Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
TEdit87 :Üdv .köztünk !
Nagyon szép a görbéd ...de még ne tesztelj !:)
erikasz
2019-04-28 12:45:14
Angyal :Ha holnap is 36.8, vagy 36.7 lesz a hőd az ovut a ciklus 4 .napjára teszi a rendszer ...megint korai ovu !
Már el kellene kezdened magas dózisú C vitamint szedni legalább 1000 -re gondoltam ...tolja meg egy kicsit a ciklusod !
Zsuzsi :Mi az újság veled ?
Lion :És te hogy állsz ?
Andi198729
2019-04-28 11:04:08
TEdit, nagyon szép a görbe, terhesgörbének néz ki, és már a 15. DPO-n vagy, ez mindenképp biztató, a mellfeszülés pedig szintén jó jel, nekem is feszült anno, mikor terhes lettem, feszült, viszketett, mióta próbálkozunk ismét, onnan tudom, hogy nem sikerült, hogy nem érzem ezt a mellfeszülést, onnan már mindig tudom, hogy menzesz lesz a vége.
Andi198729
2019-04-28 11:01:35
Anett ne add fel! Ez a hő még magas, coverline felett van, és a teszt ha halvány pozitív, az jó, tesztelj még holnap is, biztosan erősödni fog. Amíg nem jön meg van remény!
Én is feladtam a próbálkozásokat, talán orvosi segítséggel sikerül, de nekünk sem akar másik babát adni a sors, az elveszített baba után :(
TEdit87
2019-04-28 11:01:31
Köszönöm szépen Málna! :)
Ma reggel így ébredtem: 37,1. Tegnap óta nagyon érzékeny a mellem (sok apró cystám van mindkét oldaliban), de épp a héten dicsértem, hogy mostanában nem volt fájdalmam, nem feszült, erre most elkezdte. A teszttel kapcsolatban úgy döntöttem, várok még vele, meg látjuk hogyan alakul a holnap reggel.
Szép vasárnapot, kitartást mindenkinek!
Anett8601
2019-04-28 10:31:52
Erikasz nem várok csodát,igen fel keltem mert a lányom szólt és mentem hozzá.utánna csináltam tesztet,aztán mértem.mindegyik Gabriel teszt és halvány csík.párom is mondta ott van ő látja.szerintem meg fog jönni.de mi itt befejeztük a próbákat.lejárt az időm és megyek melózni.utánna már nem hiszem hogy lesz...sok sikert kívánok mindenkinek! teljesüljön mindenki álma!nekem már egy van,de ha a sors nem akarja hogy ne legyen még egy én nem fogok ez miatt megbolondulni.
erikasz
2019-04-28 09:23:43
Anett :Most ovasom gabriel teszt az 100 % -os ...nem téved !
Ha felkeltél és ittál ..ne várd hogy a hőd magas legyen..és pozitiv legyen a teszt !
erikasz
2019-04-28 09:03:19
Anett :_Azt hittem alacsonyabbat mértél ...még a coverlinén vagy ,sőt a te leesésed 0,3 tized csodák vannak ,nekem 0,4 tizedet esett és menszim is megjött és még is ott volt a bébi és ott is maradt 8 hetes korig ..de sajnálatos módon nem fejlődött meghalt !
erikasz
2019-04-28 08:53:06
Anett :Milyen a hőd a mai ?
Van amúgy ilyen ...sajnálatos módon ...megkezdődik valami és befejeződik vége lesz !:(
Milyenek voltak a tesztek a halvány pozitivak ?
A mostani is ugyan olyan márkájú ?
Mert van olyan is.. nem jó a teszt !!
Ne idegeskedj ...ha nem jött meg a menszi a hő magas van ott valaki !
Mert kárt csinálsz magadnak ,ha mégis ott a bébi és őrlöd magad !
Idegeskedni ilyenkor nem szabad ...csak az teszteljen ilyen korán... akinek van lelki ereje feldolgozni !!
Ezt mindenkinek írom !
Nagyon szép a görbéd ...de még ne tesztelj !:)