Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz köszönöm szėpen a jòkívánságokat!!!Alíg várom,hogy olvashassam rėszedről is a jòhíreket!!!!Èn is puszillak sokszor ės remėlem minėl előbb babás leszel,mert nagyon nagy akaraterő ės kitartás van benned,ez nem maradhat jutalom nėlkül!!!!:-*
beababa23
2019-04-26 14:55:58
Andi,hidd el,a lehető legjobb döntės az,hogy elindulsz kivizsgálásokra!Ha nincs baj,legalább megnyugszol,ha viszont mėgis,akkor idejėben felfedezik!Nekem ėvbe tellett,hogy rájöjjek,nincs rendben valami,ės,amint rėgebben írtam,a gyanúm nem volt alaptalan!Mielöbb elindulsz,annál hamarabb lesz rėszed sikerben,mert ėn biztosra veszem,hogy ha elėg akaraterőtök ės türelmetek van sikerül!!!!Ėn is ugyanezeket csináltam,amit te,fiatalka voltam 22 ėves,fėrjem 25,azt mondták hogy ezt kell kipróbálni meg azt,ės sajnos semmi sem segített!Ėn csak azt tudom mondani a saját tapasztalataim alapján,hogy ha nem jön a baba 7-8 hónap után,menni kell,mert megbetegíti magát az ember azzal,ha folyton agyal,miėrt nem sikerül,ha mindent megtesz,mindent kipròbál ės mėgse!Kívánom,hogy minden rendben legyen nálatok,ės újra átėlhesd az örömöket,amiket már 1x sikerült!!!!!
erikasz
2019-04-26 14:53:42
beababa23 :De boldog vagyok ,hogy minden rendben van ...és nem felejtettél el írni ...!:D
Akkor csak 1 bébi van.. a HCG erősségéről következtettem !:D
A gyermek egy boldogság ,Isten ajándéka nektek .... szerelmetek gyümölcse !:D
Azt kívánom a Jó Isten vigyázzon rátok !
Had kényeztessen a férjed ...megérdemled !:D
Majd te is írjál néha ,hogy vagytok ,olyan jó olvasni, hogy minden rendben veletek és szépen fejlődik a gyermek !
Puszillak.. ölellek
Stellanna
2019-04-26 14:45:20
Erikasz: a ciklus 6. Napjától tesztelek 10 mUI teszttel, az előző hónapot is végig teszteltem ugyanezzel a típussal. Normál esetben 5.15-kor kelek, és hüvelyben mérek hőt digitálissal. 26 éves vagyok. :)
erikasz
2019-04-26 14:35:31
Stellanna :_Hány éves vagy...kortól is függ az LH erőssége ?
erikasz
2019-04-26 14:34:16
Stellanna :Mióta LH tesztelsz ....milyen erősségű ...hány órakor mérsz és hol mérsz ?
Stellanna
2019-04-26 14:15:42
Erikasz: azt még elfelejtettem, hogy az LH tesztek süketek, nem mutatnak semmit.
Stellanna
2019-04-26 14:14:27
Erikasz: a 2 érték szàndékosan hiányzik, azon a 2 napon hajnali 2kor keltem, és olyan 10, 11 körül aludtam el... A két érték így 36.0 és 36.1 ami nem illik bele, így csak a megjegyzésbe írtam fel, és bejelöltem, hogy keveset aludtam :/ Viszont ma fura dolgot tapasztaltam, nem tudom mire vélni, a köldököm alatt tűszúrás jellegű érzet... Majd kiderül :)
Andi198729
2019-04-26 14:06:05
Beababa szívből gratulálok nektek! Bizony jó érzés amikor egy kis élet növekszik bennünk, mi is olyan boldogok voltunk 2 évvel ezelőtt, amikor a mi kis drága angyalkánkat vártuk, olyan jó volt minden egyes alkalommal látni az UH-n, hallani, és látni először a kicsi szívverését.... ;-( Annyira vágyom rá, hogy ismét átélhessem ezt.. túl egy spontán terhességen, most mi is meddőségi kivizsgálásra kényszerülünk, muszáj, mert most természetes úton sehogysem akar összejönni, hiába jó az időzítés, legutóbb kipróbáltam a conceive plus termékenységet stimuláló gélt, ittam palástfű teát ovu után, ezen kívül vitaminok, méhpempő, és így sem jött össze :( Szóval májusban lesz 1 éve hogy ismét próbálkozunk, most már elindulunk az úton. Félek a kivizsgálásoktól, átjárhatóságitól, az egész hormonkezeléstől, de bevállalom azért hogy végre legyen nekünk is babánk.
beababa23
2019-04-26 13:43:19
A fėrjem hízòkúrára fogott,töm,mint egy pulykát,de jol esik,hogy elkėnyeztet picit!Remėlem,hogy mielöbb olvashatom a ti beszámolótokat is!!!Nagyon szorítok nektek!Ez minden fáradtságot megėrt,mert az öröm,amit ez a kis ėlet hoz...hát ezt szavakkal nem lehet elmondani!!