Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2019-04-28 19:14:12

Meliko78 :DHEA, a tesztoszteronszint növelő !
Én ugy emlékszek neked magas volt ,de lehet rosszul emlékszem !
Nehogy bajt csinálj vele !
Andi198729
2019-04-28 19:12:33

Köszönjük Meliko :) Rendes vagy ;-) Ezeket hol lehet beszerezni, vagy rendelted? Ezt lehet szedni pl. olyanoknak is, akinek van mindig normál peteérése, ártani nem árt ugye?
Andi198729
2019-04-28 19:09:16

Málna, Zsuzsi, kívánom, hogy pozitívat teszteljetek :) Sajna sokunknak nem sikerült megint, legalább nektek sikerüljön :) Visszatérve a vitaminokra, mikor mit ajánlatos szedni? pl. Zsuzsi esetében, ami szebb görbét csinált.
Én is kíváncsi vagyok a kismamikra, pl. Anitacool, Gővica, ti már régen írtatok, hogy vagytok, Gővica, és Anitacool tudjátok már a babáitok nemét?
Meliko78
2019-04-28 19:01:32

sziasztok! adhatok egy tanácsot én most kezdtem el szedni a DHEA 25mg vitamint és a bio-melatonint 3mg ez a két vitamin segit ,hogy egézséges petesejtek szabaduljanak ki mert ugye az én esetemben nagyon kevés van mind a két vittamint 6-8 hetet kell szedni
Málna27
2019-04-28 18:44:42

Zsuzsi: Nagyon szorítunk neked! :) Nekem is hasonló a görbém most, úgy tűnik, hogy tartom a hőt:)
zsuzsi09
2019-04-28 18:26:10

erikasz - oké rendben, nem iszom :)
Te vagy itt ennek az oldalnak az alapja, mozgatórugója - és biztos hogy ez okkal van így. Nagyon megérdemelnéd a babát, mint ahogy mindenki más küzdő lélek is ezen az oldalon...

kismamák ti hogy vagytok???? minden rendben veletek?
erikasz
2019-04-28 18:16:43

Zsuzsi : Most ne igyál borsmentát... csak ha megjönne ,de ne jöjjön meg 9 hónapig ..mert terhesen nem ajánlatos !
erikasz
2019-04-28 18:05:51

Zsuzsi : Nagyon szívesen !
- Néha az jár a fejemben....nekem azért kell itt lennem..
Isten ezt akarja :D
erikasz
2019-04-28 17:55:19

Zsuzsi :Amelyikkel az évet zártad ...az még megfelelő ...de mégsem olyan mint ez... hiába alacsonyabb a hőd .Ott a szervezet lassabban működött ....itt jól.. mikor kell leesik, mikor kell van ösztrogén löket !:D
zsuzsi09
2019-04-28 17:48:12

erikasz - nagyon aranyos vagy, köszönöm a biztatást ... kiderül, semmi előjel nincs - bár talán csak annyi, hogy nem volt krémes folyás - idáig menzi előtt mindig volt
lesz, ahogy lennie kell a vitaminokat továbbra is szedni fogom, jobban is érzem magam tőlük és eredménye is látható a görbéken - köszönet érte neked erikasz - te irtad mikor melyiket szedjem, hálás vagyok érte ...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!