Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-04-23 19:47:17

Zsuzsi :A napokban hogy érezted magad ...nem volt ovu fájás ..folyás milyen ?
erikasz
2019-04-23 19:44:25

Zsuzsi :Tegnap tegnap előtt voltatok ?
erikasz
2019-04-23 19:43:24

Zsuzsi :Szép hő magasságok !:D
Irtad hogy 36.8 a hőd és még is megjön ...ez azért van mert a fogantatás nem történt meg.. de viszont a sárgatest még termel progeszteront, ezért van az hogy menszesz alatt magas a hő ..mert visszamaradt hormonok miatt van előző ciklusból !
Nálad a sárgatesttel sincs probléma ...az nagyon jó !
De azért folyamatosan leereszkedett nálad is a hő menszesz után ..mert az fontos hogy LH csúcs legyen !
De ,ha ilyen magas a hőd, akkor nehogy átrakja az ovulációt mára a rendszer mert ha holnap 36.8 mérsz át fogja rakni ...legyetek együtt ma is !:D
zsuzsi09
2019-04-23 19:19:00

erikasz - a lutelárisban felmegy 36,9 -ig volt amikor 37 is volt több napig ... sőt olyan is volt amikor a menzesz előtt sem csökkent a hő, reggel örültem, hogy 36,8 aztán délutánra meg bumm megjött...
erikasz
2019-04-23 19:13:34

MaloryJ :Nagyon sajnálom ami veled történt ...kívánom az Úr áldjon meg minél hamarabb gyermekkel !

Zsuzsi :Nagyon jól néz ki a görbéd !:D
Neked a lutelárban milyen hő magasságok szoktak lenni ?
Andi198729
2019-04-23 18:54:20

MaloryJ, nagyon sajnálom, ami veletek történt :( Kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön az újabb baba :) Jó, hogy sikerült talpraállnotok, és azon vagytok, hogy újra próbálkoztok :)
zsuzsi09
2019-04-23 17:28:40

sziasztok
én ma így állok:
MaloryJ
2019-04-23 15:37:18

Andi198729: Igen, kismama voltam még januárban. Nagyon stesszes hónapunk volt és elment a baba. :( Most költözünk és újra próbálkozunk. :)
Andi198729
2019-04-23 14:50:29

Malory J, a neved olyan ismerős, te teherbeestél nem olyan régen, persze ha jól emlékszem. Mi történt?

Józsa, hát igen, ez az abszolút dühítő, hogy nincs semmi gond, aztán mégsem sikerül az embernek, engem is ez dühít, mert ha valakinek van valami problémája, az legalább tudja az okát, és azt hogy hogy lehet rajta segíteni. De így! Aztán az ember találgathat, hogy lehet nem is találkozott a hímivarsejt+a petesejt, lehet nem termékenyült meg, lehet nem tudott valamiért beágyazódni.. Most abszolút egy hullámhosszon vagyunk lelkileg Józsa, én is sokszor azt érzem, hogy nem is szánt nekünk a Sors gyereket, hiszen egyet már elvett tőlünk, és nem ad másikat :( Míg másoknak adja sorba a gyerekeket, van akinek már a 3-at, a legszomorúbb hogy olyanoknak is, aki eldobja, vagy megöli a gyermekét :(
Jozsa85
2019-04-23 14:28:44

Andi!

Mind a kettőnk eredményei kiválóak.Nem is értem akkor mi a baj..Az időzités stimmel,minden okés..Aztán mégsincs. Ugy látszik nekem nem szánt a sors gyereket..Ez van.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!