Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-04-28 17:41:00

Zsuzsi :Látod milyen szép egyenletesen oszlik meg a progeszteron szépen adagolja a szervezet ...jól működik ...olyan boldog vagyok !:D
Ne vedd 100 % -nak ..de én sikeresnek nézem a görbéd ,sőt ha holnap emelkedik mivel 12 DPO megerősíti az igazam !
Ha ez a hónap nem lesz sikeres a következő igen ...mert rendbe tetted a hormonjaidat ...mandulát minden nap rágcsálj ...ha nem magas a vérnyomásod borsmentát is ajánlom igyál mert a vérkeringést javitja a medencében !!!
zsuzsi09
2019-04-28 17:36:19

erikasz - meg ilyen is és mégis megjött :/ ezzel zártam az évet
lehet látni szerintem a vitaminok hatását, hiába szedtem terhesvitamint az végképp nem volt elég
zsuzsi09
2019-04-28 17:33:39

erikasz - aztán volt ilyen is, hát ez sem szép :/
zsuzsi09
2019-04-28 17:32:51

erikasz - igen jól emlékezel sajnos volt olyan is - ez volt a februári katasztrófa legrondább gorbém
erikasz
2019-04-28 17:22:22

Zsuzsi :Nagyon szép a görbéd és ettől magasabb hő nem kell !
Neked a luteláris mindig rövid volt ...most nagyon szép egyenletes emelkedés ,nyugodt és nem olyan mint máskor!
Most vagy a 11 DPO el sem lehet számolni ..mert stagnáltál végig az ovu- ig !
Meg van a luteláris hossz a beágyazódáshoz ...holnap csak nézni fogsz !:)
Tegyél már fel egy régi hőgörbét hagy nézzem meg ...lehet nem jól emlékszem de volt olyan hogy luteláris 8 nap volt !
De, lehet nem jól emlékszem akkor ne haragudj !
erikasz
2019-04-28 17:06:56

Kira :Most állj le.minden teával egyenlőre , mert a hőd megy felfelé ..és meglátjuk mi is lesz holnap mennyit mérsz !
Jó !
Jó a dag C vitamin csillapítja a pecsételést kb.minden nap 750 mg !
Holnap már nem lesz pecsét és még B6 vitamin ellazítja a méhet azt is vegyél be !
zsuzsi09
2019-04-28 16:43:27

sziasztok
így állok és várok, ebben a ciklusban nincsenek nagy hőim. elvileg holnap kellene megjönnie, reggeli hőnél kiderül, de lehet a magas C vitamin fogyasztás e hónapban kitolja
Kira84
2019-04-28 16:18:16

Köszi lányok, hát majd csak kiheverem ezt is ha már, voltam olyan ügyes hogy bekavarjak a 30 napos ciklusomba, :(

erikasz
már jó ideje nem iszom,most igazából nem is tudom mi tévő legyek hogy rendezzem a ciklusom,Van itthon málnalevél teám,próbáljam meg azt most még q10 ez szedek meg még tornázom mert tudod még tart a fogyókúrám is,de ez a pecsételés idegesít, a hasam alja is el van nehezülve..
erikasz
2019-04-28 15:26:51

Anett :Jól tetted ..foglald el magad !
Várom hogy mi lesz az újság reggel ....de no... idegeskedés !:)
Anett8601
2019-04-28 14:59:03

Andi.nagyon sajnálom ami veled történt.még van remény,nem jött még meg.meglátjuk holnap.kitartást neked! remélem sikerül már neked is!
Erikasz.holnap írók mit mérek,meg megjön e...hát kíváncsi leszek.de mérgembe kitakarítottam a házat

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!