Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-04-12 18:48:39

Lion : Várd ki a végét ...szerintem lesz ovu ...annyira akarja a szervezeted, hogy megint fokozatosan lefelé ment ..én azt látom !
Lion86
2019-04-12 18:43:00

Erikasz, az a baj, hogy azt sem nagyon hiszem, hogy nem feleslegesen kaptam megint gyógyszert. Hát meglátjuk júniusig változik-e valami. Pedig meg voltam győződve, hogy ebben a ciklusban biztos sikerül, erre ovum sincs.
erikasz
2019-04-12 18:39:36

Jozsa :Én a 10 ckl. napra tenném ott a széle erőteljesebb és a 11. nap halványodott !
erikasz
2019-04-12 18:35:17

Vica :Annak örülök hogy nyugodt a körülmény számodra és szerintem a gyermek mindent meg fog változtatni ...a nagyszülők hozzáállását is !:D
Az ultrahangon minden rendben lesz ... az egy életre szóló élmény lesz számodra ,hogy láthatod azt, akit annyira akartatok, megfogant ... kettőtök szerelem gyümölcse Isten akaratával !

Lion: El hiszem ...te is megkapod a megpróbáltatást ...és belefáradtál !:(
Itt szerintem mindenki ...meg kapja a megpróbáltatást ,azért vagyunk itt küzdünk ellene ! :(
De hinni kell és minden jóra fog jönni ...be fog állni a ciklusod agyban dől el minden !
A gyógyulás mert ......megakarok gyógyulni hiszek benne ..!
Érted a lényeget a gyógyszer hatni fog ...mert hiszem !
Jozsa85
2019-04-12 18:22:12

NNA Csajok!!

Itt a produktum..Erre a ciklusra nincs tobb ovutesztem.Lesz ami lesz..Az X-es napokon volt akcio.Sajna utana beteg lett a ferjem.

http://kepkezelo.com/images/38ipc1lo7mz5j91nxjcs.jpg

En 11. napra tennem.Szerintetek?
GőVica34
2019-04-12 17:32:32

Köszönöm mindenkinek.
Nashua én is féltem. De a védőnő elmondta merre keressem ésott is volt. Szerintem ez hatalmas élmény.
Erikasz még itt lakunk de maradunk is. Most minden jo. Elvagyok, csak unalmasak a napjaim itthon. Hétfőn megyek genetikai UHra. Végre láthatom is.
Lion86
2019-04-12 17:27:48

Ha ovu közeledne, akkor már erősödne, de szinte egyáltalán nem látszik a tesztvonal, csak a kontroll.
Ennél lejjebb nem nagyon szokott esni a hőm. Ha lejjebb megy, akkor már tutira vehető az anovolációs ciklus.
A pajzsmirigy gyógyszert szedem, június elején kell visszamennem a dokihoz, addig nem hagyom abba, de szerintem ez sem fog beválni. Azt mondta, ettől 28 naposra be kell állni a ciklusomnak. Hát jól beállt... Az előző 24 napos volt, most meg ovu sehol.
Komolyan kezdem azt hinni, hogy egyik doki sem ért rendesen a dolgokhoz és csak a vakszerencsének köszönhető, hogy vannak spontán terhességek az orvosi kezelés mellett.
Akihez járok, nagyon híres doki, de ha ő sem tud segíteni, végeztem az orvosokkal. Vagy év végén mégis jön a lombik program, nem tudom, nem akarok igazán belevágni, elfáradtam.
erikasz
2019-04-12 16:58:31

Lion:Hogy érted az ovu tesztet egyáltalán nincs rajta csík vagy halványka ?
Mert az volt nekem is hogy egyik nap halvány másnap meg tök pozítiv, azt tettem fel egyszer !
erikasz
2019-04-12 16:52:00

Lion : Még a 26 nap jársz ...minden megtörténhet nekem is későn volt ....de most stagnáltál és leestél ...ha holnap még lejjebb fog esni ...akkor lehetséges !
Amugy szeded a gyógyszert hogy döntöttél ?
Meliko78
2019-04-12 16:38:10

Igen nézte ! Arra mondta

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!