Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jozsa85 :Nagyon szép fokozatos emelkedés ...siker lesz !:D
Meliko78
2019-04-13 07:04:27
Én ma így
erikasz
2019-04-13 06:49:57
Lemaradt :(
erikasz
2019-04-13 06:48:27
Jó reggelt !
Andi : A teszteket jó hogy elraktad ...most biztos siker lesz ....voltatok együtt !
Mit mértél ma ?
Szerintem 36.3 ig fel ..vagy stagnálsz !
Ha felmegy akkor megtörtént az éjjel ...ha stagnálsz még.. most reped meg a tüsző !:D
Én ma igy ....tegnap egész éjjel szurkált a petefészkem ...most nem tudom hogy a C vitamintól ...de hirtelen nincs semmi menszi ...elmúlt vagy 3 nap alatt kitisztultam !
Csak a hüvelyi szurka és a petefészek szurkálás aggaszt kicsit ...nehogy megtörténjen az ovu a menszi 3 . napján, volt már ilyen ...de együttlét menszi előtti este volt ,ha ugy is lenne.... még a katonák jók !:)
De nem hiszem mert lent van a méhnyak puha és nyitva kicsit ...de ha holnap felugrik a hőm ...méhnyak felmegy, akkor lehet az !
Többiek hogy álltok ?
Lion :Mit mértél ma ?
Tudod ...nagyon jól esett hogy írtad ...beleélted magad ,hogy most nekem sikerült !
Őszinte vagyok tudod ...én is !:(
Együttlétek folyamatosan voltak ...nem mondhatnám hogy nem ...és mégsem !
De sajnos ...hiába a szép görbe ...mindig ezt mondom ...nem mindig sikeres !:(
Neked is voltak olyan gyönyörű görbéid ....még sem !:(
Itt a görbém ...
Jozsa85
2019-04-13 06:41:10
Vegulis betette az ovut.10 es 11 napot bejeloltem pozi ovutesztnek es ezt dobdta ki...Akkor a 10. napos egyuttlettel van egy pici eselyem.
Andi!Akkor nekem a 25os tesztnel erosebbet kell vennem mert igy tul sok napig csikos?De sztem a 25 a max. Ez a normal.Ennel csak erzekenyebbek vannak..
Andi198729
2019-04-12 20:09:30
Lányok, ahogy ígértem, lefotóztam a 2017-es évi sikeres ciklusom ovutesztjeit, és a sikert jelző terhességi tesztet is... balról jobbra haladva: az első kettő 2017. 01.01-jén készült, még nem pozi, a 3. ami teszt ami már pozi volt 2017.01.02-án 9 óra, 11 óra, 14 óra, 18.30, és 21.50. És ezen a napon késő este szinte éjfélbe nyúlóan voltunk együtt. Az utolsó 2: egyik 2017. 01.03-i, a másik 2017. 01.04-i, és végül a terhességi 2 csíkos teszt 2017. 01.21-i.
Edit, de bizony gondoltam a cikluskövetésre, októberben követtük is :) De ha ez menne minden hónapban nagyon rágörcsölnék még jobban a témára, ettől félek.
Józsa szerintem is próbáld ki a teszteket, mert nem mindenkinek ugyanaz válik be. Anno a 20-as ami magas érzékenységű teszt hamarabb volt pozi, mert ugyebár magas az érzékenysége, ovum viszont kb. 2 v. 3 nap múlva volt, tehát pozi volt, aztán nega, de ovu nem rögtön volt, a 14 nap volt pozi, de ovu a 16. v. 17-es volt. Nekem a 30-as vált be a normál. Az egyik nap pozi, aztán másnap már nega, és a hő követni szokta :)Meg fogod találni melyik a legjobb, de úgy ahogy Edit írja, ne kelljen keresgélned tovább ;-) És szerintem jó időben voltatok együtt, és 2 naponta ;-)
Andi198729
2019-04-12 19:29:37
Köszi Erikasz, hogy segítettél a görbék kiértékelésében, sztem is közel az ovu, vagy ma történt vagy holnap fog, legalábbis remélem :) Este rágyúrunk, csak sajna tanulnom kell, holnap zh-zom államelméletből :S De holnap is ráfekszünk a témára lazításként ;-) Ha esetleg ma van, remélem nem késő együttlennünk, most már folyamatosnak kellene lennie az együttléteknek, ami sajna hiányzik az életünkből, nem rendszeres a házaséletünk ;-S És nem rajtam múlik, a férjem nem mindig kapható sajna. De így hogy is várja, hogy majd csoda történik, ahhoz együtt kellene lennünk!
