Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nashua, örülök, hogy minden rendben :) Jelentkezz majd a vizsgálat után.
Ilyen szívhanghallgatón én is gondolkodtam. Bár a kisebb fiam nagyon aktív volt, nagy ritkán előfordult, hogy pár óráig nem mozgott és a szívbaj kerülgetett, ilyenkor jól jött volna.
Erikasz, nincs változás, nem is lesz szerintem jó ideig. Ovutesztet is vettem már, hogy tudjam mire számítsak, de tök negatív.
Meg volt a doki ő nem látja olyan drasztikusan az eredményt ebből meg simán lehet baba ugy hogy boldogság van
erikasz
2019-04-12 15:53:48
beababa23 :Jó várom az infót ..drága :D
erikasz
2019-04-12 15:51:38
Lion :Van valami ...emelkedett a hőd?
Kira: Veled mi újság ?
Vica :Nagyon nagy boldogság az... hogy hallod a szívhangját... el is hiszem ...tartja meg a jó Isten !:D
Rendben vagytok... még ott laktok férjed szüleinél ?
Anó ..hogy voltak problémák írtad ...már minden rendben ?
Nashua34
2019-04-12 15:42:18
Lion: köszi kérdésed, minden ok :) Olvaslak titeket közben, csak most a várakozáson kívül nem történik semmi az égvilágon, ami meg elég uncsi. Jövő héten megyek dokihoz, remélem már hallhatunk szívhangot is. Továbbra sem tudok aludni normálisan, és úgy érzem el is kell engednem ezt a témát, mert már előre stresszelek a nem alváson :D De majd biztos lesz jobb is, a lényeg, hogy minden rendben legyen a babóval!
Beababa: gratulálok a sikerhez! Hogy érzed magad?
Vica: de jó, engem mindig riogattak az otthon szívfigyelővel, hogy nem jó, mert ha véletlenül nem úgy fekszik és nem találod, akkor stresszelni fogsz, így egyelőre elvetettem, hogy beszerezzük. De ha jók a tapasztalataid, lehet utánanézek :)
beababa23
2019-04-12 15:26:56
Erikasz,majd írok,mondjuk remėlem csak 1 van.:)
erikasz
2019-04-12 15:11:22
Andi :Én a görbédet nézve azt vettem észre , hogy ovu előtt megemelkedik 0,1 tizedet az érték a többitől !
Ugy értem mondjuk a 2018. októberi görbén hogy értsed a tetején húzol egy csikot az 36.3 értéken ott a 36.4 kilóg ott kezdődik az ovu stagnál és leesik emelkedik és meg is van az ovuláció megtörtént !
Másik görbén 2016. augusztusin megint húzol egy csíkot az a coverline legtöbb érték 36.5 a 6. 7. ckl. nap stagnál szintén csak lent ,nem fent 36.3 nál ,megemelkedik a 36.5 től -36.6- ra ez kilóg mert magasabb 0,1 tizeddel leesik 0,1 és stagnál fent és esik 2 nap egymás után és ovuláció !
2016. szeptemberi ugyan ugy 36.7 csík... magas kilóg stagnál 36.8 az szintén 0,1 tized emelkedett , leesik stagnál és 4 nap ovuláció..de én 13. ára tenném az ovut !
A mostani más mint ezek a görbék ....nincs 0,1 tizedes emelkedés még ...ha húzok egy csíkot a 36.4 felett nincs megemelkedett .....lehet ez lesz a nyerő görbéd !
Nagyon szép egyenletes hő ingadozással ami 0.1 tizedes nyugodt !:)
Nem tudom érted e ?
Most is megemelkedettnek kéne lenni 0,1 tizednek a többi értéktől ugy jött az ovu ....de eddig nem ez történt !
Kíváncsi vagyok holnap mit is mérsz :)
Szerintem felmész 36.3 ra.... vagy stagnálsz ..de hogy ovu lesz ma az tuti !
Lion86
2019-04-12 15:05:39
Vica, örülök, hogy ilyen pozitív élményben volt részetek :) Jól vagytok amúgy?
Melyna, Anitacool, Dalma, Nashua, veletek mi van?
GőVica34
2019-04-12 15:01:52
Sziasztoook.
Képzeljétek ma 11+6naposan itthon megtaláltuk a Babóva szívhangját..
Azóta csak azt hallgatom.:) :)
Ilyen szívhanghallgatón én is gondolkodtam. Bár a kisebb fiam nagyon aktív volt, nagy ritkán előfordult, hogy pár óráig nem mozgott és a szívbaj kerülgetett, ilyenkor jól jött volna.
Erikasz, nincs változás, nem is lesz szerintem jó ideig. Ovutesztet is vettem már, hogy tudjam mire számítsak, de tök negatív.