Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
1 év 3 hónap sikertelenség után jelenleg így áll a görbém. Nagyon bizakodó vagyok most, de egyelőre nem merek még örülni, hiszen volt már pár reményekkel teli görbém és végül mégis megjött a menstruációm.
Ebben a ciklusban én is megpróbáltam az ovulációs tesztet, hátha csak a nem megfelelő időzítésen múlik a fogantatás, mert egyébként nem találtak komoly problémát egyikünknél sem a kivizsgálás során (nálam volt egy kis eltérés a mellékvese funkcióban, amit tovább vizsgálnak majd, de csak június elejére kaptam időpontot). Az ovulációs tesztem a 9. és 10. ciklusnapon negatív lett, a 11. napon nem teszteltem, a 12. napon határozottan pozitív volt, a 13.-on újra negatív. Az ovulációt megelőző harmadik napon voltunk együtt, az ovuláció napján, majd a rá következő napon is.
Nem tudom, hogy holnap reggel érdemes lenne e tesztelnem egyet vagy várjak még vele. A ciklusaim átlagosan 26 naposak szoktak lenni. Egyébként még sosem teszteltem, tegnap vettem meg életem első terhességi tesztjét :)
Andi198729
2019-04-27 21:51:56
Köszönöm Málna, annyira rendes vagy :) És itt mindenki, annyira hálás vagyok nektek :) Örülök ennek a csoportnak, lehet néha sok a panaszkodásom, de itt mindenki hasonló problémával küzd, és egy célunk van: anyává válni! És ez annyira összekovácsol minket, jó kis csapat vagyunk szerintem, szeretek fellépni az oldalra, mert kiadhatom magamból a lelki bajaimat, kérhetek tanácsot, tapasztalatot gyűjthetek, és együtt örülhetek a leendő kismamiknak, köszönöm nektek! :)
Málna27
2019-04-27 20:09:49
Anett: Köszönöm szépen! :) Én is megérzem az ovut mindig (enyhén fáj a hasam, mint mielőtt megjön és középidőben olyan érzésem szokott lenni 1 napig, mintha fel lennék fázva..szóval elég egyértelmű jelei vannak nálam).. Viszont most másfél hete úgy érzem, mintha ovum lenne (az az 1 erősebb nap már elmúlt), ami nagyon fura, ennyi ideig nem szokott tartani.
Andi: Odáig még nem jutottam el. Nagyon sajnálom! Szörnyű érzés lehetett. De muszáj a jövőre koncentrálni! Arra, hogy nemsokára érkezik hozzátok egy picur, aki megtölti majd a szíveteket szeretettel és enyhíteni fog a fájdalmatokon. Veled vagyunk mindannyian, nagyon szorítunk!
Meliko78
2019-04-27 19:50:57
Igen én is szedtem az első tehesegnel azzonal sikerült
Andi198729
2019-04-27 19:49:11
Köszönöm szépen Anett, nagyon rendes tőled, hogy segítesz. Nem is tudom, van-e értelme még próbálkozni spontán... Igazad van, szerintem pont lekéstük, pont nem voltunk együtt abban az időben amikor kellett volna, túl korán, és túl későn voltunk...
Meliko, olyan jó, hogy ennyire pozitív vagy :) Így is kell :) Jól teszed hogy elkezded a méhpempő szedését, amikor anno teherbeestem, akkor szedtem.
Meliko78
2019-04-27 19:10:20
Sziasztok úgy döntöttem ,hogy ebben a ciklusban megint fogok szedni méhpempot hátha sikerül ez a hónap
Anett8601
2019-04-27 19:08:39
Andi még valami.én mindig megérzem az ovum is,csak több napig tart így nehéz lett volna ez alapján kiszámólni...ezért volt jó a hő.meg a nyákot is figyeltem...meg amikor együtt voltunk sokkal több is volt a nyák mint szokott.
Anett8601
2019-04-27 19:04:17
Málna: köszönöm.neked is szép a görbéd! szorítok nektek!