Vica, szívből örülök, hogy jól van a babóca, Nashua hamarosan te is hallhatod a babád szívhangját :)
Lion, fel a fejjel, minden rendben lesz, ne add fel! A gyógyszer majd segíteni fog, meglátod, lehet hogy idő kell neki, hogy rendezze a dolgokat.
Edit90
2019-04-12 19:24:42
Sziasztok!
Hűha, annyit írtatok tegnap-ma hogy alig győztem visszaolvasni :D
Vica:Jaj de jó ezt olvasni :) Örülök,hogy jól vagytok!
Nashua: Örülök nektek is, én is szeretnék már ilyen unalmas napokat ;)
Beababa:Gratulálok nektek! Írtad,hogy 3 éve várjátok a kis csodátokat, mesélsz még a történetetekről? Várjuk majd a későbbi infóidat is,hogy mik törtnééek veletek :)
mistimi:Köszi a blog linket, szeretek ilyeneket olvasni,sok youtube videót is nézek ilyen témában, engem ezek érdekelnek.Eleinte a férjem azt mondta dilis vagyok,ettől csak jobban rá fogok görcsölni, mára már egy csomó youtubert ő is néz velem :D Az a kütyü biztos jó drága lehet! :D
Erikasz: A fokhagymát szeretjük nagyon,szoktunk este enni, majd kipróbálom a vöröshagymás trükköt is,köszi ;)
Andi: Ha személyesen találkozni nem is tudunk,de van egy zárt facebook csoport,ahová jelentkezz te is. Oda szoktunk írni,ha nem megy az oldal. https://www.facebook.com/groups/1842186489147859/
Látod,te is azt írod,hogy terhesen aggódtál a toxoplazma miatt. Én is azért aggódok most,mert épp most van a bárányhimlő járvány, és most mutatták ki,hogy még nem voltam.De ezen annyira nem is aggódom,inkább elszomorít az, ha beadatom az oltást,akkor ki kell hagyni minimum 1 hónapot,de ha 2 oltást kapok,akkor 3-at. Azt írod ne aggódjak, én is ezt írom neked, ne aggódj. Csábítsd el a férjed, mert a tesztek szerint ovu közeleg, adjátok meg a lehetőségét,hogy megfoganjon a baba, és ha ez megvolt örülj,hogy ezt a hónapot sem hagytátok ki,és reménykedj,hogy most sikerül. Nem gondoltál még a ciklus követésre,hogy biztosan tudd,mikor van ovu,és jókor legyetek együtt?
Maryanne: Hogy vagy? Nagyon szurkolok,szorítok nektek!
Meliko: Mégsem olyan rosszak azok az eredmények,örülök nagyon :)
Józsa:Neked ezek az ovutesztek túl erősek, ha sosem szokott egyforma lenni a két csík.Legközelebb 20-as vagy 15-öst rendelj. De ne legyen legközelebb :) Így nehéz kitalálni,szerintem a 11.nap a legerősebb.
Angyal:Mérj egy hőt reggel,tényleg lehet baba, ha ilyen kevés volt a mensi. Szurkolok! :)
Lion:Ez a görbe nagyon nem néz ki jól :( Én nem látok nagyobb változást az enyémben, a ciklus 3.napja óta szedem. Annyit veszek észre,hogy a várnyomásom a kórosan alacsonyból az elfogadható normál kategóriába került, és ha hihetek a mérlegnek akkor talán a fogyás is elindul lassan.Nem akarom elkiabálni:)
Most itt tartok.