Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anett, gratulálok neked! De jó neked, hogy sikerült :)
mistimi, én is azon gondolkodom, hogy lehet nem megfelelő időben voltunk együtt, ahogy Anett is írja, a leesett hős nap előtt, és a leesett hős napon voltak együtt, nekem is a leesett hőjű napra rakta be az ovut, a 12.ciklusnapra, és mi csak a 9.-en este, a 12.-en késő este, és a 13. napon este voltunk együtt, jó lett volna a 11. napon este, vagy a 12.-en hajnalban együtt lennünk, a 12. napi késő esti együttlét valószínű már késő volt. Vagy pl. Nashua esete, ők szinte mindennap együtt voltak, és sikerült. De mindegy, kár is ezen agyalni, lehet nem is ez a gond, elmegyünk a meddőségibe. Mi már nem fogunk próbálkozni, fölösleges, úgysem jön össze, elegem van ebből az állandó stresszből, mérés, tesztelgetés, próbálkozás...aztán menzesz a vége :( Tovább ezt nem vagyok hajlandó csinálni, elég volt!
Anett8601
2019-04-27 14:48:18
A görbe lemaradt
Anett8601
2019-04-27 14:47:46
Sziasztok!Én ma így állok.Tegnap teszteltem kíváncsiságból.nem vártam semmi extrát meg úgy is álltam hozzá,hogy most megint elhasználom egy tesztet a semmiért mert úgy is negatív lesz...És amikor megcsináltam halvány 2.vonal is megjelent....hát nagyon meglepődtem.holnap újra teszt!úgy néz ki sikerült nekünk☺️ Remélem minden rendben lesz.....
Misstimi:ha segíteni tudok azzal,hogy mi akkor voltunk együtt mikor leesett a hőmérséklet meg elötte nap és úgy tűnik így sikerült.
Remélem minél hamarabb mindenki babás lesz....Sok sikert kívánok mindenkinek!
Málna27
2019-04-27 14:20:00
Sziasztok!
Csatlakozok hozzátok a babavárásban, ha nem bánjátok:) 3 hónapja kezdtük el a próbálkozást, az előző 2 hónapban nem igazán figyeltünk a megfelelő időpontokra, viszont ebben a hónapban elkezdtem mérni a (hüvelyi) hőmet. (Tudom, nem hónap elején..eszembe juthatott volna korábban is.)
Csatolom is a mai görbémet. Mindenkinek nagyon sok sikert kívánok, örüljünk együtt egymás sikerének!:)
beababa23
2019-04-27 12:59:11
Jòzsa az átjárhatòságiig el fog múlni,el kell múlnia,nekem a ciklusom 8-ik napján csinálták,de csinálják mėg a 12-ik napon legkėsőbb!
mistimi
2019-04-27 12:26:42
Egyébként két hete szerdán meg csütörtökön volt pozi az ovutesztem, és akkor a kék meg utolsó zöld napon voltunk együtt, de csak ma szombaton jött meg, szóval lehet h kellett volna mèg utána az első fehér napon is együtt lenni...lehet ebben a hónapba megpróbáljuk
Andi198729
2019-04-27 12:16:28
mistimi, sajnálom, hogy neked is megjött :( Sajna most mindenkinek megjött, pedig együtt izgultunk, voltak biztató görbék, és ez a legrosszabb, a görbe reményt ad, mikor szép magas a hő, de sajna nem jelentett semmit. Neked is azt tudom mondani, mint Józsának, hogy sajnálom, hogy megjött, viszont a barnázás után végre akkor már rendesen megjött, és nem csak szórakozik a szervezeted.
Andi198729
2019-04-27 12:13:12
Józsa, sajnálom, hogy neked sem sikerült :( De ha már elkezdtél barnázni, akkor jó, hogy végre már megjött rendesen. Szerintem csütörtökre el fog múlni, ma vagy a 2. ciklusnapon, addigra már a 7-en leszel, bár nem tudom, meddig szokott neked tartani, nekem 4 vagy 5 nap. Aztán végre beljebb lesztek, elkezdhetitek az inszemet, és meglásd, sikerülni fog :)
mistimi
2019-04-27 12:10:52
Nekem is megjött ma reggelre. Új hónap, új esélyek!!!
erikasz
2019-04-27 08:58:48
Lion :Minden terhesség más.. érzések is !:)
Jozsa :Szívesen ...de már a C vitamint ilyen dózisban folytasd a következő menszesz eljöveteléig ... végéig a ciklusban,nehogy megzavarja a ciklust !
mistimi, én is azon gondolkodom, hogy lehet nem megfelelő időben voltunk együtt, ahogy Anett is írja, a leesett hős nap előtt, és a leesett hős napon voltak együtt, nekem is a leesett hőjű napra rakta be az ovut, a 12.ciklusnapra, és mi csak a 9.-en este, a 12.-en késő este, és a 13. napon este voltunk együtt, jó lett volna a 11. napon este, vagy a 12.-en hajnalban együtt lennünk, a 12. napi késő esti együttlét valószínű már késő volt. Vagy pl. Nashua esete, ők szinte mindennap együtt voltak, és sikerült. De mindegy, kár is ezen agyalni, lehet nem is ez a gond, elmegyünk a meddőségibe. Mi már nem fogunk próbálkozni, fölösleges, úgysem jön össze, elegem van ebből az állandó stresszből, mérés, tesztelgetés, próbálkozás...aztán menzesz a vége :( Tovább ezt nem vagyok hajlandó csinálni, elég volt!