Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-04-14 09:58:34

Maryanne, én is csak biztatni tudlak, ne keseredj el! Szerintem ez a pici vérzés még nem ad okot aggodalomra, ez jelentheti a beágyazódást, sokaknak jelentkezik pici vérzés, a várható menzesz idején, és sokan azt hiszik, ez már mensi. Sőt olyan is van, amikor rendesen mensizik a nő, és nem is tudja hogy terhes, Erikasz, nálad így volt, anyukám is 3 hónapig menstruált, igaz, hogy kevesebb vérzése volt. Nincs bőséges vérzésed, és nincs fájdalmad, szóval ne aggódj, sikerült! A teszt pedig valószínű, hogy korai volt, szerdán majd visszamész, és hidd el örömhírt fognak közölni :) Bízz benne ;-)
Andi198729
2019-04-14 09:46:00

Sziasztok lányok, én ma így, pénteken délelőtt, este, és tegnap délelőtt volt pozi az ovuteszt, tegnap estére már negatív. Együtt voltunk a 12. napon este, és tegnap este is. Bár a 12. napra húzta be az ovut, a hőesés napjára, de aznap volt pozi az ovuteszt, remélem nem akkor volt, mert csak este tudtunk együtt lenni, és ha akkor volt, akkor lekéstük. Viszont tegnap délután éreztem enyhe szurkálódást a bal petefészeknél, ami mára már nincs.
mistimi
2019-04-14 07:48:21

Maryanne: simán lehet h koráb teszteltél a hőd szép magad, nem utal arra h megjönne.
Egyszer azt olvastam pont egy ilyen esetben az egyik lombikos fórumba, h egy deci vörösbor és lazítás.( ott lett baba)
Szóval nem feladni!!!
Én ma így:
Amúgy ki hányazor mér reggelente? Csak egyszer? Vagy?
Meliko78
2019-04-14 07:47:52

Józsa Facebook on tudunk beszélni lett egy olyan tesztem mint neked ?
Jozsa85
2019-04-14 07:45:23

Meliko.

Sztem 20. napra berakja az ovut.
Meliko78
2019-04-14 07:39:49

Sziasztok! Én ma így
Jozsa85
2019-04-14 07:11:44

Maryanne!
Nehogy elkeseredj nekem!Fantasztikus hogy mar idaig eljutottatok!Biztos vagyok benne hogy nem veletlenul hivtak szerdara vissza!

Tovabbra is szurkolok nagyon.
Csinaljatok ma vmi programot, kapcsolodjatok ki egy kicsit..
Maryanne
2019-04-14 06:57:53

Sziasztok! Hát nekünk valószínűleg nem jött össze a lombik! :( Tegnap délután pici barnás folyásom volt, ma reggelre kicsi pecsételős vérzés. Csináltam reggel tesztet, negatív. Lehet még korai volt, mert csak szerdán kell visszamenni a meddőségibe. Vagy a kettőből az egyik levált, olvastam erről, hogy még ez is előfordulhat és okozhat vérzést, de attól még a másiknak lehet esélye...nem tudom, próbálok még egy picit ebbe kapaszkodni, de nagyon halvány a remény... :(
Jozsa85
2019-04-14 06:24:22

Sziasztok!

Így allok.Atrakta 10. napra
erikasz
2019-04-13 21:15:32

Zsuzsi :Persze hogy lesz.. felmegy és zuhan lefelé ...utána jön az ovuláció !:D
Lehet reggel még lefelé fogsz zuhanni ...vagy stagnálni ...ha még nyák nincs és beindul a bőséges nyák is !:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!