Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi köszönöm.meg fogom próbálni most már...de én is remélem már nem lesz rá szükség.
Andi198729
2019-04-16 12:19:22
Anett, esetleg következő ciklusban használj ovutesztet, szerintem jól kiegészítik egymást a hővel. De reméljük, nem lesz következő ciklus, mert ez sikeres lesz ;-) Kívánom, hogy így legyen :)
Anett8601
2019-04-16 12:16:07
Naschua.még nem tette be a rendszer.ez az első hónap hogy mérem.reménykedem benne hogy összejön.amikor leesett akkor voltunk együtt.meg ma még akkor...ahogy írtad... köszönöm a segítséget.csatolom a görbét...
Anett8601
2019-04-16 12:13:15
Andi még nem használtam ovu tesztet...4.hónapja próbálkozunk.ebbe a hónapban kezdtem a hőmet mérni...
Angyal88
2019-04-16 11:04:39
Maryanne, nagyon nagyon sajnálom :(
Meliko78
2019-04-16 10:51:55
Nagyon sajnálom !
Andi198729
2019-04-16 10:46:07
Maryanne, nagyon sajnálom :( Olvastam amit írtál, akkor ezek szerint van probléma, az a killer sejtes dolog, ez lehet a probléma forrása, mert írtad, hogy volt már 2 vetélésed. Görbéd alapján a babák elkezdtek beágyazódni, csak sajnos nem maradtak meg :( Ezen tudnak valahogyan segíteni, ezen a problémán, esetleg gyógyszeresen? Remélem hogy igen, és mihamarabb, szerintem érdemes ezt helyrehozatni, és csak úgy belevágni újabb lombikba.
Küldök neked sok-sok biztató, erőtadó, és szeretetteljes ölelést ;-*
Maryanne
2019-04-16 10:33:45
Nem hívtam a klinikát, mert rendesen megjött, nyálkahártya darabokkal, csináltam ma is tesztet, de persze negatív, ennek már tutira mutatnia kellett volna, ha bármi megindult volna. Ilyen esetben nincs mit tenni...
Holnap persze megyek, lezárni ezt az egész folyamatot és adnak esetleg infot a további teendőkre, mikor lehet újra próbálkozni, vagy esetleg érdemes e még valami vizsgálatot elvégeztetni. Arra már gondoltam, hogy a natural killer sejtes immunológiai vizsgálatot elvégeztetem, csak az a baj, ezt úgy tudom csak a pesti Synlabban végzik. "Sima" immunológiai vizsgálatom volt, az rendben van, de az nem mutatja, ha a killer sejtessel baj van, mert ha azt túltermeli a szervezetem, akkor a beágyazódott embrióra is ellenségként tekint és ez okozhatja a többszöri vetélést (ami esetemben a lombik előtt már 2x volt).
Nashua34
2019-04-16 10:20:44
Anett: Nehéz pontosat mondani, ma már magasat mértél, tehát valószínű megrepedt a tüsző, termelődik a progeszteron. Biztos ami tuti ma még érdemes együtt lenni, aztán majd kiderül, hogy jó volt-e az időzítés. Ezzel az értékkel betette már az ovu napját a rendszer? Nem csatoltad a görbéd, csak azért kérdezem, bár lehet az is, hogy még nem, és csak holnap fogja.
Andi198729
2019-04-16 10:07:43
Anett, használtál ovutesztet esteleg, az kiegészítheti a hőgörbét, és pontosabb információt tudsz az ovud várható/rényleges időpontjáról.