Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-04-26 09:28:54

mistimi, a hőd az szép magas, szóval én nem értem, hogy ennek ellenére mégsem lehet baba!? Nem lehetséges, hogy a barnázás esetleg baba miatt lehet? Gondolod, hogy progihiány lehet? Lehet el kellene menned dokihoz, és ezen tudnak segíteni, adnak pótlást rá, hogy ez ne legyen akadályozó tényező. Előzőleg is volt ilyen barnázásod?
Maryanne
2019-04-26 09:17:00

Sziasztok! Én egy picit eltűntem, de azért amennyire tudlak olvasgatlak benneteket.
Angyal én se mindig ugyanabban az időben mérek reggel, csak amikor felébredek, persze ha melóba megyek akkor mindig ugyanakkor kelek, de ha nem akkor kicsit később (és összevissza dolgozok, mármint nem hétfőtől péntekig), de szerintem ez még belefér, legalábbis a görbémen mindig kivehető a "normál" ciklusgörbének megfelelő hőmérséklet.
Én jelenleg így állok, szerintem ovu környékén vagyok, következő napokból kiderül.
Hajrá mindenkinek, ne adjátok fel a sok csalódás ellenére sem!! Én is próbálok kitartani!
mistimi
2019-04-26 08:30:09

Nagyon sajnálom h nektek megjött Andi és Meiko. De hajrá januári babák!!!!

Andi és Józsa biztos h ha elindultok a kivizsgálásokra az ad egy plusz pozitív löketet és ki tudja lehet h ez a pici megkönnyebbülés is elég lesz a sikerhez, ha pedig nem akkor is már szakértő kezekben lesztek és előbb utóbb kisbabátok születik.

Igen, elvileg az a teszt már 6 nappal menzi előtt kimutatja. Nem is az idegesít h nincs baba, hanem h 2 napja barnázok, ami szerintem progi hiány miatt van.
Andi198729
2019-04-26 08:17:55

Sajnálom Meliko, egy csónakban evezünk :( De most már fel se veszem ezt az újabb sikertelenséget, úgy voltam vele, hogy ha ezúttal is megjön, akkor az ad egy löketet, hogy végre belevágjunk a meddőségi kivizsgálásba.

mistimi, az a teszt amivel szerdán teszteltél az már ki kellett volna hogy mutassa? Hátha csak korán teszteltél, ne add fel a reményt, addig míg meg nem jön!
mistimi
2019-04-26 07:53:55

Aranyosak vagytok, de szerdán teszteltem a hiperérzékeny predicator earlyvel és negatív volt. Ez a 33. Napom. Pont mint az előző két ciklusnál.
Angyal88
2019-04-26 07:45:49

Jó reggelt mindenkinek!

Meliko nagyon sajnálom:(
Mistimi szorítok érted

Szerintetek beírjam a mai hőmet?
Nem tudom, hogy mennyire releváns így
Ma 2órával később mértem és többet is aludtam 2 órával mint tegnap így 36,5-öt mértem.
Viszont tegnap csak 5 órát aludtam és úgy lett 36,2 a hőm jeleztem is az adatbevitelnél.
Meliko78
2019-04-26 07:41:39

Sziasztok hát meg jött
Andi198729
2019-04-26 07:33:14

De klassz Meliko, szóval mit szólnátok egyszer majd egy személyes beszélgetéshez? ;-) Erikasz, aranyos vagy, bizony jót tenne egy beszélgetés személyesen is :) Nyíregyházára, ha nem is túl gyakran, de azért szoktunk menni, pl. piac, ha otthon vagyunk anyukáméknál, vagy pl. állatkert.

Nashua, annyira aranyos vagy, nagyon jólestek a soraid, felmelegítette a szívemet :) Itt mindenki annyira rendes, szeretetreméltó ember :) Köszönöm a jótanácsokat, és a segítséget :) Kicsit nyugodtabb vagyok hogy eldöntöttem, belevágunk a kivizsgálásokba, majd segítenek valahogyan, csak jó lenne tudni, hogy elegendő-e vitaminokkal, vagy gyógyszerrel rásegíteni, ha kell, vagy rögtön inszem vagy lombik. Mert most csak egy helyben toporgunk.

mistimi, hátha nem fog megjönni, és a baba miatt van ez a barnázás, a hőd szép magas :) Tesztelj szerintem újból ;-)
erikasz
2019-04-26 07:26:07

Mistimi :Nem fog megjönni ...visszamászott 37.1 re ösztrogén löket volt szerintem !:D

Megyek a munkába ...szép napot nektek !
mistimi
2019-04-26 07:16:07

Hát én továbbra is csak barnázok, pedig arra vártam h reggelre megjöjjöm, de így lehet h csak holnapra fog.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!