Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi, próbáld megnyugtatni, mert ez csak időhúzás, már rég szedhetné a vitaminokat, ami meg javíthat a helyzeten. Lehet, hogy nem is olyan rossz mint gondolja, de amíg nem zárható ki, addig mindig ott marad örökös kétségnek, hogy mi van, ha ez az oka. Ettől még nem lesz kevesebb, az én férjem olyan lendülettel kezdte el szedni magától a vitamint a kevés spermaszám után, hogy öröm volt nézni. Tudta jól, hogy nem a szexuális teljesítménye volt degradálva :) Plusz szerintem így kompenzált amiatt is, hogy ő még nem akar leszokni a cigiről, pedig az is okozhat kevesebb spermaszámot. 2 papírján is rajta volt, hogy irány az inszem, mégis 2 hónap vitamin után sikerült. Persze nem tudom ezer százalékosan, hogy csak emiatt, de azt gondolom, hogy mindenképp használt.
Meliko78
2019-04-25 18:12:54
Andi a férfiak mindig ezt mondjak hogy velük nincs baj
Andi198729
2019-04-25 18:10:59
Erikasz, dehogy sértődöm meg, sőt én is úgy gondolom, hogy igazad van, én már voltam vizsgálatokon, és mindent rendben találtak, jó oké, átjárhatóságin még nem voltam, azt csak a laparoszkópos műtét során nézték meg anno, és rendben volt, ő még nem volt viszont vizsgálaton, vett magának termékenységi tesztet, elvileg kipróbálta, de azt mondta, hogy nem működött, hibás volt, érdekes mikor felhoztam, hogy kivizsgálásra kellene mennünk, alávetem magam újból mindenféle vizsgálatnak, azt mondta: nálad nincs semmi probléma. Szerintem fél, pedig mihamarabb el kellene mennie spermavizsgálatra, akkor tudnának segíteni, vagy rögtön lombikot javasolnak.
Józsa, van még pecsételésed? Biztos hogy mensi? Nem lehet hogy baba van esetleg a dologban? Vagy próbálkozik a szervezeted, hogy megjöjjön, de nem tud?
Lion86
2019-04-25 17:58:49
Sajnálom Lányok a csökkenéseket, nem várt mensiket :(
Nashua34
2019-04-25 17:58:08
Stellana: nem akarom elvenni a kedvedet, és az is igaz amit Erikasz ír a beágyazódásos hő leesésről, de azért ezt még ne vedd 100%-nak, nehogy csalódj. Jó jel, de több oldalon is olvastam, hogy kb. ugyanannyi a babás hőgörbe ilyen leeséskor, mint a sima ovulációs. De persze ettől még jelenthet jót is! :)
Józsa: meleg fürdő, rozmaring tea. Illetve az alkohol is értágító, plusz a szex is rásegít. Ez akár egy jó kis esti program lehet, meleg fürdő után borozni, aztán alvás előtt együtt lenni :)
Lion86
2019-04-25 17:57:25
Jozsa, a brutál adag hormonon kívül nincs (az is több nap). Mindent próbáltam a 75 napos ciklusom alatt, sz**t sem ért egyik sem. Egyedül az Aviva tornát nem próbáltam, pedig az lehet, hogy bevált volna. Meg is van a könyv valahol...
Jozsa85
2019-04-25 17:44:52
Erikasz!
Tudod hogy nekem a 17 napos lutealis is szokott lenni..van trukkotok mensi meghozasra?
Stellanna
2019-04-25 17:23:30
Erikasz: Igen, érdekes a női szervezet. Viszont az nem baj, hogy nekem ilyen folyamatos volt a csökkenés? A példagörbéken csak ilyen "leszúrás" jelleg van.