Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi:mi este voltunk együtt mind a két alkalommal.meg elötte is mikor még elvileg nem volt ovu.nem teszteltem lh tesztel,csak a hőmet mértem szájban.ahogy írtad nálad én is így gondolom.lehet lekéstétek...meg olvastam hogy 24 óráig lehet megtermékenyítés a petét,de van akinek addig tart van akinek kevesebb ideig.valahol 6 órát is olvastam...próbáljátok meg és hátha sikerül..én azt mondom akármennyit esik le aznap legyen együttlét... biztos ami biztos ☺️mi pontosan 9,10,12,13-án voltunk együtt este.remélem segítettem és sikerülni fog nektek is☺️szorítok nektek!
Andi198729
2019-04-27 18:41:32
Málna, köszönöm szépen a biztatást, aranyos vagy, én is kívánom neked, hogy mihamarabb sikerüljön, tényleg szép a görbéd :) Szorítok neked én is ;-) Olvastad azt a hozzászólást is, amiben leírtam, hogy 2 éve teherbeestem spontán, egy együttlétből, de sajna a 31. héten az egészséges kisfiunk meghalt köldökzsinórcsavarodásban, volt egy halvaszülésem :( Ezért is nagy szívfájdalmam, hogy nem sikerül, elfelejteni úgysem fogom, de egy újabb baba enyhítené a fájdalmamat, mérhetetlen ürességet érzek hiányzik a babánk, elszorul a szívem, ahogy a számára készített szobába belépek, a babakocsi, a kiságy, még mindig várja azt hogy legyen lakója, úgy szeretném már, hogy végre legyen kit beletennem, ringatnom, megtelne élettel a házunk, mert csak a gyász lakozik mindenütt. A dokik persze biztatnak, hogy ha sikerült már egyszer sikerülni fog másodszor, voltam már vizsgálaton, minden rendben volt, hormonsor is, enyhe inzulinrezisztenciám van, ami kezelve van gyógyszerrel, diétával, mozgással, hamarosan kiderül egy újabb terhelésesen, hogy javult-e.
erikasz
2019-04-27 18:37:21
Málna :Köszönöm szépen...a megtiszteltetést ..aranyos vagy !:)
Andi198729
2019-04-27 18:32:07
Anett, még egy kérdés, a görbéd alapján a 13. napon volt ovud, ugyebár a leesett hős napon, leírod, hogy reggel vagy este történt-e együttlét, mert biztos ez is számít. Tehát ti a 12, és 13. napon voltatok együtt, melyik időszakban, reggel vagy este? És ovutesztet használtál, vagy csak a hőmérőzés? Nekem legutóbbi görbém ilyen volt, mi a 9. nap délután, a 12. napon késő este, és a 13. napon este voltunk együtt. Hát ez nem volt találó. Úgy gondolom, a 12. napon a leesett hős napon volt ovum, azt hittem, a 13-on, de úgy néz ki, hogy nem. Szerintem pont elkerültük, lehet a 11. napon este vagy a 12. nap hajnalban kellett volna együtt lennünk, emlékszem, mikor megmértem a hőmet, és láttam, hogy lezuhant 36,2-re gondoltam rá, hogy együtt kellene lennünk de a férjem fáradt volt, így nem lett belőle semmi :(
Málna27
2019-04-27 18:05:04
Erikasz: Köszönöm szépen a pozitív szavakat! Őszintén szólva reméltem, hogy ránézel a görbémre, mert visszaolvastam egészen sokáig a hozzászólásokat és úgy tűnik, hogy mindannyiunk közül Te értesz hozzá a legjobban :)
Anett: Szívből gratulálok a babához! :) Hidd el, minden rendben lesz veletek :)
Andi: Ne legyél elkeseresve, hamarosan biztosan jönni fog a picur! Mielőbb csináltassátok meg a vizsgálatokat, hogyha esetleg valamit orvosolni kell, akkor gyorsan túllegyetek rajta! Nagyon szorítunk! :)
Anett8601
2019-04-27 17:53:19
Még egy gondolat.Sürgetett az idő is minket,mert lejárt a gyesem most áprilisban és már szabadságon vagyok.Ezért is idegesek voltunk,hogy nem jön a tesó.Mert a lányunk a legelső alkalommal sikerült.Szerettünk volna testvért mindenképp,de volt a "b" verzió,hogy ha nem sikerül akkor felmondok és másik munkahely,mert 3 műszakban dolgoztam és lehetetlen megoldani az ovit mellette.Ráadásul nem is olyan beosztásba kerűltem volna vissza ahogy eljöttem.De így ha minden jól megy nem szakad meg ez a munkaviszony,aminek örülök....de mindenképpen váltanom kell majd,ha nem is most majd később.Valahol bele is törődtek ebbe,hogy nem jön össze és próbáltam a jövőre gondolni,hogy egy lesz és megyünk mindenfele vele,ahova mi nem jutottunk el....
Anett8601
2019-04-27 17:24:00
Köszönöm lányok! Remélem mindenkinek hamarosan sikerülni fog a baba.Azért is írtam le mikor voltunk együtt hátha másnak is úgy sikerül.Az eddigi hónapok alapján mi se jó időbe voltunk együtt....vagy korán vagy már későn.azért kezdtem mérni a hőmet is, kíváncsiságból is,hogy nekem milyen lesz... rengeteg dolgot olvastam a neten is...hogy sikerűlhetne,de aztán végül ez a negyedik hónapos próbálkozás,amivel úgy voltam már nem érdekel...nem veszek semmit,nem váltok vitamint... gondoltam a triszeter vitaminra,de összehasonlítottam az összetevőket a gravidával/2.hónapja szedem/és nem találtam különbséget köztük.... úgyhogy maradtam annál.ártani nem árt.a párom centrum multivitamin férfiaknak valót szed szintén 2. hónapja.Szórítok mindenkinek!Egy próbát megér a leesett hő
erikasz
2019-04-27 16:25:17
Málna :Ahogy nézem a görbéd ...eddig tökéletes ...nem sokáig leszel velünk !:D
Örülök hogy csatlakozol hozzánk !:D
erikasz
2019-04-27 16:22:03
Anett :Huuuuu.....de örülök !:D
Még egy kismamánk van !:D
Gratulálok !:D
A Jó Isten tartja meg !
mistimi
2019-04-27 15:49:51
Anett gratulálok! Annyira örülök, h neked sikerült!! És köszi h megírtad h mikor voltatok együtt. Ebbe a hónapban picit változtatok én is, hátha...