem stimmel nekem és a szurkálás az terhességnél szokott ...de ne éld bele magad !
Ha most a délutáni hőd 37.3 vagy attól feljebb van ,szájban mérve akkor lehet igazam van !
Mert aki terhes annak a délutáni is 37.2 től felfelé van ...de legalább 1 óra nyugvó állapot tévézés közben nem a házi munka teendő után rögtön !