Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Stellanna :Szívesen máskor is !:D
Láttad a görbéket .....igaz milyen hihetetlen az egész ?
Stellanna
2019-04-25 16:06:50
Erikasz: Nagyon szépen köszönöm! Most örömködöm :)
erikasz
2019-04-25 15:52:05
Jozsa85 :Ezt nem hiszem el ...pedig olyan gyönyörű volt ...sajnálom !:(
Andi :Én a férjre gondolok ..hogy ott van baj ..mindig rendes időben vagytok együtt ...nehogy ezért megsértődj ...nem mindig a nő a kudarc okozója !:(
erikasz
2019-04-25 15:46:20
Andi :Sajnálom !:(
Jozsa85
2019-04-25 15:45:09
Sziasztok!
Nekem most az egyszer szurkoljatok hogy megjojjon! Mert jovo csutortokre van kituzve az atjarhstosagi.Van egy hetem hogy lezavarjam a mensit
erikasz
2019-04-25 15:44:34
Stellanna : Van olyan, hogy "implantation dip", azaz beágyazódási hőleesés, általában az ovuláció utáni 6-10. nap között. A jelenséget az adja, hogy ilyenkor csökken a sárgatest progeszerontermelése, és a beágyazódás után nő újra tovább. Ilyenkor, erre a kis időre az ösztrogén kerül túlsúlyba, aminek a progeszteronnal ellentétben hőmérséklet csökkentő hatása van !
Ennek csak örülni kell !:D
Babára várva ...április 2009
olvasd el ezt !
Stellanna
2019-04-25 14:22:46
Sziasztok!
Megnéznétek a görbémet, és segítenétek értelmezni? :)
Előre is nagyon köszönöm! :)
Andi198729
2019-04-25 11:46:32
Hát sajna a pici reménykedés is oda, délelőtt már rendes piros vérzésem lett, sajna megjött .. ;-( Ezt nem akarom már elhinni, most lett elegem abból, hogy folyton megjön! Próbáltam reménykedni, hogy hátha esetleg valami beágyazódásos vérzés... Elegem van a menzeszből! Állandóan ez van, minden hónapban, mit is reméltem? A hőm és a teszt is mutatta az ovut, együtt voltunk megfelelő időben, és ismét menzesz lett a vége. Egyszerűen nem tudom mi lehet a baj, amiért nem sikerül, ezt kell kideríteni, a férjem spermáival van-e a baj, vagy nálam lehet valami. Elsőkörben spermavizsgálat, Ir kontroll, magamtól most nem megyek el újabb hormonsort nézetni, inkább konzultálok a dokival, melyeket szükséges ismét megcsináltatnom. Itt az ideje, hogy felkeressük Krizsa dokit, és el kell kezdenünk a meddőségi kivizsgálást, mert elegem van abból, hogy az én dokim azzal nyugtatgat, hogy ne stresszeljek rá, minden rendben van, és össze fog jönni. Valami mégsem oké, ha nem jön össze, és ez szerintem nem a rágörcsölés, stresszelés. Oké, hogy egyszer már összejött, de valami elromlott bennünk. Hőmet se fogom mérni tovább, sem ovutesztezni, sem pedig próbálkozni spontán, fölösleges. Persze együtt leszünk, mert attól még házaséletet kell élnünk, de nem a babatervezésen lesz a hangsúly. Szóval szeptemberig nem várok, minek, hogy addig is még kb. 4-szer játsszam ezt el, hogy reménykedem, és aztán megjön? Dühös vagyok, és kiábrándult :( Kb. ugyanazt érzem, mint Józsa, úgyhogy teljesen megértem a hozzáállásodat, viszont azt remélem, hogy neked mégsem jött meg, és remélem mistimi neked sem, remélem valami mást jelent az a folyás a ti esetetekben.
Andi198729
2019-04-25 08:37:03
Hát most tényleg meglepődtem, azt hittem, ha beérek munkába, már biztos meg fog jönni rendesen, de nem, voltam Wc-n, és tiszta a betét, sőt törlésnél is tiszta volt, ezt nem értem, de várok még, ma tuti meg fog jönni.
Igazad van mistimi, én is úgy látom, hogy nem érdemes várni, nem fog csoda történni, ha eddig nem történt. Adtam még esélyt magunknak, úgy voltam vele, hogy nem baj, majd a következő hónap sikeres lesz, de most a türelmem végéhez értem. Most kell még lépni, míg fiatal vagyok, és még nincs valami komolyabb akadályozó tényező, mert olyankor a lombik is nehezebben megy.
mistimi
2019-04-25 08:19:52
Andi, nagyon sajnálom...pedig annyira szurkoltam neked. Szerintem se várjatok tovább. Én se esek most ebbe a hibába h csak várok és várok évekig. Ha fél év alatt nem sikerül én is újra csekkoltatom minden eredményünk.
Láttad a görbéket .....igaz milyen hihetetlen az egész ?