Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Zsuzsi :LH teszt pozitiv írd be a ciklus 16 napjára és visszarakja a rendszer mint Milekonak !
Nagyon szép és trifázisos a görbéd lesz szerintem ,adja az Úr sikeres ciklus legyen !:D
A vitaminoktól vissza áll rendesen a ciklusod ..nincs itt baj !
Meliko :Hogy állsz ?
Andi :Nagyon aranyos vagy... én is szeretnélek megismerni téged !:D
zsuzsi09
2019-04-26 06:34:27
sziasztok
ma kicsit megemelkedett a hő ennél fogva át is rakta a rendszer az ovut. Szerintem nem akkor volt, hanem ahogy előzőleg jelezte. Pár nap és kiderül...
erikasz - kérdezted, hogy ilyen nyugodt -e szokott lenni a görbém...igen tavaly mikor elkezdtem mérni nyugis volt a luteális mindig lépcsőzetes emelkedéssel, még egyszer irtad is, hogy ilyen görbével nem leszek itt sokáig, csak februártól romlott, remélem a vitaminok hatására vissza áll normálba :)
erikasz
2019-04-26 06:33:19
Jó reggelt !:)
Én ma igy ...most fog jönni az ovu nálam !:)
Jozsa : jól leesett a hőd ...!:(
Jó sokat írtatok, még nem érkeztem elolvasni ...majd ha hazajövök a munkából!
Többiek :Hogy álltok ?
Jozsa85
2019-04-26 05:40:17
Meg mindig semmi..Pedig ennel lejjebb mar nem szokott menni
Nashua34
2019-04-25 20:20:10
Andi, biztos vagyok benne, hogy nem ez a sorsotok. Amennyire megismertelek, okos, szeretetreméltó nő vagy, minden kis angyalka örülne, ha hozzátok érkezhetne babaként! Azt mondják, csak azokkal történnek embert próbáló dolgok, akik el is tudják viselni. Te el tudod, még ha sokszor magad alatt is vagy, nem adod fel a reményt, és bizakodsz. Ennek biztosan meg lesz a jutalma, már csak egy kis rásegítés kell :) A férjem Profertilt szedett, nem tudom, hogy ez jobb-e mint amit a te párod szed. Esetleg dokinál érdemes rákérdezni, hogy váltsatok-e egyáltalán, mert elég durva ára van a 3 havi adagnak. Ha mégis mellette döntötök, akkor javaslom német oldalról megrendelni, Ausztriába kiszállítják (ismerőshöz, esetleg valami pick pack pont-ra) jóval olcsóbb. Ettől függetlenül a vizsgálatokat indítsátok el, mert ha már történik valami, már attól nyugodtabb leszel meglásd! :)
Meliko78
2019-04-25 20:19:59
Én is Pesten elek
Andi198729
2019-04-25 20:18:08
Ja, az jutott eszembe, nem tudom mennyire megoldható, hogy aki Pesten él, esetleg egy személyes találkozót megejthetnénk egyszer, én Pesten dolgozom, de Hévízgyörkön élünk. Józsa, ha jól emlékszem, te talán pesti vagy, pl, téged is szívesen megismernélek egyszer :)
Erikasz te is ismerős környéken élsz, mert én Borsod megyéből származom, Taktaharkányban nőttem fel, onnan 1 órányira van Nyíregyháza, nővérem oda járt fősulira. :)
Andi198729
2019-04-25 20:12:23
Józsa, hátha nem is fog megjönni :) Ezt úgy értem, hogy hátha esetleg baba van a dologban, az nem lehetséges? Szerintem tesztelj még egyet ha holnapra sem jön meg.
Edit, te hogy vagy? Pár napja már nem írtál.
Andi198729
2019-04-25 20:07:58
Köszönöm neked Nashua a jótanácsot :) A férjed melyik vitamint szedte? Mert én is rendeltem neki folandrolt+ferulant, ő pedig vett magának procreationt. Sajnos ő is cigizik, és nem hajlandó letenni + ülőmunkát végez. Jó lenne ha végre kiderülne miért nem sikerül, és mi a megoldás. Csak tudnám hogy sikerülhetett 2 évvel ezelőtt a baba, és akkor csak egyszer voltunk együtt, a pozi ovuteszt napján, most meg hiába csinálom ugyanúgy a tesztet, és akkor vagyunk együtt, voltunk előtte is, meg utána is, és mégsem sikerül. :( Néha olyan érzésem van, hogy lehet hogy csak azért fogant meg, hogy meghaljon, mert ez volt a sorsa, és nekünk is ez a sorsunk, hogy nem lesz gyermekünk, állandó gyászban fogunk élni, a gyermekünket gyászolva. :(
Jozsa85
2019-04-25 20:07:27
Andi.
Igen megint barnazgatok de meg mindig nem jott meg.
Nagyon szép és trifázisos a görbéd lesz szerintem ,adja az Úr sikeres ciklus legyen !:D
A vitaminoktól vissza áll rendesen a ciklusod ..nincs itt baj !
Meliko :Hogy állsz ?
Andi :Nagyon aranyos vagy... én is szeretnélek megismerni téged !:D