Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-04-26 19:02:46

Stellanna :Én A-Z mamma azt szedem ....nagyon jó vitaminok vannak ott ...jól teszed ..kell is turbózni a szervezetet ilyenkor !:)
Stellanna
2019-04-26 18:00:04

Erikasz: fohászkodunk Hozzá, hogy mielőbb lehessen :) DM-es vitamint vettem, ártani nem árthat :)
erikasz
2019-04-26 17:58:17

Stellanna :Akkor mindent rendben ..kívánom mihamarabb sikerüljön a bébi ....már ebben a ciklusodban áldjon meg az Úr !:D
Vitaminokat szedjed ..már elkezdheted a terhesvitamint szedni !:)
Stellanna
2019-04-26 17:46:36

Erikasz: Voltam hormonsoron, nincs semmi probléma. Az elsőre gyúrunk :)
erikasz
2019-04-26 17:33:52

Stellanna :
Voltál már hormonsort nézetni ?
Van már gyermeked ?
Vagy ez lesz az első ?
erikasz
2019-04-26 17:18:10

Stellanna :A két görbe nézéséből az átlag hőd 36.4 ,36.5 szerintem megtörtént az ovu ...lehet az LH teszt... azért nem mutatta mert híg a vizelet !
A foolikulárisban a hőd 1 alkalommal volt 36.7 mikor megemelkedett ovu előtt a hőd ez is természetes !
A mostani görbéd is 36.2 -vel ovu lett mint a multkori ciklusban és ott is volt 36.4, 36.5 ,36,6 a lutelárisban és leesések !
A multkori ciklusban az ovut a cikl .17 napjára tenném .. mert rögtön 0,2 tizedet emelkedett a hőd másnapra .. igy a lutelárisod 14 nap tökéletes !
Annyit mondok megtörtént az ovu ....a két görbét nézve !
A coverline 36.4 mindkét ciklusban !
A két mérés az nem jó látszik is a görbén ....nem szokott 36.0 ,36.1 hőd lenni !
Szedsz valamilyen vitamint.?
Stellanna
2019-04-26 15:47:37

Erikasz: a tűszúrások inkább méhem felől voltak, a bal petefészkem irányába 2-3 napja tompa nyomást érzek néha néha, mintha egy golflabda lenne, de az sem a petefészkem határozottan, hanem a méh felőli bal oldal.
Stellanna
2019-04-26 15:40:35

Erikasz: Igen, múlt hónapban 2 nap volt pozitív, most végig nega, csak halvány csík van. Én a tátott szájjal való alvás miatt váltottam :D átküldöm a múlt havit, az már hüvelyi hővel volt :)
erikasz
2019-04-26 15:33:49

beababa23 :Köszönöm neked ..drága vagy ..remélem !!!:D
Istenben bízok !
erikasz
2019-04-26 15:28:50

Stellanna : Hát ....elgondolkodtató 26 évesen ...10 ml semmit nem mutat ..a múlt ciklusban is ezt a márkát használtad ,írtad ..akkor mutatta az ovulációt ?
Az hogy hüvelyben mérsz nagyon jó... Bazális hőmérséklet ..mivel a méh belső hőmérsékletét méri ...igy jobban elkapni az ovulációt ...mint szájban !
Még lehet én is hüvelyben fogom mérni ...már gondolkodtam rajta ...lehet nem is ott az ovuláció nálam ....néha nyitott szájjal alszom és lehet azért nem síkerül nekem sem teherbe esni !
A tűszúrás szerű ovu fájdalom .....de nem a petefészked szúrt véletlenül, mert a köldököd alatt, oldalt az van .
Van egy másik görbéd véletlenül ?
Milyen hő magasságaid szoktak lenni.. arra lennék kíváncsi !
Három ciklust tud a rendszer is felismerni ...és állítólagos ovu berakni !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!