Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-04-24 07:22:09

Meliko :Ez jó volt reggelre ...kinevettem magam !:D

Andi :Nagyon szép a görbéd ..!:)
Andi198729
2019-04-24 07:18:34

Jó reggelt. Angyal, elhiszem, hogy felkavarnak a meglévő és az érkező kisbabák, ezzel én is így vagyok, a miénk is másfél éves lenne már :( Ne idegeskedj, sajnálatos, hogy ez a korkülönbség mizéria sokakban visszatetszést kelt, pedig szerintem nem az számít, hanem hogy két ember szereti és jól megérti egymást, és ez nem kor kérdése. Az ő családja remélem szeretetteljesebben, és lazábban áll hozzá. Azért is szánt titeket a sors egymásnak, hogy a párod általad jó emberré váljon, és ezáltal jó apja is legyen a közös babátoknak :) Az biztos, hogy nehéz egy rosszfiút jó útra terelni, de biztos lehetsz benne, hogy szeret, mert érted megváltozott :)
Mistimi, szép a görbéd, nagyon biztató :) Meliko, ne add még fel, amíg meg nem jön van remény.
Én ma így, már azt hittem, mára már biztos megjön, és tuti hőesésre ébredek, de nem, meglepődtem, úgyis van még ideje megjönni, kb.2-3 nap. De ez a magas hő nem jelent még semmit, simán megjöhet akár még ma délután is. A múltkori ciklusnál is 36,9-et mértem, meg is nyugodtam, hogy nem fog még megjönni, erre estefelé megjött. Játszadozik velem egy kicsit a szervezetem, de nem vagyok hülye, nem hagyom hogy becsapjon, úgyis menzesz lesz a vége.
Meliko78
2019-04-24 06:59:50

Kőszőnőm erikasz ! Akkor sem keseredem el ha meg jön új hónap új remény!
A párom reakciója arra ,hogy le eset a hőm “ Ne szomorkodj drámám ha meg jőn után milyen sokat tudunk szerelmeskedni” Én meg azt hittem meg hogy ki fogom logatni a 9 dikről :)
erikasz
2019-04-24 06:50:14

Angyal :Most már probálj nyugodt lenni... B vitaminokat szedni oldja a stresszt !
Nagyon szépen kúszik a hőd lefelé...ennek menszi után igy kell !

Meliko :El sem hiszem ...de fordulhat a hőd .mivel a szervezet emlékszik a menszire ...lehet leesett ...de nem fog megjönni én ebben hiszek !

mistimi :Ez gyönyörű ...de hogy jön meg a görcsölés mást is jelenthet !:D

Zsuzsa :Nagyon szép !:D

Én ma igy ...nem vettem ki a cikl.14 .napján mért értéket... mert a hőm feljebb ment, nem le !:D

zsuzsi09
2019-04-24 06:27:06

sziasztok

andi - köszi a tippet este kipróbáltam a kamillát még majd ma is ...
meliko - sajnálom a zuhanást olyan szépen fent volt a hő
mistimi - hajrá, nagyon szépen állsz

én ma igy, stagnál a hőm:
mistimi
2019-04-24 06:18:15

Szisztok!
Meiko, sajnálom a zuhanást!
Angyal..tuti akkor a stressz is bekavart a rövid ciklusba. Orvoshoz tudsz menni vagy esetleg magánba vérvételre pont el tudnál menni ciklus eleji vérvételre?

Én még felfelé, de tegnap annyira szúrt meg görcsölt a hasam h azt hittem h ma reggelre megjön, de egyenlöre még semmi. De szerintem csak napok kérdése.
Angyal88
2019-04-24 06:13:58

Jó reggelt mindenkinek!

Andi: Nagyon sajnálom amin átmentetek, erre nem is lehet találni szavakat :(

MaloryJ : Nagyon sajnálom ami veled is történt

Erikasz: Igazad lehet nagyon sok a stressz nálam mostanában. A párom kisfiát hoztam el 2hete és ott most van egy picibaba aki annyi idős mint az első babám lenne, ez nagyon felkavart. Ráadásul most születik a párom rokonságába is 2 baba akik szinte 1hónap különbséggel egy idősek lennének a második babámmal. :(
A családom nem akarja el fogadni a párom sajnos, minden próbálkozása ellenére mert fiatalabb nálam és egy IGAZI ROSSZ FIÚ VOLT mikor 2 éve megismertem
Nehéz feldolgozni ezt is.
Sokszor azon gondolkodom a sors csak azért sodort az útjába, hogy valakiért sikerüljön megváltoznia. Arra viszont NAGYON NAGYON büszke vagyok, hogy ez a valaki én lehetek!! :)

Ma így állok végre megy lefelé a hőm és a melleim se fájnak :)

Meliko78
2019-04-24 06:12:36

Jó reggelt ennyit erol holnap biztos meg jön
Andi198729
2019-04-23 21:09:01

Zsuzsi, ha összeszedtél valamit, elsőkörben ma este öblögess óvatosan kamillateával, bele pár csepp teafaolaj, hogy ne csípjen, minden bakteriális, gombás fertőzést elpusztít, a kamilla regenerál, csökkenti a gyulladást, megnyugtat. Én próbáltam már egyszer, és rögtön elmúlt a viszkető érzés, emlékszem csak viszketett, nem volt égő érzés, és folyás sem, de ez helyrerakta. Aztán ha nem múlik, akkor irány a doki, majd ír föl kúpot, vagy krémet, de addig is míg el nem jutsz dokihoz, ezzel az öblögetéssel meg tudod szüntetni a kellemetlen tüneteket.
zsuzsi09
2019-04-23 19:52:19

erikasz - utoljára szombaton este voltunk együtt, ovu fájdalom nem volt ebben a hónapban, se nyák...sose érzem ha jobb oldalon van a peteérés, csak a balt érzem akkor van nyák is, fájdalom is. együttlét ma kizárt összeszedtem valamit, égő, viszkető érzés oda lent, nem kellemes :/

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!