Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-04-28 14:10:32

Kira :Vagy mivel te PCO vagy ,lehet megtörtént a peteérésed ha szúrt lehet most már felfelé fog menni a hőd ...de hagyd abba most már ne idd !
Jashmine
2019-04-28 14:08:11

Köszi :) Igen, most tényleg elég szép lett.
Akkor reményledem hátha :)
erikasz
2019-04-28 14:01:29

Jashmine :Huuuu...ez tökéletes... 0,5 tizedes emelkedés ,ilyen szép nyugodt görbéd talán még nem is volt !:D

Lion :Szeded a C vitamint ..mert az növeli a lutelárist és emeli a progiszintet is és rágcsáld a mandulát azt mindenkinek ajánlom !
Méhnyak... azt én is vizsgálom mindig ,de már annak sem hiszek a múlt ciklusom óta .... még most is kételkedek benne !
A hő magasságod szép mindig ,majd meglátjuk mi is lesz az elkövetkező napokban !

Kira :Hát....már mondtam a cickafark tea veszélyes TBC gyógyitottak anó vele inkább málnateát ittál volna ,ugyan az a hatás megfázásra !
De ,hoppá a cickafark nem is jó megfázásra ...az csak ösztrogént növeli hogy peteérés legyen !
Igazán bekavartál a ciklusodba .....ha még a peteérésed volt azt is el toltad mert a hőt levitetted a mert ha 2. hete iszod akkor ciklus 26.napján kezdted el inni azért zuhant a hőd lefelé folyamatosan .
Én ugy látom a görbédben a ciklus 20 . napján elkezdődött valami !
Lion86
2019-04-28 13:58:33

Én egyébként is furcsán működöm, a 3 kémiaival együtt összesen 11 terhességem volt és sosem volt mellfeszülés akkor, csak olyankor, ha nem sikerült.
Lion86
2019-04-28 13:56:13

Köszönöm Andi, de sajnos ez a típusú fájdalom mensi előtt szokott lenni.
Érdekes ez egyébként, hogy sok mindenkinek bezavart a cickafark, nekem meg pont az vált be :) PCOS-re általában jó szokott lenni, nyilván nekem azért használt. Mindkét gyerek 1-2 hónap teaivás után jött. Tavaly tavasszal próbáltam 3 hónapig, akkor rendszereződött a ciklusom, aztán én hülye átváltottam a barátcserjére, hát azt nagyon nem kellett volna... Azóta semmilyen teát nem iszok, csak zöldteát.
Andi198729
2019-04-28 13:45:28

Kira, bizony a cickafark tea bekavart, azt nem ajánlatos inni, mert úgy bekavar a ciklusba, anno 2016-ban ittam én is, csak találomra, hogy nem volt semmi probléma, babatervezésben voltunk akkor, és gondoltam majd én rásegítek, hogy minden tökéletes legyen, hát errefel 19 napos ciklust csinált, cikk-cakk görbével, nem volt peteérésem, pecsételtem, azonnal abbahagytam, akkor állt vissza a ciklusom a normális kerékvágásba, és utána estem teherbe. Felsőlégúti gyulladásra inkább ajánlatos a hársfatea, kamilla, valamint én mindig csinálok egy keveréket: fokhagyma, méz, házipálinka, nagyon hatásos :) De inkább végigszenvedném a felsőlégúti gyulladást, minthogy cickát igyak még egyszer!

Jashmine, gyönyörűszép ovu, valószínű, hogy a leesett napon volt ovud. :) Utána emelkedett a hőd :)

Lion, és ha baba van a dologban? A mellfeszülés azt is jelentheti ;-) Drukkolok, hogy így legyen ;-)
Lion86
2019-04-28 13:28:52

Erikasz, így állok most. A cicijeimet mintha satuba fogták volna, szerintem 1-2 nap és megjön, mostanában rövid a luteálisom (10-13 nap). Meg izzadtam is mint a ló, hisztis és örökké éhes vagyok, ezek nálam PMS tünetek. A méhnyak is lent van már.
Jashmine
2019-04-28 13:19:00

Sziasztok.
Én ma így állok...
11 és 12 napon pozitiv ovu teszt, 13 napon negativ
Pozi napokon este együtt voltunk, utána már nem.
Vélemény?
Erikasz? Te mit gondolsz?
Kira84
2019-04-28 13:00:59

Üdv lányok már régen irtam,
Szóval most a ciklusom nagyon gáz, nagy valószinüséggel saját magamnak kavartam be,Sajnos a munkatársa, beteg volt de nem met el Tp re így persze én is elkaptam.hogy ne legyek totál beteg felsőléguti fertőzésre kb 2 hétig napi egy bögre cickafark teát ittam, Szépen el is múlasztotta nem lett torokgyulladásom,csak most meg a ciklust tolta ki, már 7 napja csak pecsételek hol erősebb hol gyengébb, a bal petefészkem erősen szúrt kb 4 napja, tegnap hajnalban is éreztem.Remélem hamarosan abba hadja. ezt
erikasz
2019-04-28 12:58:50

Anett :A húgomat is Anettnek hívják !:D
Ha mégsem jön meg ...megírod ...és ha holnap magasat mérsz ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!