Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi :Még nem jött meg ...csak rózsaszínű váladék ...ne keseredj el .. mert előidézed a menszit saját magadnak ...nyugi !
A hő még tökéletes !
erikasz
2019-04-25 07:51:22
Angyal : Ha folyamatosan ilyem korán van ovuláció ...peteérési zavar is lehet ...menni kellene nődokihoz minél hamarabb ...azért nálam ugy volt ez a korai ovu, utána másik ciklus hosszabb volt ..de nem folyamatos !
Szedjél 500 C vitamint és B vitamin komplex -et ,sőt cinket és vasat is ..probáld ugy vásárolni pezsgő tabiba van olyan Vas +B12+B6 +Cink .
Vagy van olyan tablettában 1000 C vitamin +cink + csipkebogyó és B vitamint +vasat pezsgőben .
Andi198729
2019-04-25 07:50:23
Jó reggelt, én ma így állok, ebből mensi lesz, mert reggel már rózsaszínes nyákot töröltem, és ez azt szokta jelenteni, hogy megjön aznap :( Bevallom, picit reménykedtem, de nem mertem magam beleélni, azért lélekben felkészültem a mensire. Nem tudom egyszerűen felfogni hogy miért nem sikerül, amikor megfelelő időben vagyunk együtt, ovum is van, teszt+hő is igazolta, hőm szép magas volt, akkor mi lehet a probléma. Mindegy, továbblépünk, nem várok szeptemberig, addig megbolondulok. Férjemet elküldöm spermavizsgálatra, az tuti, nekem hamarosan IR kontroll, aztán ha a spermavizsgálat nem mutat ki semmit, akkor alávetem magam az átjárhatóságinak. Ez így nem állapot, próbálkozunk, reménykedünk, és nem sikerül. Lelkileg mindig a padlóra kerülök. De lehet hogy a 12. napon a hőesésnél volt ovum, akkor meg pont késő este voltunk csak együtt. Lehet le kellene tennem a hőmérőt, + tesztet, fölösleges próbálkoznunk tovább spontán, úgysem jön össze, ehhez már orvosi segítség kell. Szerettem volna elkerülni, hogy hormonálisan megterheljék a szervezetemet, de nincs más út, úgy tűnik, és persze még az sem garancia, hogy úgy is sikerül.
Meliko78
2019-04-25 07:32:24
Mistimi én is ilyen voltam mint te semmit nem éreztem soha és ha nem jött meg 26,27 napra akkor tutit terhes voltam ! Mostmár érzem én is olyannyira hogy az elmúlt 2 évben folyton azt hittem hogy terhes vagyok igaz voltam kétszer is terhes ! Most nem érzek semmit és ez megint fura . Akkor mikor meg kellett volna jönni (ha ne lett volna későn ovum) akkor éreztem a tüneteket azóta nem érzek semmit
mistimi
2019-04-25 07:25:45
Aranyosak vagytok, de én már barnázok picit, szóval holnap fog megjönni. Ez nekem most már tuti az utolsó 2 hónapom is ilyen volt.
Igazából annak örülök h ez már a 3. 33 napos ciklusom lesz. Nekem a pcos miatt még sose volt olyan h egyforma napos ciklus. Szóval ez tök jó, így könnyebb lesz eltalálni az ovut majd.
Ami kicsit aggaszt az a sok pre-menzi tünet, cicifájás meg hasszurka, nekem eddig olyannyira nem szokott semmi lenni h akkor szoktam tudni h megjött mikor látom a wc-n, mert semmit nem szoktam érezni. Készülök úgyis nődokihoz éves rákszűrésre, majd rákérdezek.
Angyal88
2019-04-25 07:23:19
Erikasz: Nem szedek semmit. Szerinted mitől lehet megint ilyen korán ovu?
erikasz
2019-04-25 07:14:05
Lion :De szépen felhúztál !:D
Meliko :Még az megindulhat felfelé !
Jozsa :Te hogy állsz ...menszi ?
A jelentkezés az ilyenkor természetes ..pecsételés stb !
Zsuzsi :Szép nyugodt a görbéd ...szokott ilyen lenni ?
Andi :Hogy állsz ?
Mistimi :Ösztrogén löket is lehet ...nyugi még nem biztos hogy meg jön...meg ha jelentkezik, akkor is lehet terhesség ...ha erős meg is marad !
A teszt a terhességet később is mutathatja nekem a 23 DPO volt halvány pozítiv !
Anett :Gyönyörű a görbéd biztató !:D
Angyal :Ez biztos ovu 100 % 36.2 re lezuhanni !
A te férjed is megérzi !:D
Az elmúlt ciklusban is 4 .nap volt ...most is ...szedsz valami gyógyszert ?
Anett8601
2019-04-25 06:56:44
Sziasztok!Nekem is már csak pár nap van a nem vártig....én így állok.Drukkolok mindenkinek!!!
Angyal88
2019-04-25 06:45:09
Jó reggelt mindenkinek!
Mistimi, Andi, Jozsa: amíg nem jön meg nem szabad feladni a reményt!!!
Lion szép emelkedés drukkolok, hogy ilyen is maradjon:)
A férfiaknak röntgen szemük van?!!:)
Tegnap pont indultam a fiamért az oviba mikor a párom hazaért. A szia után az volt a második szava: De szép vagy! s megpuszilt.
Hirtelen nem is jutott el a tudatomig mit mondott mert mindig tudtomra adja, hogy mennyire szeret. Útközben beugrott mit mondott s az is, hogy ezt ovu környékén szokta mondani. Na gondoltam magamban holnap lesz ovum, erre valaki rátüsszentett. Egyből el is keseredtem, hogy nem leszünk együtt annyit a héten és oda az esély, mert Pesten dolgozik és ilyenkor hulla fáradt mire hazaér. Nem piszkáltam és el is aludtunk este, de szerencsére 1 óra alvás után felébredt :)
Még mindig vérzek aminek most örülök, viszont reggelre leesett a hőm így ez megint egy rövid ciklus lesz
mistimi
2019-04-25 06:42:25
Én így...szerintem ma vagy legkésőbb holnap megjön
A hő még tökéletes !