Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
sziasztok
hát nem tudom lesz-e ebből ovu, se ovu fájdalom, se nyák, meglátom mit mérek reggel...egyenlőre igy állok:
mistimi
2019-04-13 13:54:20
Nikinokedli: nekem volt, igaz nekem altatásban mert petefészek drillingem is volt ezzel egybekötve. Utána picit görcsöltem, de kb egy óra múlva elmúlt.
Ha nem altatásos arról azt hallottam h csak akkor fáj, ha el van záródva, ha nem akkor nem.
nikinokedli
2019-04-13 11:58:51
Sziasztok Lányok!
Aki esetleg volt petevezeték àtjàrhatósági vizsgàlaton, tudna mesélni róla picit?
Köszi előre is!
erikasz
2019-04-13 11:58:22
Lion :Szerintem a férjednek higgy ....azért gondolom mert hiába ment fel a hőd nem volt előzménye .
Ez azért volt mert a menstruációd után ...fokozatos csökkenésnek kell lenni ,de az nem volt meg csak zuhanás ,valami miatt elkezdett ugrálni szerintem hormonok miatt... ott beindult valami mikor megemelkedett ,de meg állt és fokozatos csökkenésbe kezdett és most itt vagy !:D
Holnap magasat mérsz ...biztos vagyok benne vagy stagnálsz ...de leesni nem fogsz !
Lion86
2019-04-13 10:58:21
Jozsa, csak azért mondtam, mert említetted a teszt kérdést. Nekem kazettásból se az ovu, se a terhességi teszt nem jött be sosem, az ovuteszt összevissza foltos volt, a HCG meg többször lett szellemcsíkos, utálom őket :/
Hát itt nem lehet füvet nyírni, esik az eső.
Edit, Erikasz, azt nem tudom, hogy ovu volt-e, volt már ilyen magas többször is ebben a ciklusban. Bár tegnapelőtt mondta a férjem, hogy nagyon "el vagyok ázva" ott lent, hát majd meglátjuk.
Edit90
2019-04-13 10:47:15
Sziasztok!
Lion: Én a decemberi mensi megérkezése óta nem iszom az inofolicot.Január 10.-én a cukorterhelés is csak enyhe eltérést mutatott,így azóta csak diétázom.Csinálom az avivát most ez a 3.ciklus, és azóta a diéta+aviva miatt lettek 28 napos ciklusaim. Az inofolictól nem lettek különösen szép görbéim,baba sem lett,csak kitolta az ovut majd'1 héttel,szerintem nekem nem használt semmit,sőt...
De úgy tűnik neked jót tesz,ha most újra iszod,és úgy tűnik ez most ovu volt nálad :)
Visszatettem azt az értéket,amit eddig mérési hibának gondoltam, nem olyan csúnya így sem,most így állok.
Jozsa85
2019-04-13 10:27:57
Jahh!!Majd elfelejtettem!!
Es a kazettas ovutesztben az a KIIIRAAAALYSAAG HOGY VAN HOZZZA PIPETTTA!!!
Mehet otthon a labormunka!!! ;)
Nem egy nyomi kis csík amit langyos pisibe logatsz.Precizen 3 cseppel folyik a tudomanyos munka.(Altalaban a konyhapulton mert ott jo a feny.)
Nna, tenyleg elmentem..Szaasztok!
Jozsa85
2019-04-13 10:24:13
Szia Lion!
Szerintem most nem veszek tobb tesztet.Van meg 6 darab azt elrakom jovo honapra, de csak mokabol vettem ezt a csomagot is..Hogy legyen egy kis izgalom.(Lett is ;D!!)
Homerozessel en nagyon jol elvagyok, meg erezni is szoktam a pe-t.
Majus 2an megyek atjarhatosagira.Ha atjarhato vagyok mennem kell jelentkezni inszeminaciora a BMC-be.
Na megyek fuvet nyirni.Hajra Csajok!!!
erikasz
2019-04-13 10:10:27
Lion :Ez nagyon szép emelkedés !:D
Tudtam én ....!:)
A férjed megérzik az ovulációt ...az én párom is megérzi mindig..azt mondogassa olyankor ...milyen szép vagy ki van simulva az arcod és ragad rám mint a pióca !:D
Lion86
2019-04-13 10:02:57
Jó reggelt!
Jozsa, nem értem, 10.napi együttléttel miért lenne pici az esély? Ha a 11.nap volt ovud, akkor az előző napival a legnagyobb az esély, nem az ovu napján történővel. Mivel a hímivarsejteknek 12 óra kell míg felúsznak a petevezetőbe, a petesejt meg kb. 12 órát életképes igazán, így pont jókor vannak jó helyen, ha nem a tüszőrepedéskor van együttlét, hanem 1-2 nappal előtte.
Neked inkább érzékenyebb kéne, mert ez így egyik sem igazán pozitív, a kazettás meg egyébként sem az igazi, a tesztcsík szebben mutatja. Az nem baj, ha több napig csíkos, ha megnézed mások tesztjeit, azok is csíkosak, de csak 1, max. 2 napig igazán pozi. Próbáld ki ezt, szerintem beválna :
https://fastest.hu/spl/722776/20-mIU-ml-magas-erzekenysegu
Meliko, drukkolok, hogy most már még feljebb menjen :)
Mistimi, nagyon szépen felmentél :)
Edit, én az előző ciklus 10. napján kezdtem el szedni és szokatlan módon a 13. napon volt ovum, most meg semmi. Most újra iszom az inozitolt hétfő óta, majd kiderül, hogy a gyógyszer kavart-e be vagy az inozitol hiánya. Te már nem iszod?
Andi, veled mi a helyzet?
Többiek?
Én most később feküdtem és később is keltem, de több mint 6 órát aludtam, hát nem tudom... Érdekes módon mostanában a férjem gyakran akar szexelni, hogy engem már nem nagyon izgat a baba téma :D
Lányok, szerintem az a baj, hogy most nem görcsölök rá eléggé (szarkazmus) :D Az első egy évben nagyon ráfeszültem és akkor 3x is teherbe estem, az elmúlt bő fél évben mióta nem stresszelek, már meg se fogan. Furcsa ez.. Ennyit a rágörcsölésről :D Mekkora f***ság, már elnézést :D
A görbém
hát nem tudom lesz-e ebből ovu, se ovu fájdalom, se nyák, meglátom mit mérek reggel...egyenlőre igy állok: